Questions
Sanjob
Twitter
Facebook
Instagram
Telegram
...
Sign in
Home
>
دانشگاه
Viewed 42 times 0 Answers
0
و اینکه البته چندین مقام ورزشی دارم و شنیدم که چیزی به عنوان بورسیه ورزشی در مقطع کارشناسی وجود داره میخواستم بدونم کسی راجبش اطلاعاتی داره که بتونه کمکم کنه ممنون
2021-09-05 02:06:00
Toronto
دانشگاه
#در مقطع کارشناسی
0
Votes
0
Answers
42
Views
Similar Question:
#در مقطع کارشناسی
اخیرا کسی برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد، فاند از دانشگاهی در کانادا دریافت کرده؟
2021-08-31 12:02:00
#Montreal
[مقطع کارشناسی ارشد]
دانشگاه
0
Votes
0
Answers
45
Views
اخیرا کسی برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد، فاند از دانشگاهی در کانادا دریافت کرده؟
2021-08-31 16:13:00
#Toronto
[مقطع کارشناسی ارشد]
دانشگاه
0
Votes
0
Answers
45
Views
۱۹ سالمه آیلتس ۸ دارم و فرانسوی هم در سطح b2 بلدم کره ای در سطح A2 بلدم درس های دبیرستان( زیست، شیمی، فیزیک،...) رو با یوتوب زبان اصلی خواندم معدل دیپلمم ۱۹/۹۵ هست ۱۴ سالم بود تافل گرفتم با نمره ۹۵،سال بعدش ۹۶ سال بعدش ۹۹ به نظرتون با این رزومه میتونم در مقطع کارشناسی بورسیه دانشگاه رو دریافت کنم؟
2021-09-01 22:42:00
#Ottawa
[در مقطع کارشناسی]
دانشگاه
0
Votes
0
Answers
44
Views
۱۹ سالمه آیلتس ۸ دارم و فرانسوی هم در سطح b2 بلدم کره ای در سطح A2 بلدم درس های دبیرستان( زیست، شیمی، فیزیک،...) رو با یوتوب زبان اصلی خواندم معدل دیپلمم ۱۹/۹۵ هست ۱۴ سالم بود تافل گرفتم با نمره ۹۵،سال بعدش ۹۶ سال بعدش ۹۹ به نظرتون با این رزومه میتونم در مقطع کارشناسی بورسیه دانشگاه رو دریافت کنم؟
#Toronto
[در مقطع کارشناسی]
دانشگاه
0
Votes
0
Answers
47
Views
2021-09-01 22:43:00
#Vancouver
[در مقطع کارشناسی]
دانشگاه
0
Votes
0
Answers
46
Views
#Montreal
[در مقطع کارشناسی]
دانشگاه
0
Votes
0
Answers
45
Views
#Vancouver
[در مقطع کارشناسی]
دانشگاه
0
Votes
0
Answers
44
Views
2021-09-02 05:32:00
#Ottawa
[در مقطع کارشناسی]
دانشگاه
0
Votes
0
Answers
46
Views
کسی راجع به بورسیه های مقطع کارشناسی دانشگاه ویکتوریا یا ubc، مثل بورسیه ois و و یا دانشگاه های دیگه کانادا اطلاعاتی داره؟ خیلی ممنون میشم راهنمایی م کنید در این زمينه ?? ۱۹ سالمه آیلتس ۸ دارم و فرانسوی هم در سطح b2 بلدم کره ای در سطح A2 بلدم درس های دبیرستان( زیست، شیمی، فیزیک،...) رو با یوتوب زبان اصلی خواندم معدل دیپلمم ۱۹/۹۵ هست ۱۴ سالم بود تافل گرفتم با نمره ۹۵،سال بعدش ۹۶ سال بعدش ۹۹ به نظرتون با این رزومه میتونم در مقطع کارشناسی بورسیه دانشگاه رو دریافت کنم؟ به نظرتون اگر بگیم که ورزش ه
2021-09-02 23:35:00
#Vancouver
[خیلی ممنون میشم]
دانشگاه
0
Votes
0
Answers
44
