Questions
Sanjob
Twitter
Facebook
Instagram
Telegram
...
Sign in
Home
>
ویزا
Viewed 43 times 0 Answers
0
و میخوام تمکن از بورس بگیرم نمی دونم چطور میشه گرفت کسی میتونه راهنمایی کنه ، تهران کجا باید برم؟
2021-09-06 14:32:00
Canada
ویزا
#تهران
0
Votes
0
Answers
43
Views
Similar Question:
#تهران
با خدمت من سفارت ریجکت شدم الان برای ریفاند دانشگاه فرم داده به من و تهران پیمنت میگه ما اطلاعات حساب نمیدیم به کسی ایا عموما فرم میده دانشگاه بابت ریفاند؟؟
2021-08-29 16:35:00
#Canada
[دانشگاه]
ویزا
0
Votes
0
Answers
56
Views
لطفا کمک و راهنمایی کنید چند وقت پیش درخواست پناهندگی به کانادا داده بودم الان جوابش اومده و مورد پذیرش قرار گرفتم در ایمیل گفته شده به نزدیکترین سفارت خانه کانادا مراجعه کنم آیا من میتونم از سفارت ترکیه در تهران اقدام کنم و کارم رو پیش ببرم(چرا که وقتی گزینه ایران را میزنم آدرس و مشخصات سفارت کانادا در آنکارا رو نشون میده)؟؟ یا اینکه حتما باید به یکی از کشورهای همسایه مثل ترکیه یا پاکستان برای مراجعه حضوری به سفارت کانادا اقدام کنم؟؟ ممنون میشم ی که اطلاع دارند راهنمایی کنند???
2021-09-02 05:35:00
#Canada
[سفارت]
ویزا
0
Votes
0
Answers
45
Views
کسی اینجا تجربه حضور در دوره ارشد مخابرات دانشگاه تهران را داشته ؟
2021-09-03 12:20:00
#Canada
[دانشگاه]
ویزا
0
Votes
0
Answers
46
Views
من از چهارشنبه هفته پیش برای اوکی تو بورد قطر ایمیل زدم به دفتر تهران و مدارک پذیرش دانشگاه، قرارداد خونه ، اطلاعات پروازم ،نامه رجیستر دانشگاه ،کورسپاندلترم رو فرستادم متاسفانه هنوز جوابی نیومده بعد ۵ روز این طبیعیه؟
2021-09-05 01:57:00
#Canada
[پذیرش دانشگاه]
ویزا
0
Votes
0
Answers
46
Views
بنده جمعه پرواز قطر دارم هنوز ok to board جوابش نیومده زمان ندارم از یک هفته پیش تا امروز کلی زنگ زدم و ایمیل دفتر تهران پیشنهادتون چیه؟
2021-09-08 08:21:00
#Canada
[تهران]
ویزا
0
Votes
0
Answers
46
Views
من ریجکت شدم ممنون میشم کمک کنید سابمیت:۱۸ جولای بایو:۲۹ جولای ریجکت:اگوست ۱۵ رشته ایران؛میکروبیولوژی معدل ۱۶/۵۸ آزاد تهران شرق زبان: ایلتس ۵/۵ و دولینگو ۱۱۰ رشته پذیرش:postbaccluriate diploma دانشگاه: tru استادی پلن و خودم نوشتم با کمک جاب افر داشتم نامه مبنی بر اینکه تغییر رشته به مدیریت دادم برای توجیه تغییر رشته از محل کارم گپ داشتم با کار مرتبط تو ازمایشگاه پر شد تمکن: ۸۰۰میلیونحساب های مختلف با گردش بالا ۸سند خونه و ماشین به اسم پدر و مادرم و گفتم من وابسته به خانواده و تک دخترم ممنون م
2021-09-09 03:54:00
#Canada
[پدر و مادرم]
ویزا
0
Votes
0
Answers
46
Views
اگر كسي دلار امريكا در تهران لازم دارند لطفا پيام بدن
2021-09-09 14:45:00
#Canada
[تهران]
ویزا
0
Votes
0
Answers
42
Views
کسی هست از تهران به ونکوور برن تو این ۱-۲ ماه ؟ ممنون می شم به من پیام بدن
2021-09-10 05:07:00
#Canada
[تهران]
ویزا
0
Votes
0
Answers
42
Views
مهلت انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد فقط تا امروزه لطفا سریعتر بهم میگین که از بین دانشگاه آزاد های شهرهای مختلف، مقطع کارشناسی ارشد، آیا اعتبارشون برای اپلای متفاوته؟ ینی اول شهرِ محلِ سکونتِ خودم رو بزنم که برا درس خوندن و بالا آوردن معدل راحت ترم، یا اینکه اول مثلا به ترتیب دانشگاه آزاد تهران شعبه مرکزی رو بزنم، بعد آزاد شمال تهران، بعد غرب تهران و بعد جنوب تهران و بعدم شهرهای دیگه مث اصفهان وشیراز و یزد و (شهر سکونت خودم یزد هستش) ? و اینکه رتبه بندی دانشگاهای آزاد تو اینترنت هست؟ و
