Viewed 54 times 1 Answers
1 Reply
شنیدم مزدا میده
2021-09-06 12:17:00

Similar Question:
#من و همسرم

، من و همسرم اسفند ۹۸ برا ویزا اقدام کردیم و وقت انگشت نگاری گرفتیم ولی خوب به دلیل بسته شدن Vac ها تو اون تایم نشد بریم، و چون همسرم پرستار هستن با شروع کرونا ترجیح دادن تو این ایام تو ایران باشن و در بیمارستان به صورت داوطلب مجددا مشغول به کار شدن و راضی به مهاجرت نشدن الان میخوایم دوباره برا ویزا و وقت انگشت نگاری اقدام کنیم( پذیرش مجدد گرفتیم در همون رشته ۲ سال قبل)، سوالی که داشتم این بود که: ۱- آیا باید یه اکانت جدید درست کنیم و با اون اقدام کنیم یا همون اکانت قبلی باید آپدیت بشه ۲- اگر ب
2021-08-30 09:33:00 #Canada [من و همسرم] عمومی

امتیاز من و همسرم در اکسپرس اینتری با آیلتس بالا ۴۶۰ میشه ولی برای برنامه استانی ساسکاچوان امتیاز مورد نظر رو دارم حالا بنظرتون پروفایل اکسپرس اینتری فدرال رو بسازم و تیک ساسکاچوان رو بزنم تا ۶۰۰ امتیاز رو بگیرم؟ ( با توجه به اینکه دراها فعلا باز نمیشه) یا اینکه از طریق استانی ساسکاچوان اقدام کنم که دراهاش باز هست؟ میشه نظرتون رو بگید ?
2021-09-01 16:11:00 #Canada [پروفایل اکسپرس اینتری] عمومی

??? برای ویزای تحصیلی کانادا تمکن مالی لازمه.??? میخواستم بدونم چه مقداره و باید تو حساب من و همسرم که پیوست میشه جدا باشه؟یا ما دوتا یه کیس به حساب میایم و یه تمکن میخوایم؟؟ میشه با سند خونه و ماشین که به اسممونه تمکن رو نشون بدیم؟ متشکر
2021-09-22 04:12:00 #Canada [ویزای تحصیلی کانادا] عمومی

درود دوستان من و پدر و مادرم که سالخورده هستن به تازگی به مونترال اومدیم. در کلاسهای دولتی فرانسه در Centre Pauline-Julien واقع در6750 Chem. de la Côte-des-Neigesثبت نامشون کردم و قصد دارم در نزدیک ترین مکان به این سنتر براشون ۱ ساله یک آپارتمان یک خوابه برای ۱۵ نوامبر ۲۰۲۳ اجاره کنم.. چون این شهر رو خوب نمیشناسم و وسیله نقلیه فعلا ندارم نمیدونم چطور میشه یه رنتال يا کاندو یکخوابه ی آسانسور دار (ماکزیمم ۱۳۰۰ تا ۱۳۵۰ در ماه) مشخصا هر چه نزدیکتر به این سنتر در Côte-des-Neiges براشون پیدا کرد.. م
2023-10-05 00:00:00 #Montreal

، من و همسرم اسفند ۹۸ برا ویزا اقدام کردیم و وقت انگشت نگاری گرفتیم ولی خوب به دلیل بسته شدن Vac ها تو اون تایم نشد بریم، و چون همسرم پرستار هستن با شروع کرونا ترجیح دادن تو این ایام تو ایران باشن و در بیمارستان به صورت داوطلب مجددا مشغول به کار شدن و راضی به مهاجرت نشدن الان میخوایم دوباره برا ویزا و وقت انگشت نگاری اقدام کنیم( پذیرش مجدد گرفتیم در همون رشته ۲ سال قبل)، سوالی که داشتم این بود که: ۱- آیا باید یه اکانت جدید درست کنیم و با اون اقدام کنیم یا همون اکانت قبلی باید آپدیت بشه ۲- اگر ب
2021-08-30 09:33:00 #Montreal

من و دخترم و همسرم ۲ هفتست وارد ونکوور شدیم، دنبال مهدکودکی هستیم که با زبان فارسی و انگلیسی هردو ارتباط برقرار کنن با چون دختر من انگلیسی بلد نیست.کسی سراغ داره ؟
2021-08-29 17:54:00 #Montreal

سلام به همگی ببخشید دوستان وقتی جاب آفر من جاب آفر بگیرم خیلی زمان میبره تا ویزای بچه ها به تحصیلی تبدیل بشه و اپن ورک پرمیت همسرم درست بشه؟
2023-02-08 00:00:00 #Montreal

سلاممن تازه اومدم شغلم حسابداری هستش و مدرک زبان ندارم دوستان میتونید راهنمایی کنید من رو که اگر بخوام دوره ای مربوط به حسابداری بگذرونم اینجا که نیاز به مدرک نداشته باشه کجا میتوانم؟
2024-01-15 00:00:00 #Montreal

بر همهان ما حدود سه هفته هست که اومدیم مونترال و نیو کامریم ، میتونید راهنمایی کنید کجاها دوره زبان انگلیسی حضوری برگزار میکنن ؟و اگر اطلاعی از هزینه اش دارید لطفا بفرمایید
2021-09-16 12:17:00 #Montreal