Views
اگر لطف کنید راهنماییم کنید من نتایجن اومده در مقطع کارشناسی ۱.رشته صنایع دانشگاه ازاد تهران مرکز ۲ رشته مهندسی شهرسازی دانشگاه خلیج فارس بوشهر برای اپلای ارشد و بازار کار بنظرتون کدوم رو انتخاب کنم
2021-09-26 03:43:00
#Toronto
[در مقطع کارشناسی]
دانشگاه
0
Votes
0
Answers
47
Views
، میشه راهنمایی بفرمایید برای اخذ نامه ای که والدینمونبتونن بیان اینجا از ایران، کجا باید مراجعه کرد و درخواست چه نامه ای کرد وکلا مراحلش چیه؟ و اینکه چقدر بعد از شروع تحصیل میشه این کار رو کرد؟ سپاس
2021-08-31 15:13:00
#Toronto
0
Votes
0
Answers
45
Views
از کسانی که ویزاشونو سابمیت کردن یا اینکه پاس ریکوئست شدن مدارکی که برای ویزای مقطع ارشد لازمه اصل دانشنامه لیسانس و ریز نمرات هم لازمه یا نه؟؟؟؟؟
2021-08-30 03:55:00
#Toronto
0
Votes
0
Answers
48
Views
سوال داشتم خواستم بپرسم ميشه بدون داشتن آيلتس پذيرش دانشگاه بگيرم.البته من درسم تموم شده دنبال يه راهي براي ورود به كانادام.
2021-08-29 09:22:00
#Toronto
0
Votes
0
Answers
47
Views
یه راهنمایی میخواستم من برای رشته food science برای ترم ژانویه اپلای کردم چندین بار به کمیته پذیرش ایمیل زدم که بپرسم قبل از اپلای باید سوپروایزر پیدا کنم یا اجباری نیست که جواب ندادن میخواستم بدونم با این شرایط شانسی برای پذیرش دارم؟ ممنون
2021-09-12 14:41:00
#Toronto
0
Votes
0
Answers
45
Views
من گپ ۲ ساله دارم ۲۲سالمه برای رشته تربیت بدنی مقطع لیسانس دارم اقدام میکنم با معدل GPA 4و مدرک مربیگری و تعداد زیادی مدال قهرمانی مسابقات ورزشی دارم میخوام گپ تحصیلیمون با سابقه کار پر کنم سابقه کارم در یک باشگاه ورزشی بوده سایت و مهر نداره و باشگاه معمولی هست بیمه هم ندارم برگه سابقه کار بهم میدن ولی به صورت دستی مینویسن و نهایتا من ترجمه کنمش میخواستم بدونم ترجمه اش ایا معتبره ؟ ایا من میتونم آن رو برای گپ تحصیلی برای ویزا و پذیرش اعلام کنم و اینکه چند ماهه یک بار هم به من حقوق میدادن ثابت ن
2021-10-08 07:50:00
#Toronto
0
Votes
0
Answers
45
Views
#Toronto
0
Votes
0
Answers
44
Views
در طی مکاتباتی که با یکی از اساتید دانشگاه مک گیل داشتم به من گفتند برای پوزیشن فاند اول باید در دانشگاه اپلای کرد درحالی که من درهمجا خوندم و شنیدم که قبل از اپلای باید استاد پیدا کرد امکانش هست راهنماییم بفرمایید اگر اطلاتی دارید
2021-09-17 10:04:00
#Toronto
0
Votes
0
Answers
43
Views
استاد من ازم خواسته که رکام ثبت کنم، کسی اطلاع داره فرایندش چطور، به صورت سیستمی انجام میشه یا باید فایل آپلود کنم (از شنیدم که دانشگاه نیازی به رکام نداره برای بررسی اپلیکیشن ها) سپاس گزارم.
2021-08-30 08:40:00
#Toronto
0
Votes
0
Answers
44
Views
Ask a Question
Tags
Category
Montreal