![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 52 times 1 Answers
0
آزمون آیلتس رو تا جایی که من میدونم تمام دانشگاه های کانادا قبول میکنن، کسی میدونه آیا دانشگاه های آمریکا هم همین طور هستند؟(حالا نه لزوما اون چند دانشگاه برتر)کلا منظورم اینه اولویت خاصی داریم بین تافل و آیلتس ؟یا صرفا هر کی با اون سبک آزمونی که راحت تره بر اون اساس انتخاب میکنه؟
2021-09-04 04:21:00 Toronto دانشگاه #دانشگاه های کانادا
1 Reply
تقریبا اکثرا دانشگاه ها دوتا رو قبول میکنن مثلا میگن نمره ۷ ایلتس میخوایم معادل ۱۰۰ تافل و.. اما باید بهتون بگم دانشگاه های مقصدتون رو قبل از آمادگی برای هرکدوم ازاینا بررسی کنید.. کانادا اکثرا آیلتس میخواد امریکا هم بیشتر تافل معمولا حالا اینکه شما کجا میخواید و چه دانشگاهی برید تعیین میکنه کدوم رو بدید
2021-09-04 04:48:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#دانشگاه های کانادا
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
برای من که ۷ سال گپ تحصیلی دارم امیدی به پذیرش گرفتن از دانشگاه های کانادا هست؟
2021-09-05 05:25:00 #Ottawa [دانشگاه های کانادا] دانشگاه
توی پروسه ایمیل زدن به اساتید برای پذیرش ارشد یا دکتری، تا چند وقت می تونیم مدرک زبان رو ارائه کنیم؟ مثلا به استاد بگیم چهار ماه دیگه یا شش ماه دیگه مورد نداره؟ سوال دیگه اینکه آیا دانشگاه های کانادا ددلاین دارن برای فرم اپلیکیشن؟
2021-09-10 15:51:00 #Ottawa [دانشگاه های کانادا] دانشگاه
به همه سوال من اینه که آزمون GRE برای رشته های کامپیوتر اجباریه یا یه امتیاز حساب میشه؟ و اینکه مبحث دکتری مستقیم در دانشگاه های کانادا هست؟
2021-09-23 08:25:00 #Toronto [دانشگاه های کانادا] دانشگاه
کسی می تونه گروه دانشگاه های کانادا رو برا من بفرسته
2021-09-25 14:38:00 #Alberta [دانشگاه های کانادا] دانشگاه
سایتی وجود نداره که جامع باشه بشه سرچ کرد که ببینم مثلا کدوم دانشگاه های کانادا دکتری معماری دارن
2021-09-26 01:17:00 #Montreal [دانشگاه های کانادا] دانشگاه
ازتون مشاوره میخواستم، من ۳۰ سالمه و میخوام برای پی اج دی بیزینس یا مارکتینگ اقدام کنم،همه مدارک تحصیلیم مرتبط با مدیریت و از دانشگاه دولتی هستم، ۶ سال سابقه کار مرتبط دارم پی تی ای ۷۹ و جی ار ای ۳۲۵ چقد امکانش هست بتونم فاند بگیرم از دانشگاه های کانادا چون بین آمریکا و کانادا موندم
2021-10-02 08:32:00 #Vancouver [سال سابقه کار] دانشگاه
سایتی رو میشناسید که تماااااام دانشگاه های کانادا رو داشته باشه؟
2021-10-03 06:02:00 #Vancouver [دانشگاه های کانادا] دانشگاه
2021-10-03 06:03:00 #Montreal [دانشگاه های کانادا] دانشگاه
2021-10-03 06:03:00 #Ontario [دانشگاه های کانادا] دانشگاه
میبخشید کسی اینجا هست که رشته معماری باشه در این دانشگاه و ممکنه راهنمایی کنید که چه نرم افزار هایی رو در دانشگاه های کانادا استفاده میکنن ؟ممنون میشم راهنمایی کنید
2021-10-14 06:23:00 #Vancouver [کسی اینجا هست] دانشگاه
آیا کسی رو میشناسید برای آزمون آیلتس بتونیم رایتینگ بنویسیم براشون بفرستیم تصحیح کنن و کامنت بدن؟
2021-10-04 00:53:00 #Toronto
ممنون میشم راهنماییم کنید.من برای 2022 مستر میخوام اقدام کنم ولی آیلتس رو فکرکنم اردیبهشت میتونم بگیرم.ایا دانشگاهی رومیشناسید که بتونم مدرک آیلتس رو بعد از پذیرش ارائه بدم؟
2021-09-02 13:46:00 #Toronto
اینجا کسی تجربه تعیین نمره چشم و گرفتن عینک داره؟ می خوام بدونم جایی را می شناسید که رفته باشید و راضی باشید از کارش؟ تا جایی که خودم متوجه شدم دانشگاه یه سری جاها را معرفی کرده که با بیمه یه بخشی از هزینه سنجش بینایی را میده اگر بریم پیش شون.
2021-09-03 15:39:00 #Toronto
تفاوت master of applied science و master of eng دقیقا در چه مواردی هستش ؟ تا جایی که من اطلاع دارم masc ها thesis base هستن و meng ها course base فرق دیگه ای هم دارن ؟ مورد بعد اینکه ی meng هم می تونن فاند دریافت کنن از دانشگاه یا فاند رو فقط باید استاد بده؟
2021-09-23 08:18:00 #Toronto
راهی هست که من مدرک ارشدم رو ازاد نکنم که هزینه بپردازم و همون گواهی موقت رو قبول کنن ؟ تا ژانویه وقت دادن به من که مدرکم رو بدم
2021-08-30 05:08:00 #Toronto
روز همگی به خیر، من میدونم که در توضیحات کانال نوشتن که همزمان به چندتا استاد از یک گروه پیام ندیم ولی سوالی که برام پیش اومده اینه که من دو ماه وقت دارم و تقریبا 20 استاد با شرایطم مچ هستن و نمیرسم به همه اگر هفته ای یه دونه حتی دوتا ارسال کنم ی که الان دانشجو هستن به نظرتون در شرایط کرونا و برگزاری آنلاین کلاس ها هم همچنان اساتید با هم در تماس هستن در ارتباط با دانشجوها؟ و ریسک قبل وجود داره ممنون میشم اگر در این زمینه منو راهنمایی کنید ??
2021-09-07 23:29:00 #Toronto
تمامی رشته ها لازمه که استاد ازاینجادتوصیه نامه بنویسه براشون؟استادای اینجا اصلاایمیل جواب نمیدن من مدیریت خوندم قصدمم ادامه همین رشته هست ولی نمیدونم تمامی دانشگاها لازمه مااستادی ازینجا معرفی کنیم؟
2021-09-28 15:32:00 #Toronto