Questions
Sanjob
Twitter
Facebook
Instagram
Telegram
...
Sign in
Home
>
عمومی
Viewed 46 times 0 Answers
0
من میخواستم بدونم اینکه میگن به دیوار ها میخ نزنین اینجا چیز رایجی هست یا نه در این مورد داخل قرار داد چیزی نوشته نشده
2021-09-04 13:28:00
Montreal
عمومی
#قرار داد
0
Votes
0
Answers
46
Views
Similar Question:
#قرار داد
برای خروج از کشور فقط کافیه تویه سامانه سخا اطلاعات رو وارد کرد و وثیقه رو قرار داد یا اینکه باید تویه سامانه epolice هم وارد کنم؟؟؟
2021-09-11 10:50:00
#Canada
[قرار داد]
عمومی
0
Votes
0
Answers
44
Views
?ی که دربارهی تحصیل در رشتهی پزشکی در کانادا پرسیده بودید، یک خبر خوب براتون دارم یک ویدئوی خیلی خوب با جزییات دقیق در کانال YouTube قرار داده شده. در این ویدئو بشارتی با سه تا از دانشجویان پزشکی از سه دانشگاه مختلف گفتگو کردند ۱- درسا کرد، دانشجوی پزشکی دانشگاه وسترن ۲- نوشین روفیگری، دانشجوی پزشکی دانشگاه لاوال ۳- کاوه معزی، دانشجوی پزشکی دانشگاه مکگیل با سپاس فراوان از این ????
2021-09-14 16:37:00
#Canada
[قرار داد]
عمومی
0
Votes
0
Answers
47
Views
اگر مستاجر با هماهنگی مالک به نتیجه برسند که زودتر تخلیه صورت بگیره و تو قرار داد هم امضا شده باشه میتونه سر مقرر پا نشه؟ اگر نشه مالک میتونه خودش تخلیه رو انجام بده؟ ممنون از
2021-09-24 20:23:00
#Toronto
[قرار داد]
عمومی
0
Votes
0
Answers
42
Views
من میخواستم مدرک ریل استیت بگیریم، کسی هست که در این زمینه بتونه منو راهنمایی کنه؟
2021-09-07 07:03:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
49
Views
من میخواستم بدونم با شرایطی که دارم میتونم برای ارشداقدام کنم یا کاری ؟ برای کدوم شانس بیشتری دارم من ۲۶ سالمه لیسانس مهندسی صنایع دارم سه ساله دارم مرتبط بارشتم کارمیکنم سطح زبانم چون برای سال اینده میخوام میتونم تا ۶.۵ برسونم اگر برای ارشدبخوام برم دوست دارم یه رشته دیگه بخونم دیتا ساینس اصلا امکانش هست ارشد رشته دیگه بخونیم؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
2021-10-08 15:52:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
46
Views
من تقریبا بیش از یکساله به کانادا اومدم و در حال حاضر اتاوا هستم و تصمیم به جابجایی به ونکوور دارم شغل من غواصی هست و در ایران غواص صنعتی بودم ، میخواستم بدونم از بین کسی اطلاعات راجع به غواصی داره؟ ممنون میشم
2021-08-30 13:51:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
57
Views
سلام و وقت همگی به خیر میخواستم بدونم کسی اینجا اطلاع داره که برای بچه دبستانی که مدرسه دولتی میره و ویزیتور رکورد داره همراه والدینش که ورک پرمیت دارند ، میشه ویزای اینساید درخواست داد یا حتما اول باید استادی پرمیت بگیره؟
2024-01-30 00:00:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
8
Views
سلام اگر شخصی داخل کانادا با ویزای استادی پرمیت باشه آیا میتونه برای پدر و مادرش دعوتنامه بفرسته و اینکه چقدر ازمدت تحصیلش باید گذشته باشه ( محدودیت نداره که برای مثال بعد ۶ ماه بتونه بفرسته ) ؟؟ممنون
2023-05-15 00:00:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
12
Views
سلامدوستان کسی میدونه با نامه pre-arrival امکان گذروندن کلاس زبان رایگان نیست؟تو سایت موسسات مختلف رو معرفی کرده و کلاس زبان رایگان هم جز مواردیه که میشه رفت ولی ایمیل که زدم به چندجا میگن شما واجد شرایط نیستی
2024-01-14 00:00:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
7
Views
درود دوستانپدر و مادر من PR هستند و حدود یک هفته ای هست که از تهران به مونترال مهاجرت کردند. گویا دولت کبک براي افراد PR و سیتیزن کلاسهایی رو تحت عنوان آموزش بیزنس برگذار میکنه که یک روز در هفته و آنلاین هست و مبلغی هم به شرکت کننده ها پرداخت میشه. من هر چه سرچ کردم چیزی در این مورد دستگیرم نشد. میشه خواهش کنم اگه اطلاعاتی/لینکی/شماره تماسی در این خصوص دارید برای من pm کنید..؟ یا اگه کانالی در تلگرام هست که مختص این سوال هست رو بهم معرفی/جوین کنید..؟ بسیار ممنون میشم
2023-09-22 00:00:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
7
Views
کسی اینه قدی یا دیواری داره برای اهدا در منطقه نورت یورک؟
2021-08-31 20:54:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
44
Views
با ایا گروهی برای اسپانسرشیپی والدین دارید برای من بفرستید؟برای کسی میخوام که اطلاعات در مورد نحوه پرکردن فرمها میخواد ( اسپانسرشیپی اش قبول شده )
2021-10-17 17:53:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
42
Views
Ask a Question
Tags
Category
Montreal