![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 0 Answers
0
آیا با رشته ی مترجمی زبان انگلیسی میشه در مقطع فوق ليسانس در دانشگاه های کانادا پذیرش گرفت؟ اگر میشه بعدش بازار کازش چطوره؟ و هزینه سالیانه دانشگاه برای فوق لیسانس چقدره؟ البته در حال یادگیری زبان فرانسه هم هستم ممنون میشم جواب بدید
2021-09-06 13:54:00 Canada عمومی #دانشگاه های کانادا![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#دانشگاه های کانادا
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
من فارغ تحصیل برق قدرت از یکی از دانشگاه های فنی حرفه ای هستم با معدل پایین الان سربازم بعد قصد دارم ارشدم رو برای شریف یا دانشگاه تهران امتحان بدم یا دنبال ادامه تحصیل تو دانشگاه های کانادا باشم؟(چون معدلم پایینه امکانش هست؟) اگر ایران ارشد بگیرم حدود ۴ یا ۵ سال زمان دارم چند تا سوال داشتم خدمتتون با این شرایط کانادا منو قبول میکنه فارق تحصیل دانشگاه تاپ ایران باشم باشم؟ در مدت چهار سال چه کار هایی باید انجام بدم که پذیرش راحت تر باشه؟ و بیشتر هدفم اینه برم سر کار اگر نشد تحصیلی برم و بعد کم
2021-09-01 09:41:00 #Canada [چند تا سوال] عمومی
امیدوارم حال همگی عالی باشه کسی میدونه آیا این حرف درسته اگر معدل ما از مینیمم پایینتر باشه کلا پروندمون بررسی نمیشه؟ من معدل کارشناسیم ۱۴.۹۳ و برای ارشد میخوام اقدام کنم یه نفر بهم گفت خودتو خسته نکن با ایمیل زدن درسته که اکثر دانشگاه های کانادا استاد محوره ولی کمیته در اصل پروندتو بررسی میکنه و چون معدلت از مینیمم کمتره اصلا بقیه ی رزومت رو هر چقدر هم خوب باشه نگاه نمیکنن خواستم ببینم درسته این حرف کلا باید بیخیال کانادا بشم
2021-09-01 13:50:00 #Canada [دانشگاه های کانادا] عمومی
وبسایت معتبر برای پیدا کردن ر (و نه دانشگاه های کانادا ! ) چی هستش؟ یکی از م به عنوان یکی از معتبرترین وبسایت ها برای یافتن رنکینگ، وبسایت topuniversities رو پیشنهاد دادن ولی اون سایت اصلا نمیتونه کالج واسه کانادا پیدا کنه و فقط دانشگاه پیدا میکنه! ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
2021-09-02 09:24:00 #Canada [دانشگاه های کانادا] عمومی
ددلاین برای سابمیت اپلیکیشن پاییز 2022 برای دانشگاه های کانادا و آمریکا تا چه زمانی هست؟
2021-09-06 11:18:00 #Canada [دانشگاه های کانادا] عمومی
بنده دی ماه سنم به 25 میرسه آیا امکانش هست که اقدام کنم برای کارشناسی و تحصیل در دانشگاه های کانادا؟
2021-09-09 13:50:00 #Canada [دانشگاه های کانادا] عمومی
گرامی لطفا میشه بفرمایید که برا دانشگاه های کانادا گواهی موقت ک کارنامه رو با مهر مترجم ترجمه کنم کفایت میکنه؟
2021-09-11 17:59:00 #Canada [دانشگاه های کانادا] عمومی
کسی از لینک تلگرامی دانشگاه های کانادا رو داره؟ قبل از ورود به کانادا میخواستم یک راهنمایی از ی که در حیطه عمران کار میکنن بگیرم
2021-09-17 07:18:00 #Canada [ورود به کانادا] عمومی
وقت همه بخیر برای پذیرش فول فاند از دانشگاه های کانادا واسه مقطع ارشد،دانشگاهی که ایران تحصیل کردیم چقدر تاثیرگذاره؟ممنون میشم ی که اطلاع دارند جواب بدن??
2021-09-17 15:35:00 #Canada [دانشگاه های کانادا] عمومی
اگر roadtest رو رد شده باشیم و گواهینامه ایران رو از ما گرفته باشند و یک برگه زرد بهمون داده باشند و ترجمه گواهینامه ایران رو هم داشته باشیم آیا باز هم نیازی هست یه نفر کنارمون بنشیند یا نه ؟؟ آخه این چه قانونیه?
2024-01-16 00:00:00 #Canada
آیا برای اخذ ویزا در مقطع کارشناسی ارشد حتما باید رشته ارشد ارتباط مستقیم با رشته کارشناسی داشته باشه؟ به طور مثال برای رشته مهندسی صنایع دانشگاه های کمی وجود دارن که فوق لیسانس این رشته رو داشته باشند، آیا کسی که لیسانس مهندسی صنایع داره میتواند برای ارشد مثلا مارکتینگیا کامپیوتر ساینس یا حتی MBA بخواند؟
2021-09-06 13:27:00 #Canada
من اگر بخوام شهریه ی رشته ی مورد نظرم تو دانشگاه خاصی رو بدونم چقدره چه سورسی هست که بتونم بررسی کنم ممنون میشم راهنمایی بفرمایین
2021-09-06 05:06:00 #Canada
سلام اگر شخصی داخل کانادا با ویزای استادی پرمیت باشه آیا میتونه برای پدر و مادرش دعوتنامه بفرسته و اینکه چقدر ازمدت تحصیلش باید گذشته باشه ( محدودیت نداره که برای مثال بعد ۶ ماه بتونه بفرسته ) ؟؟ممنون
2023-05-15 00:00:00 #Canada