![](/img/sanjob_logo2.png)
توی لیست مدارک ویزای تحصیلی و owp چنین چیزی نداشتیم. این نامه اشتغال به کار از کارفرما فعلیتون. ولی توی سایت من یادم چنین چیزی نمیخواست ما خودمون توی کلاینت اینفو میذاشتیم این جدیدا اضافه شده؟
2021-09-04 16:03:00
سلام. من برای ویزای کار اقدام کردم. خیلی گیج کننده شده. تمام اطلاعاتی که توی این بخش میخواد ، توی نامه های رفرنس شزکت هایی که بودم ذکر شده.. الان نمیدونم اینجا تمکن مالی میخواد یا نه. اصلا جایی برای آپلود تمکن مالی و حساب 6 ماه اخیر نداره برام نمیدونم کجا آپلود کنم. توی توضیحات این قسمت نوشته : you must provide a letter from your current employer or proof of annotated pay stubs from your employer. this is used to confirm the details of your financial proofile. Financial profile details include your status ( full time or part time) ,how long you have worked for the company, your occupation, etc.
2021-09-04 16:10:00
ویزای کار رو اطلاع ندارم اونو از گروه اکسپرس اینتری بپرسید بهتره اینجا بیشتر برای ویزا استادی
2021-09-04 16:25:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
میتونم بپرسم اگر در زمان آپلود و ساب میت مدارک برای ویزای تحصیلی کانادا (در مقطع دکتری) به سفارت نمره آیلتس هنوز اعتبار داشته باشد و پس از چند روز پس از ساب میت مدرک زبان منقضی شود ایراد میگیرن؟ ممنون
2021-08-30 03:45:00 #Canada [ویزای تحصیلی کانادا] ویزا
میتونم بپرسم اگر در زمان آپلود و ساب میت مدارک برای استادی پرمیت کانادا (در مقطع دکتری) به سفارت نمره آیلتس هنوز اعتبار داشته باشد و پس از چند روز پس از ساب میت مدرک زبان منقضی شود ایراد میگیرن؟ ممنون
2021-08-30 07:50:00 #Canada [برای استادی پرمیت] ویزا
بابت ریزنمرات و دانشنامه ای که برای سفارت باید آپلود کنیم زمان ترجمه مطرحه؟ چون من مدارکم رو دو سال پیش ترجمه کردم نیازه که دوباره برای سفارت ترجمه جدید بگیرم؟
2021-08-31 08:45:00 #Canada [سفارت] ویزا
روز همگی خوش....? من میخواستم مدارکم رو آپلود کنم ، تردید دارم برای دسته بندی فایل ها. من نامه های ترجمه شده سوابق کاریم رو توی یه pdf جمع آوری کردم فقط حجمش زیاد تر از 4 مگ شده..میخوام بدونم آیا واجب نامه های اصلی شرکت ها رو هم که فارسی هستن رو هم همراه نامه های ترجمه شده آپلود کنم؟
2021-09-03 06:00:00 #Canada [کار] ویزا
کسی هست که این روزا برای work permit اپلیکیشن پر کرده باشه؟ من فایلها رو آماده کردم برای آپلود ولی یکی دو تا مشکل داشتم برای جای دقیق آپلود مدارک..ممنون میشم اگر کسی هست راهنمایی کنه??
2021-09-03 11:00:00 #Canada [آپلود مدارک] ویزا
فرم 5483 کهcheck listهست در چه قسمتی باید آپلود بشه؟! ? جایی برای اپلودش نیست ایا باید اول client infoیا جایی بیاد؟!
2021-09-03 13:11:00 #Canada [آپلود] ویزا
من چند تا سوال درباره ی درخواست ویزای همراه( اوپن ورک پرمیت) دارم اول اینکه من و همسرم همزمان با هم اپلیکیشن میفرستیم و من همراه هستم آیا لازمه تمام مدارک تحصیلی (دانشنامه ها و ریز نمرات) نفر همراه، ترجمه بشه یا فقط آخرین مدرک دانشگاهی کافیه؟ و من چهار تا شرکت کار کردم و نامه سابقه کار دارم و از آخری جاب آفر هم دارم، آخری رو ترجمه کردم آیا لازمه بقیه نامه های سابقه کار رو هم ترجمه کنم و جایی آپلود کنم؟ و اینکه نامه ای بابت هدف از سفر همراه هم باید جداگونه گذاشته بشه یا توی استادی پلن نفر اصلی ب
2021-09-06 05:31:00 #Canada [اوپن ورک پرمیت] ویزا
اگه هر مدرک حجمش بیشتر از ۴ مگابایت باشه خود سایت اجازه آپلود نمیده درسته؟
2021-09-06 06:46:00 #Canada [اجازه] ویزا
من از طریق کورت ۵ آگوست ویزا شدم اما دخترم که ۵ سالشه و همراه من بود هنوز ریفیوزه من درخواست نوت دادم وبفرم زدم تکنیکال ریپورتم کردم اما بیش از یک ماهه ویزاش نیومده کسی میدونه چه کار دیگه ای می تونم انجام بدم
2021-09-09 13:29:00 #Canada
میشه برای فایل مالی و کاور لتر مالی کمک کنید که چه چیزی باید بنویسم داخلشون؟ ممنون میشم
2021-08-30 15:44:00 #Canada
با عرض خدمت همگی من پذیرش دکترا دارم و سالانه ۲۲۰۰۰ دلار می گیرم و شهریه هم بعهده دانشگاه هست با توجه که ما یک خانواده سه نفره هستیم، و مطابق تحقیقی که بعمل آوردم برای تمکن مالی سالیانه حداقل ۱۷۰۰۰ دلار لازمه یعنی من حتی بیشتر از این مقدار خواهم گرفت با این اوصاف برای تمکن مالی چقدر باید توی حساب بانکی من باشه که گواهی ش رو به سفارت ارایه بدم الان مشغول بارگذاری مدارک توی سایت اپلای ویزا هستم ، آیا تمکن مالی هم جز مدارک هست؟ در ضمن سند ماشین و زمین را هم ترجمه کردم، آیا میتونه کمک کنه؟ اگر بله،
2021-09-09 09:12:00 #Canada