![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 1 Answers
1 Reply
کلاینت اینفو سند ، اجاره نامه مالی
2021-09-04 06:36:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#پدر
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
من ساپورتر اصلی پدرم هستن ، اگر یک سند خونه ای که بنام مادرم هست رو قرار بدم توی فایل مشکلی داره ؟ یا کار اضافه خاصی باید انجام بدم ؟؟
2021-08-30 03:47:00 #Canada [کار] ویزا
تو سایت اداره مهاجرت نوشته برای ایرانیا فقط فرم خانواده که مربوط به مادر و پدر و همسر و فرزند هست لازمه پر شه و فرم خواهر و برادر نیاز نیست درست متوجه شدم؟
2021-08-30 13:56:00 #Canada [سایت اداره مهاجرت] ویزا
پدرم اومد محضر و تعهد محضری بهم داد بالای برگه نوشته سند تعهدنامه غیرمالی ایا این درسته یا اشتباه نوشته محضر؟
2021-08-31 04:30:00 #Canada [نامه] ویزا
وقتی پدر رو ساپورتر مالی اعلام میکنیم، نیازه فیش حقوقیاش رو هم اضافه کنیم؟ من تمکن ۶ ماهه گرفتم و اون مقدار پولی که ادعا کردم ۶ ماهه که تو حساب پدرم هست، دیگه وقتی ۶ ماه گذشته مشخصه ک پول خودمونه و نیازی به توجیه نداره، در این صورت بازم نیاز به اوردن فیش حقوقی هست؟
2021-08-31 06:06:00 #Canada [فیش حقوقی] ویزا
اگر با يك ميليارد ٤ ماه پيش سپرده بلند مدت باز شده باشه و ازش سورسي نداشته باشيم چيكار بايد كرد ؟ پدر به عنوان گيفت اين مبلغ رو واريز كرده براي ادامه تحصيل
2021-08-31 08:35:00 #Canada [پدر] ویزا
من ساپورترم پدر و مادرم هستن باید از شناسنامه و کارت ملی اونها ترجمه بگیرم و تو قسمت کلاینت اینفو قرار بدم؟
2021-08-31 11:46:00 #Canada [پدر و مادرم] ویزا
، من کانادا دانشجو هستم میخواستم برای مادر پدرم توریستی اقدام کنم ولی تو سایت نوشته برای بچههایی که بالای ۲۲ سال هستن مادر و پدر extended family حساب میشن و اینکه پیآر ها و سیتیزن ها میتونن برای extended family شون اقدام کنن، کسی میدونه اگه الان من اقدام کنم پرونده هاشون بررسی میشه یا نه؟
2021-08-31 17:10:00 #Canada [دانشجو] ویزا
وقت به خیر من چندتا ممنونم میشم راهنماییم کنید من پذیرشم رو از کالج گرفتم، الان میخوام برا ویزا اقدام کنم داییم کانادا هستن و من قراره با اونا بمونم چند تا سوالی که برام پیش اومده: ۱ تو استادی پلنم ذکر کنم که داییم اونجا هستن و قراره خونه اشون بمونم و یکی از دلیل های انتخاب کانادا برا تحصیل حضور داییم اونجاس؟ ۲ تو پارتی که نشون میدم accommodation fee رو پرداخت کردم، چیکار باید بکنم؟ باید بهشون بگم که من با داییم میمونم؟ ۳ اشکالی نداره اگر بعد از پدر و مادرم داییم رو ساپورتر اعلام کنم؟ من میترسم
2021-09-01 05:28:00 #Canada [پدر و مادرم] ویزا
تو فرم ۵۶۴۵ کار پدر من هم دامپزشکه فعاله هم بازنشسته چطوری دوتاشو بزنم؟
2021-09-01 11:52:00 #Canada [پزشک] ویزا
اسناد خونه و زمین که ترجمه شد کدوم فایل باید بزاریم؟ سند دفترچه ای باید همه صفحاتش رو بزارم؟ هم فارسی و هم انگلیسی؟
2021-09-03 14:20:00 #Canada
زمین ما به اسم خاهرم هست ولی شریکیم میشه فردا بریم محضر و تعهد بگه و بنویسه؟ یا باید مثلا پارسال اینکارو میکردیم؟
2021-08-29 12:54:00 #Canada
اقا من ۱۷ سالمه دارم تمکن میگیرم بعد ی حساب دارم ب نام خودمه خب؟ توش گردش داشتم میشه اونم تمکن بگیرم بگم حساب پس انداز بوده ک پدرم واسه ایندم ذخیره میکرده دگ ن؟
2021-09-27 16:09:00 #Canada