Home > دانشگاه
Viewed 59 times 4 Answers
0

من یع سوال داشتم الان بعد ۱۰سپتامبر قوانینی اومده ک انگار باید همه دو دوز واکسن زده باشن بیان کانادا میگن واسه دانشجو نیاز نیست اما من همسرم هم همزمان داره باهام میاد برای اون لازمه؟ و لطفا آدرس جاهایی ک تو تهران واکسن میزنن برای دانشجو خارجی بهم میگین ؟ امروز میخوایم بریم بزنیم دوز دوم رو که دردسر نشه

2021-09-06 22:44:00 Montreal دانشگاه #واکسن
4 Reply

نیاز به نامه نیست تمام مراکز سن بالای ۱۷ سالو واکسن میزنند

2021-09-06 23:05:00

من هنوز ایرانم و ده سپتامبر میام.تمام مراکز ایران نمیزنن.میخوام واکسن بزنم چون میترسم ب خاطر قوانین بعد ۷سپتامبر با یک دوزی ک زدیم همسرم راه ندن.

2021-09-06 23:30:00

همچین قانونی رو که میفرمایید کجاست؟؟ منبع شما باید همیشه اپدیت سایت IRCC باشه نه نقل قول بقیه، اون آپدیت ۷ سپتامبر برای ورود توریست هست و شما توریست نیستین، در ضمن اگر همچین چیزی که میگید هم باشه باید ۱۴ روز قبل از ورود ۲ دز کامل شده باشه یعنی شما همین الانم استرازنکا بزنین فایده ای نداره براتون و قرنطینه رو دارین

2021-09-06 23:43:00

من نگرانی دارم ک بدو ورود بگن همسرم کار ضروری نداره .آپدیت ۷سپتامبر گویا برای همه ب جز دانشجو هاس میگن.و این باعث بشه نذارن وارد شه.وگرنه من میدونم ک قرنطینه داریم.آیا همچین قانونی هست ؟ چون ما مکان برای قرنطینه گرفتیم و پلن قرنطینه هم نوشتیم.

2021-09-07 01:17:00

QAmon

Similar Question:

#واکسن
Ask a Question