![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 54 times 2 Answers
2 Reply
خیر فرقی نداره
2021-09-04 07:53:00
تشکر?
2021-09-04 07:53:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#سایت
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
ممنونم دوستانکسی میدونه چه سایتی رزومه میشه نوشت؟ تمپلیت معتبر و خوبو نمونه کسی داره بفرسته برام؟
2023-02-09 00:00:00 # مهاجرت
توی اون فایلی که سایت بهمون میده (پی دی اف دو صفحه ای) فقط صفحه اول (Declaration, commitments and authorizations) رو امضا و آپلود کنیم یا صفحه دوم (Personalized Checklist) باید فرستاده بشه؟ یعنی همون آپلود صفحه اول کافیه؟
2021-08-29 16:52:00 #Quebec City [پی دی اف] مهاجرت
خدایان بر برو بچ گروه E.Eان بنده همونجوری که خیلیاتون میدونید برای اکسپرس انتری IRCC اومده برای گزینه های مختلف مثل زبان یه حداقلی تعریف کرده مثلا برای زبان اول رو سایت به صراحت گفته مثلا در آیلتس تک تک مهارت ها باید حداقل clb7 باشند برای زبان دوم فقط گفته حداقل clb5 حالا سوال بنده اینه که زبان دوم که مد نظر من فرانسه هست تک تک مهارت ها باید clb5 بشه یا نمره کلی آزمون مد نظره از اساتید و صاحب نظرانی که اطلاعات دارند ممنون میشم جواب بدن.
2021-08-30 09:00:00 #Canada [برای اکسپرس انتری] مهاجرت
چطور در مورد دانشگاه های مورد پذیرش تو کانادا اطلاعات درست بگیریم؟ مثلا کدوم دانشگاه کانادا مدرک دانشگاه ازاد ایران رو قبول میکنه؟ تو سایت خود دانشگاه باید سرچ کنیم؟
2021-08-30 10:46:00 #Canada [دانشگاه کانادا] مهاجرت
فرمت civic address چه شکلی باید باشه؟ من طبق فرمت سایت hydro quebec نوشتم ولی قبول نکرد برای ثبت نام قبض الکتریسته برای اولین بار میخوام ممنونم??
2021-08-30 18:22:00 #Montreal [میخوام] مهاجرت
من رشته ام مکانیک هستش و در حال حاضر در خارج از کانادا پستداک هستم قصد دارم برای SINP اقدام کنم شاخه international skilled worker ولی میخواهم برای 2132 NOC مهندسی مکانیک اقدام کنم که جزؤ Occupation in Demand هست تا جایی که در سایت اداره مهاجرت ساسکاچوان بررسی کردم، مقدور هستش درسته؟ چه مدت طول میکشه تا جوابش بیاد؟ و هزینه اش تا آخرین مرحله چقدر میشه؟ ممنون میشم از تجربیات که این مسیر رو طی کردن استفاده کنم و نظرشون رو بدونم متشکرم.
2021-09-02 06:24:00 #Saskatoon [سایت اداره مهاجرت] مهاجرت
کسی لطف میکنه بات تلگرامی یا سایتی رو معرفی کنه که بتونیم هر مقاله ای رو دانلود کنیم؟ من از scihub استفاده میکنم که سایتش کار نمیده بات تلگرامی خوبه ولی همه مقاله ها رو نداره که بحث ام مرتبط نیست
2021-09-03 05:53:00 #Canada [کار] مهاجرت
من میخام تو سایت کبک ثبت نام کنم برا ویزا طبق راهنمای پی دی اف که تو گروه زده میخام عمل کنم میزنم رو لینک تو پی دی اف نوشته این سایت موجود نیست کسی میتونه راهنماییم کنه؟ تو چه سایتی باید ثبت نام کنیم؟
2021-09-04 09:37:00 #Quebec City [پی دی اف] مهاجرت
چند روز قبل از ثبت نام درسایت سفارت میشه تو سایت کبک ثبت نام کرد؟ میشه دوتاشو باهم انجام داد؟
2021-09-04 13:46:00 #Quebec City [سفارت] مهاجرت
برای ازمون تف کانادا برای امتیاز دوم ساسکا ، هرچهار مهارت رو امتحان باید بدیم ؟ من هدفم clb 4 هست ، طبق جدول همون سطح A2 میشه درسته ؟ امروز معلم زبان من گفت که شاگرداش که برای کبک اقدام میکردن فقط لیسنینگ و اسپیکینگ رو امتحان دادن برای همین من دچار تردید شدم
2021-08-29 10:34:00 #Montreal
چطور در مورد دانشگاه های مورد پذیرش تو کانادا اطلاعات درست بگیریم؟ مثلا کدوم دانشگاه کانادا مدرک دانشگاه ازاد ایران رو قبول میکنه؟ تو سایت خود دانشگاه باید سرچ کنیم؟
2021-08-30 10:46:00 #Montreal
ممنونم دوستانکسی میدونه چه سایتی رزومه میشه نوشت؟ تمپلیت معتبر و خوبو نمونه کسی داره بفرسته برام؟
2023-02-09 00:00:00 #Montreal
من چندتا سوال داشتم اگر راهنماییم کنید ممنون میشم ۱- من دکتری مدیریت دارم و ۱۰ سال سابقه مرتبط و ۳۴ ساله هستم، امتیازم رو حساب کردم ۶۵ میشه با این امتیاز چقدر شانس دارم؟ ۲-برای اینکه بالاتر ببرمش تنها راهم اینه که فرانسه بخونم و امتیاز اونو بگیرم؟ ۳-آیا سابقه کار باید بعد از گرفتن مدرک دکتری باشه یا در حین دکتری هم قبول میکنن؟ ۴-من همسرم هم دقیقا شرایط من رو داره و اونم ۶۵ میگیره اگر من مین اپلیکنت بشم شرایط هسرم به امتیاز من کمکی نمیکه؟
2021-09-01 00:33:00 #Montreal