Questions
Sanjob
Twitter
Facebook
Instagram
Telegram
...
Sign in
Home
>
دانشگاه
Viewed 48 times 0 Answers
0
ایا نمونه فایل financial support کسی داره برای من ارسال کنه
2021-09-05 06:24:00
Montreal
دانشگاه
#financial support
0
Votes
0
Answers
48
Views
Similar Question:
#financial support
کسی هست بتونه نمونه proof of means of financial support رو برای دانشگاه رجینا به من بده؟ فقط میخوام مقایسه کنم ببینم هزینه هارو درست براورد کردم یا نه
2021-08-30 09:27:00
#Saskatoon
[financial support]
دانشگاه
0
Votes
0
Answers
49
Views
برای Financial Support در سایت اداره مهاجرت نوشته Proof you paid tuition and housing fees هزینه دانشگاه را میدم برای ترم اول ولی برای کرایه خانه من از ایران اقدام کنم برای سه ماه هم پیش پرداخت باید بدهم اگر ویزام صادر نشه این پول دیکه به من بر نمیگرده برای گرفتن و کرایه کردن خانه در کانادا واجب هست مستندات بزارم لطفا این مورد را جواب دهید
2021-09-08 03:24:00
#Montreal
[سایت اداره مهاجرت]
دانشگاه
0
Votes
0
Answers
45
Views
برای Financial Support در سایت اداره مهاجرت نوشته Proof you paid tuition and housing fees هزینه دانشگاه را میدم برای ترم اول ولی برای کرایه خانه من از ایران اقدام کنم برای سه ماه هم پیش پرداخت باید بدهم اگر ویزام صادر نشه این پول دیکه به من بر نمیگرده برای گرفتن و کرایه کردن خانه در کانادا واجب هست مستندات بزارم لطفا این مورد را جواب دهید
2021-09-08 03:26:00
#Montreal
[سایت اداره مهاجرت]
دانشگاه
0
Votes
0
Answers
44
Views
من استادم توی نامه ای ک برام نوشتن ک تو اپلیکیشنم آپلود کنم مقدار فاند رو زده بود الان نامه ادمیشنم اومده ولی بهش اشاره ای نکرده این اوکیه؟ فقط این رو زده Find out about financial support and scholarships You could take advantage of the financial support offered by the Faculty of Medicine during your studies In addition, various scholarships are offered by the Scholarships and Financial Aid Office of Université Laval Also be knowledgeable about tuition fees.
2021-09-16 15:12:00
#Quebec City
[financial support]
دانشگاه
0
Votes
0
Answers
48
Views
من این جواب رو از یکی از استادای برق گرفتم، این یعنی اینکه چقدر شانس پذیرش دارم؟ و اینکه در جواب ایمیلش چی بگم بهتر هست؟ ممنونم میشم بتونید راهنماییم کنید Thank you for your message I would encourage you to apply to the Systems and Control group at McGill Do keep in mind that the number of slots and financial support are limited See the ECE website for detailed information on how to submit an application for graduate studies If you have any questions regarding the procedure, you may contact It
2021-09-27 04:45:00
#Montreal
[financial support]
دانشگاه
0
Votes
0
Answers
44
Views
من دیشب به یه استادی ایمیل زدم، چند ساعت بعد برام اینو فرستاد Thank you for your interest in pursuing the PhD degree at UBC under my supervision I will review your application file after all the documents (including transcript, TOEFL score, and reference letters) have been received by the department Applicants who are accepted in my research group will have full financial support in terms of a research assistantship داستان از چه قراره؟ دیگه برای فاند نیاز نیست قبل از اپلای مکاتبه کنیم؟ خودشون ب
2021-10-01 03:43:00
#Vancouver
[financial support]
دانشگاه
0
Votes
0
Answers
43
Views
برای این سوال که در فرم اپلای پرسیده میشه چی باید بزنیم؟ اگر میخوایم برای فول فاند دانشگاه اقدام کنیم بزنیم بله یا نه؟ Do you have a firm source of financial support for your graduate studies in the form of an award, scholarship, sponsorship or fellowship?
2021-11-22 14:14:00
#Vancouver
[Do you have]
دانشگاه
0
Votes
0
Answers
46
Views
چون من برای همسرم هم Open Work Permit رو درخواست کردم در پاسخ هایی که قبلا دادم، الان براش فرم Family Information اومده که باید پر کنه این فرم قابلیت Save شدن داره ولی قابلیت Validate کردن نداره ایا این رو هم نیازه که پرینت گرفته بشه و امضا بشه و بعد دوباره اسکن؟
2021-08-29 09:39:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
46
Views
آزمایشگاهی هست که با دژقدن طرف قرارداد باشه؟ به من دکتر کاظمی اسم ازمایشگاه Biron رو دادن و گفتن معمولا تو خود دانشگاه ها نمونه گیری انجام میدن کسی اطلاعی داره لطفا راهنماییم کنه؟
2021-08-29 16:12:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
43
Views
برای مستر رشته food science دانشگاه دالهاوزی بخوام اقدام کنم قبل اپلای توی سایت چیزی از انتخاب سوپروایزر نکرده آیا بدون داشتن سوپروایزر میتونم پروفایل تکمیل کنم و شانس پذیرش داره؟
2021-08-30 05:31:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
48
Views
خوبم یه استاد به من ای جواب رو داده Hi Maya, You will be allowed to work for 12 hr/wk in regular terms (fall & winter) During regular terms, I believe you can find TA positions for about 5-7 hr/wk and you can work as a RA for the rest time with me The current pay rate is about $21-$22 per hour It should cover most of your tuition cost if not all. Let me know if you have further concerns اگر TAیا RA بشم تو نامه ی دانشگاه میاد و باز به تپکن مالی نیاز هست؟ و این کفاف فقط شهریه رو میده؟
2021-08-29 08:52:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
49
Views
Ask a Question
Tags
Category
Montreal