2021-09-10 05:49:00
#Canada
[مقطع کارشناسی ارشد]
ویزا
0
Votes
0
Answers
44
Views
من از دانشگاهی که پذیرش گرفتم، گفتن باید مدارک و ریزنمرات براشون از طریق دانشگاه ایمیل بشه اما من هم لیسانس و هم ارشد ، هر دو رو سراسری شهرستان بودم الان میخام ببینم میتونم برم دانشگاهی در تهران برام این مدارکو بفرسته به دانشگاه مقصد؟
2021-09-11 02:11:00
#Canada
[دانشگاه]
ویزا
0
Votes
0
Answers
43
Views
من میخوام از نوت های دیگران استفاده کنم من ریجکت شدم و میخوام از نوت های بقیه هم استفاده کنم اما نمیدونم کجا و چطوری نوت های بقیه رو پیدا کنم میشه لطفا راهنماییم کنید؟
2021-08-28 16:37:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
57
Views
میبخشید من برای بحث مالی میخوام تمکن ۱روزه بگیریم با این توجیح که ایران ارزش پولش مدام در حال تغییره و من پولم رو ماشین و ملک خریدم من باید ۱میلیارد پول بزارم ۷۵۰ تومنش رو میخوام سند فروش ماشین رو بزارم ۲۵۰ تومنش هم بگم اون ملکی که ۶ ماه پیش خریدم رو دادم اجاره و این پول رهن هستش حالا میخوام بدونم اینکه پول از رهن یا اجاره ست بد نیست؟ ولی در کنار سه تا سند خونه دارم که میخوام بزارم
2021-09-22 04:06:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
45
Views
در فایل pdf "نمونه نامه تمکن مالی بانک های مختلف" که در گروه به اشتراک گذاشته شده است، گفته شده که در صورت گرفتن تمکن از بورس، بایستی از تبدیل خودسرانه مبلغ ریالی ذکر شده در آن خودداری نماییم سوال من این است که بنابراین، آیا ارائه تمکن مالی از سمت بورس به شکل ریالی، برای افسر اداره مهاجرت قابل قبول است؟ اگر پاسخ بله می باشد، افسر پرونده با چه روشی و بر چه مبنایی اقدام به محاسبه و تبدیل این تمکن به دلار کانادا مینماید؟ سپاس از حسن توجه شما.
2021-09-05 06:35:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
55
Views
از بورس چجوري بايد نامه بگيرم براي تاي؟
2021-09-02 09:39:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
42
Views
برای بحث تمکن به خاطر تورم من پولم را در بورس گذاشتم و حالا میخوام بفروشم و نامه تمکن یک روزه بگیرم اگر در کاور لتر مالی بگم که محل پول از فروش سهامم بوده و نامه تمکن سازمان بورس را هم بگیرم اوکی هست یا توضیح بیشتری باید بدم؟ ممنونم.
2021-08-30 07:51:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
51
Views
راجع به هدیه چجوری سورس و توجیه بیاریم؟ من میخوام حدود ۳۰۰۰ تا ارزی وارد حسابم کنم که قراره حدودا ۱.۵ ۲ ماه دیگه تمکن بگیرم نمی دونم بزارم یانه؟ بدون اینمبلغ هم تمکنمالبته کافی هست فقط توضیح بدیم توی کاور لتر؟
2021-10-03 04:48:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
42
Views
آیا کسی می دونه برای مقطع دکتری ، تمکن مالی برای شهریه و هزینه زندگی یک سال رو نشان بدیم یا دو سال رو؟ ارشد رو می دونم یک سال هست اما دکتری رو نمی دونم.
2021-08-29 10:14:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
49
Views
تایمر بالا که برای آمادگیه فال ۲۰۲۲ هست، چیه جریانش؟ویس چت هست؟ من نمیدونم چطور باید واردش بشم
2021-09-01 09:40:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
43
Views
Ask a Question
Tags
Category
Montreal