![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 0 Answers
0
من دلیل ادامه تحصیل رو در استادی پلن استاد دانشگاه شدن ذکر کردم از طرفی یک فمیلی بیزنس داریم که مرتبط با رشته تحصیلیم نیست ولی تای برگشت را کار پارت تایم در اون بیزنس گذاشتم که مجوز فعالیتش وابسته به من هست ایا در هفت سوال برنامه شغلی بعد از بازگشت را علاوه بر استاد دانشگاه شدن لازمه به فمیلی بیزنس هم اشاره کنم؟
2021-09-06 10:16:00 Canada ویزا #استادی پلن![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#استادی پلن
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
تو استادی پلن راجع به بحث تمکن میشه نوشت که خوب قراره اونجا کار کنیم( هم نفر اصلی هم همراه) و اینو دلیلی بیاریم برای محاسبه دخل و خرج؟
2021-08-29 16:13:00 #Canada [استادی پلن] ویزا
، ما اسفند ۹۸ برا ویزا اقدام کردیم و وقت انگشت نگاری گرفتیم ولی خوب به دلیل بسته شدن Vac ها نشد بریم، و چون همسرم پرستار هستن با شروع کرونا ترجیح دادن تو این ایام تو ایران باشن و در بیمارستان به صورت داوطلب مجددا مشغول به کار شدن و راضی به مهاجرت نشدن الان میخوایم دوباره برا ویزا و وقت انگشت نگاری اقدام کنیم، سوالی که داشتم این بود که: ۱- آیا باید یه اکانت جدید درست کنیم و با اون اقدام کنیم یا همون اکانت قبلی باید آپدیت بشه ۲- اگر با اکانت جدید باید ثبت کنیم به نظرتون تو استادی پلن باید بگیم قب
2021-08-30 09:35:00 #Canada [مشغول به کار] ویزا
من قبلا یکبار ریجکت شدم، آیا تو استادی پلن جدیدم باید ذکر کنم که قبلا یکبار ریجکت شدم؟
2021-08-30 12:42:00 #Canada [استادی پلن] ویزا
، جواب سوالهای اسک رو میشه از استادی پلن خودمون کپی پیست کنیم؟؟ یا باید با جمله های جدید باشه؟
2021-08-31 12:06:00 #Canada [استادی پلن] ویزا
برای معرفی ساپورتر چه کاری باید انجام بدیم ؟ فقط تو چارت مالی بنویسیم یا تو استادی پلن هم توضیح بدیم
2021-08-31 16:50:00 #Canada [استادی پلن] ویزا
وقت به خیر من چندتا ممنونم میشم راهنماییم کنید من پذیرشم رو از کالج گرفتم، الان میخوام برا ویزا اقدام کنم داییم کانادا هستن و من قراره با اونا بمونم چند تا سوالی که برام پیش اومده: ۱ تو استادی پلنم ذکر کنم که داییم اونجا هستن و قراره خونه اشون بمونم و یکی از دلیل های انتخاب کانادا برا تحصیل حضور داییم اونجاس؟ ۲ تو پارتی که نشون میدم accommodation fee رو پرداخت کردم، چیکار باید بکنم؟ باید بهشون بگم که من با داییم میمونم؟ ۳ اشکالی نداره اگر بعد از پدر و مادرم داییم رو ساپورتر اعلام کنم؟ من میترسم
2021-09-01 05:28:00 #Canada [پدر و مادرم] ویزا
من قبلا یکبار ریجکت شدم، آیا تو استادی پلن جدیدم باید ذکر کنم که قبلا یکبار ریجکت شدم؟ اگر بله، تو کاورلتر یا استادی پلن؟
2021-09-01 08:30:00 #Canada [استادی پلن] ویزا
.. ..در مورد موارد مالی مث هزینه اقامت و تحصیل ..تو استادی پلن باید صحبت کنیم یا تو کاور لتر مالی .
2021-09-02 00:36:00 #Canada [استادی پلن] ویزا
میشه سوال من جواب بدید میکروفونم فعال نمی شه من مستر مدیریت بازرگانی بودم و برای master of management اپلای کردم ویزام ریجکت شد به نظر شما بهتره برای ریسابمیت رشتمو عوض کنم یا با استادی پلن قابل توجیه هست؟
2021-09-02 04:02:00 #Canada [استادی پلن] ویزا
من میخوام از نوت های دیگران استفاده کنم من ریجکت شدم و میخوام از نوت های بقیه هم استفاده کنم اما نمیدونم کجا و چطوری نوت های بقیه رو پیدا کنم میشه لطفا راهنماییم کنید؟
2021-08-28 16:37:00 #Canada
تو استادی پلن راجع به بحث تمکن میشه نوشت که خوب قراره اونجا کار کنیم( هم نفر اصلی هم همراه) و اینو دلیلی بیاریم برای محاسبه دخل و خرج؟
2021-08-29 16:13:00 #Canada
، میتونید بهم بگید که کسی که برای MEeng پذیرش میگیره امکان خوندن PhD رو داره بعد از اون یا حتما باید MSc خوند، تا بشه ادامه تحصیل در مقطع دکترا رو داد.میخوام تو استادی پلن بش اشاره کنم برای همین میخواستم بدونم ممنون میشم اگه کسی اطلاعی داره بم بگه، سپاس
2021-09-27 05:23:00 #Canada
Date de début : 10 janvier 2022 Durée prévue des études : 4 ans (programme d’études) plus 1 an (scolarité préparatoire) start date: January 10, 2022 Expected duration of studies: 4 years (study program) plus 1 year (schooling preparatory) توی CAQ ک تاریخ اتمام تحصیل رو پرسیده چی باید بزنم؟ الان من مدت تحصیل ۴ ساله یا پنج سال؟ گیج شدم
2021-09-20 13:54:00 #Canada