![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 52 times 1 Answers
1 Reply
شما تا آخر فرصت حذف و اضافه از تو پروفایلتون می تونید کلاس هاتون را تغییر بدید.
2021-09-03 13:36:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#پروفایل
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
من سه ماه از آخرین مدرکی که تایید شده توی پروفایلم میگذره و الان در وضعیتpending department selection م یک ماهه کسی میدونه باید چیکارکنم؟ درحال بررسین هنوز یا باید ایمیل بزنم که زودتر بررسی کنن؟
2021-08-29 14:00:00 #Saskatoon [کار] دانشگاه
برای مستر رشته food science دانشگاه دالهاوزی بخوام اقدام کنم قبل اپلای توی سایت چیزی از انتخاب سوپروایزر نکرده آیا بدون داشتن سوپروایزر میتونم پروفایل تکمیل کنم و شانس پذیرش داره؟
2021-08-30 05:31:00 #Halifax [توی سایت] دانشگاه
اصولا چند روز طول میکشه بعد ازینکه مدارک از طریق دانشگاه ایمیل شد پروفایل دانشجویی به حالت غیرمشروط دربیاد؟
2021-08-30 16:54:00 #Montreal [طول میکشه] دانشگاه
من تو پروفایل اکسپرس انتری نامه نوتیفیکیشن آف اینترست برای آلبرتا برام اومده کسی هست که از پروسه اقدام برای کاندیدا شدن اطلاع داشته باشه باید ایمیل بزنیم یا فرمت خاصی داره که مثلا پروفایلی باید باز کنیم یا همین اکسپرس رو آپدیت کنیم یکم گیج شدم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید?
2021-08-31 03:39:00 #Alberta [پروفایل اکسپرس انتری] دانشگاه
عذر میخوام من noi برای پروفایل اکسپرس انتری از البرتا دریافت کردم حقیقت اطلاعات خاصی ندارم میخواستم ببینم کسی هست راهنمایی کنه ؟؟
2021-09-01 09:18:00 #Alberta [پروفایل اکسپرس انتری] دانشگاه
آقا وحید تو نامه ادمیشن نوشته بود ترمی ۷۰۰۰ تاست شهریه، الان my account balance رو چک کردم زده۸۵۰۰ تا، چرا؟؟ بعد توی پروفایلم یه جای دیگه نوشته ۱۶۰۰۰ تا، این بدون در نظر گرفتن اگزمپشنه، پرمننت کد گرفتم من، هنوز اعمال نکردند؟
2021-09-01 12:08:00 #Montreal [شهریه] دانشگاه
و عرض ادب به همهان و مدیران محترم گروه من برای رشته MEng رشته Electrical and engineering می خوام یک سوپروایزر پیدا کنم این راه فرستادن ایمیل و درخواسته که توی پروفایل گزینه Supervisor Enquary رو بزنم و تکمیلش کنم؟؟؟؟؟
2021-09-05 06:30:00 #Vancouver [رشته] دانشگاه
راجع به recommendation letter میخواستم بدونم که من میخوام برای مستر سلف فاند برق دانشگاه لاوال اقدام کنم دو تا نامه توی پروفایل بخش مدارک مورد نیاز باید براش اپلود کنم این هارو بدم استاد مقطع لیسانسم امضا کنن و اپلود کنم یا پروسه دیگری دارد ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
2021-09-05 11:54:00 #Quebec City [مدارک مورد نیاز] دانشگاه
من پذیرش وینتر دارم میخوام یکی دو ماه دیگه میل بزنم دیفر کنم به فال2022، سمت CAQ و ام نرفتم، این هفته ایمیل پرمننت کد برام اومده سوالم اینه که الان برم تو پروفایلم پرمننت کد رو درخواست بدم یا باید بذارم بعد دیفر و نزدیک ترم بعد؟ (نگران اینم که درخواست پرمننت کد این مفهمو نداشته باشه که ترم وینتر رو میخوام بیام و نشه بعدش دیفر کرد) فایل راهنما و لینکاشم خوندم، اگر کسی از جواب سوالم اطلاع داره راهنماییی کنن ممنون میشم.
2021-09-06 07:59:00 #Montreal [لینک] دانشگاه
داشتن پروفایل اکسپرس انتری ریسک ویزارو بالا میبره؟
2021-09-06 14:34:00 #Montreal [پروفایل اکسپرس انتری] دانشگاه
برای پاسپورت واکسیناسیون باید به کجا زنگ بزنیم؟ من تو سایت خودشون اطلاعاتم رو وارد می کنم خطا می ده و می گه اطلاعاتت رو پیدا نمی کنیم
2021-08-31 14:24:00 #Montreal
من تو پروفایل اکسپرس انتری نامه نوتیفیکیشن آف اینترست برای آلبرتا برام اومده کسی هست که از پروسه اقدام برای کاندیدا شدن اطلاع داشته باشه باید ایمیل بزنیم یا فرمت خاصی داره که مثلا پروفایلی باید باز کنیم یا همین اکسپرس رو آپدیت کنیم یکم گیج شدم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید?
2021-08-31 03:39:00 #Montreal
من پذیرش وینتر دارم میخوام یکی دو ماه دیگه میل بزنم دیفر کنم به فال2022، سمت CAQ و ام نرفتم، این هفته ایمیل پرمننت کد برام اومده سوالم اینه که الان برم تو پروفایلم پرمننت کد رو درخواست بدم یا باید بذارم بعد دیفر و نزدیک ترم بعد؟ (نگران اینم که درخواست پرمننت کد این مفهمو نداشته باشه که ترم وینتر رو میخوام بیام و نشه بعدش دیفر کرد) فایل راهنما و لینکاشم خوندم، اگر کسی از جواب سوالم اطلاع داره راهنماییی کنن ممنون میشم.
2021-09-06 07:59:00 #Montreal
من سه ماه از آخرین مدرکی که تایید شده توی پروفایلم میگذره و الان در وضعیتpending department selection م یک ماهه کسی میدونه باید چیکارکنم؟ درحال بررسین هنوز یا باید ایمیل بزنم که زودتر بررسی کنن؟
2021-08-29 14:00:00 #Montreal
، برای رشته من جی.ار.ای الزامی هست، اما من آزمونم بعد از تاریخ ددلاین هست میتونم الان اپلای کنم و جواب آزمون رو بعدا براشون بفرستم؟
2021-12-16 08:48:00 #Montreal