Viewed 54 times 1 Answers
1 Reply
سلام بنظرمن شما زودتر اقدام كنين چرن پروسه زمانبري هست و همون تا كاراي اومدن خودتون اكي بشه شايد همون تايم طول بكشه
2021-09-06 22:58:00

Similar Question:
#برای مستر مجدد

کسی با ویزای تحصیلی اروپا اقدام کرده برای مستر مجدد؟ ممنون میشم پیام بدید
2021-08-29 11:32:00 #Canada [برای مستر مجدد] ویزا

خان ممکنه بفرمایید اگر پذیرش برای مستر مجدد رشته مشابه مستر قبلی داشته باشیم (به دانشگاه اعلام شده مستر قبلی) میتونیم به آفیسر اعلام نکنیم و با مدارم لیسانس اقدام کنیم؟ آیا آفیسر و دانشگاه لینک هستن باهم؟
2021-08-30 10:18:00 #Canada [برای مستر مجدد] ویزا

از افراد با تجربه میخوام که راهنماییم کنن من ۳۰ سالمه معدل لیسانس و ارشدم خیلی خوبه مهندس شیمی آیلتس ۷.۵ از کانادا برای مسترمجدد بدون شهریه پذیرش دارم از آلمان هم میخوام برای مستر مجدد پذیرش بگیرم با نظر شما کدوم کشور برای من مناسبه؟ (باهمسر و فرزند)
2021-09-02 02:47:00 #Canada [برای مستر مجدد] ویزا

من برای مستر مجدد اقدام کردم برای رشته Master of administrativeگرایش human resource خودم ارشد مکانیک دارم جاب آفر مدیر فنی کارخانه داشتم
2021-09-07 11:32:00 #Canada [برای مستر مجدد] ویزا

من معدل لیسانسم ۱۳.۳۱ مهندسی پزشکی و معدل ارشدم ۱۷…برای مستر مجدد مشکلی توی پذیرش سلف فاند به نظرتون دارم؟
2021-09-08 13:23:00 #Canada [برای مستر مجدد] ویزا

،کسی در مورد دانشگاه north eastern و شانس ویزا شدنش اطلاعاتی داره؟ برای مستر مجدد، رشته project management
2021-09-17 04:10:00 #Canada [برای مستر مجدد] ویزا

من برای مستر مجدد می خوام برای ترم بهار اقدام کنم برای نامه ی ارجای استاد باید از اساتید کارشناسی نامه بگیرم یا ارشد؟ با توجه به اینکه هر دو مقطع رشته م یکی بوده ولی در دو دانشگاه مختلف
2021-09-18 01:01:00 #Canada [برای مستر مجدد] ویزا

?? دانشگاهی که من برای مستر مجدد اپلای کرده ام الان ایمیل داده و ریزنمرات غیر رسمی لیسانسم رادر خواست کرده منظور از غیر رسمی چیه؟ ?? چون من قبلا ریزنمرات کارشناسی و کارشناسی ارشد اولم را که ترجمه رسمی شده آپلود کرده ام
2021-09-18 05:55:00 #Canada [برای مستر مجدد] ویزا

من اینجا دکتری مدیریت خودندم حالا میخوام برای مستر مجدد اقدام کنم نمیدونم بهتره مدارکم رو برای پذیرش و ویزا اعلام کنم یا نه(منظورم مدارک ارشد و دکتری هست) کسی هست تجربه داشته باشه و اعلام نکرده باشه و تونسته باشه ویزا بگیره؟ کلا این قضیهرچقدر ریسک داره؟ اگر اعلام نکنم چقدر احتمال داره سرچ کنن و پیدا کنن؟
2021-09-29 14:10:00 #Canada [برای مستر مجدد] ویزا

من دارم برای استادی پرمیت اقدام میکنم، خانمم که اینجا داره تحصیل میکنه قراره تز ارشدشو اونور انجام بده(یعنی تحصیلش تموم نشده هنوز و قراره با من بیاد و ورک پرمیت همزمان اقدام کنیم، با استاداش هماهنگ کرده هم اینجا هم اونجا، و قرار بهش حقوق هم بده استاد کاناداش) حالا ما توی پرونده اینو ذکر کنیم یا کلا حرفی ازش نزنیم؟
2021-09-06 05:25:00 #Canada

، به نظرتون برای تمکن مالی ویزای تحصیلی سلف فاند به همراه همسرم، حساب بلند مدت که حدود ۸ ماه از افتتاحش گذشته و به نام من و همسرمه مبلغ ۵۰۰ تومن کافیه ؟ مثلا ۱۰۰_۱۵۰ هم هفته آخر به کوتاه مدت مشترک اضافه کنیم ، با پرتفوی بورس حدود ۳۰ تومن خودم و ۱۲۰ تومن همسرم ، ممکنه لطف کنید نظرتون رو راجع به این تمکن بگید ؟ سند هم به نام داریم هم رسید دیپازیت دانشگاه.
2021-09-01 17:00:00 #Canada

من 24 ساعت از سابمیت مدارک همسرم گذشته هنوز از نامه بایو خبری نیست طبیعیه؟ چقدر زمان میبره؟
2021-08-29 07:40:00 #Canada

ی سوال من Passport No همراه هم رو که می خواستم وارد کنم توی فرم ۱۲۹۵ اشتباه کردم حرف انگلیسی اولش رو وارد نکردم الان باید وبفرم بزنم؟ یعنی فقط ارقام رو زدم و حرف اول رو نزدم
2021-08-29 10:57:00 #Canada

با خدمت ممنون میشم اگر کسی اطلاعات داره، منو راهنمایی کنه من میخوام اگر بتونم پذیرش بگیرم برای ترم فال ۲۰۲۲ از طرفی همسرم سربازه و پاسپورتش برای مرداد ۱۴۰۱به دستمون میرسه برای گرفتن ویزای همراه، من به عنوان دانشجو باید وارد کانادا بشم تا بتونم برایشون ویزای همراه درخواست کنم یا توی اون یک ماهی که فرصت هست (از مرداد تا شهریور) میشه ویزای ایشون رو درخواست کرد؟ البته ایشون سرباز سپاهه این مشکلی که پیش نمیاره؟
2021-09-01 11:25:00 #Canada

بعد از سابمیت مدارک تو سایت و پرداخت هزینه سفارت 235 CAD، خود سایت زمان میده کی بریم برای بایومتریک استانبول یا خودمون یه تاریخ انتخاب میکنیم از تاریخ های موجود؟ زمان باقی مانده برای تکمیل درخواست من 7 روز مونده از 60 روز اگر میشه راهنمایی کنید ????
2021-08-28 17:00:00 #Canada

من مستر مهندسی دارم و ۶ سال سابقه کار الان میخوام برای مستر MBA اقدام کنم کسی تجربه مشابهی داشته که ویزا گرفته باشه؟ ایا ریسکی وجود داره بخاطر مستر دوم؟ ممنون
2021-09-01 13:14:00 #Canada