Viewed 55 times 0 Answers
0
و از گروه کسی هست که برای رشته مدیریت اپلای کنه یا هیچ آماری از لیست دانشگاهها و اساتید دانشگاههای کانادا داشته باشه ممنون میشم اگه بفرمایید سپاس
2021-09-05 14:57:00 Canada ویزایدانشجویی #اساتید دانشگاه
Similar Question:
#اساتید دانشگاه

من تهران هستم ، ۲۴ سالمه و دانشگاه رو بعد از ۵ ترم ول کردم ، الان مدرک دیپلم کامپیوتر دارم، ۴ سال هم تو حوزه IT کار کردم توی شرکت معتبر ، الان سرباز هستم ولی به زودی که تموم بشه میخوام پاسپورت بگیرم و اقدام کنم برای Diploma توی رشته ی تحصیلیه Computer Information Systems Administration برای کالج BCIT ، برای سپتامبر امسال که نمیرسم اقدام کنم ولی حتما میخوام برای دوره ی بعدی که September 2022 شروع میشه اقدام کنم ، برادر من هم توی ونکوور و همون نزدیک BCIT زندگی میکنه و ۱۱ ساله اونجاست و از نظر مسک
2021-04-19 11:48:00 #Canada

آیا گروهی، کانالی یا وبسایتی سراغ دارین که مربوط به دانشجویان هموطن مون در کالج هلند (Holland college) واقع در استان Prince Edvard Island کانادا باشه تا بتونیم از تجربیات اینان درباره این کالج اطلاعات کسب کنیم؟ قبلا از پاسخگویی شما سپاسگزارم
2021-08-31 11:14:00 #Canada

کسی هست که کالج اپلای کرده بدون مدرک زبان ویزا گرفته باشه؟ چون خودم الان منتظر جواب ویزامم
2021-09-01 08:42:00 #Canada

سوالم این هست که برای سلف فاند هم باید به اساتید برای پذیرش دانشگاه ایمیل زد یا نه و در صورتی که من به دانشگاه اعلام کنم سلف فاند میخوام آیا بهتر بهم پذیرش میدن یا اینکه تاثیر منفی داره؟
2021-09-12 03:42:00 #Canada

من ۲۱ سالمه مدرک کاردانی حسابداری دارم اما میخوام بیام اونجا دیجیتال مارکتینگ بخونم آیلتس ۶ هم دارم اما اگر لازم باشه میتونم بیشتر هم بگیرم بهترین و درست ترین راهی که برای من پیشنهاد میکنین چی هست که بتونم ویزا بشم و یجوری اینا رو کنار هم بچینم که آفیسر قانع بشه از هدف تحصیل؟ ممنون میشم راهنمایی های خوبتون رو اینجا یا پی وی برای من بزارین
2021-09-11 07:58:00 #Canada