![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 1 Answers
1 Reply
لطفا اینم جواب بدین
2021-09-06 14:47:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#مدرک
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
تو فایل نامه پذیرش غیر از نامه پذیرش و نامه فاند باید مدارک تحصیلی و مدرک زبان یا چیز دیگه ای هم باشه؟
2023-02-10 00:00:00 # مهاجرت
سلام دوستانمن فارغ التحصیل وزارت بهداشت هستم و برای گرفتن مدرکم از دانشگاه برگه اعزام به خدمت پر کردم و تاریخ اعزامم ۱۴۰۲/۵/۱ هستالان که چند تا از پذیرش هام اومده میخوام بدونم در چه مرحله ای باید برای گرفتن معافیت تحصیلی برای خروج اقدام کنم ؟ممنون میشم اگر کسی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه
2023-02-10 00:00:00 # مهاجرت
راجب سابق کار من یک سال در شرکتی کار کردم که نه بیمه دارم نه بهم نامه میدند فقط توو گردش حسابم سابقه واریزم هستش حالا میتونم از یه شرکت دیگه بخوام نامه بهم بده ولی تاریخچه واریز حساب همون شرکت رو به عنوان مدرک واریز حقوق ارائه بدم
2021-08-29 13:53:00 #Saskatoon [کار] مهاجرت
من تصمیم به ساخت پروفایل دارم با آیلتس clb 9 و مدرک تف clb 5 بنظرتون شغل رو مهندس مکانیک بزنم یا تکنسین مکانیک؟ احتمال گزینش کدومشون بیشتره؟
2021-08-29 14:46:00 #Saskatoon [آیلتس] مهاجرت
با واحترام : مدرک موقت کارشناسی دانشگاه آزاد قابل ترجمه نیست وبرای گرفتن مدرک دائم وریز نمرات زودتر از موعد (درحالت عادی ۶ماه زمان میبره واز زمان انجام کارهای مهاجرت میگذره)، نیاز به برگه ی پذیرش از دانشگاه یاکالج مورد نظر هست برای گرفتن برگه ی پذیرش هم مدرک دائم وریز نمرات ترجمه شده لازمه! حالا ما چطور میتونیم با این مدرک موقت برگه پذیرش بگیریم ببریم دانشگاه تا مدرک دائم رو زودتر صادر کنند؟ مسئله اینه که زمان نداریم صبرکنیم تا۶ماه که روال معمولش رو طی کنه هم اگر اطلاعاتی دارند ممنون میشم راهنما
2021-08-30 03:52:00 #Canada [پذیرش از دانشگاه] مهاجرت
مدرک تحصیلی ارشد ۲ساله ی ایران میشه معادل Diplômé d'études universitaires de 2' cycle sanctionnant 1 an au plus درسته؟
2021-08-30 08:17:00 #Canada [ایران] مهاجرت
چطور در مورد دانشگاه های مورد پذیرش تو کانادا اطلاعات درست بگیریم؟ مثلا کدوم دانشگاه کانادا مدرک دانشگاه ازاد ایران رو قبول میکنه؟ تو سایت خود دانشگاه باید سرچ کنیم؟
2021-08-30 10:46:00 #Canada [دانشگاه کانادا] مهاجرت
ممنون میشم اگه تجربه دارین راهنمایی کنید یکی از سوالات اپلیکیشن سفارت این هست: Is work an essential component of your studies? اگه گزینه yes بزنم مدرک میخواد برای تایید من فقط در نامه پذیرشم نوشته شده ۴ هفته دوره کارآموزی دارم حالا جواب این سوال رو باید چی بزنم؟ چون مدرک دیگه ای برای ارائه ندارم فقط نامه پذیرشم هست؟
2021-08-31 05:31:00 #Canada [سفارت] مهاجرت
روز در مورد اقامت دائم بعد از تحصیل در کبک داشتم این که میگن بعد از اتمام تحصیل در کبک با مدرک b2 فرانسه میتوان اقامت دائم گرفت فقط فرد اصلی که دانشجو بوده باید مدرک b2 ارائه بده یا همراه هم باید مدرک b2 بگیره؟
2021-08-31 06:37:00 #Canada [بعد از تحصیل] مهاجرت
برای تحصیلی بخواپ اقدام کنم ایا همسر هم باید مدارک خاصی ارائه بده مثل زبان یا مدرک تحصیلی؟
2021-08-31 12:13:00 #Canada [اقدام] مهاجرت
من ۳ سال سابقه کار دامپزشکی دارم اما بیمه رد نکردم میخواستم بدونم الان که سابقه بیمه ندارم بازم سابقه کارم حساب میشه یا باید حتما سابقه بیمه داشته باشم؟
2021-08-29 12:56:00 #Montreal
، بنده سابقه کار دارم ولی با بیمه نبوده به دلایلی ، میتونم نامه شرکت رو سند قرار بدم ؟ شرکت معتبری هستش
2021-04-24 00:19:00 #Montreal
بچه ها اگه به هر دلیلی بایو وقت بگیریم و نتونیم بریم اون تایم ، امکان تغییر وقت بایو وجود داره؟
2023-02-09 00:00:00 #Montreal
غیر مرتبط به سوال قبلی هم داشتم استاد بزرگوار بنده در صورتی که از کشور دیگه ای به غیر از کانادا در حساب بانکی کاناداییم پول دریافت کنم آیا باید مالیات پرداخت کنم؟ این پول ممکنه هدیه و یا حقوق باشه.
2021-09-04 21:48:00 #Montreal
کسی راجع به دانشگاه Trinity western university اطلاعی داره؟ و اینکه آیا اقدام با این دانشگاه با رشته غیرمرتبط با کارشناسی ریسک ویزا رو زیاد می کنه؟
2021-08-30 14:54:00 #Montreal