![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 0 Answers
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#document
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
برای اپلود مدارک در قسمت Supporting documents پاسپورت و نامه پذیرش را باید اپلود کنیم سواای که من دارم اینه چرا باید همین ها را هم در Client information قرار بدیم با توجه به اینکه محدودیت حجم چهار مگا داریم لطفا من را راهنمایی کنید
2021-09-07 01:09:00 #Canada [پاسپورت] ویزا
براي تكميل فرم ١٢٩٥ كانادا چند تا سوال دارم، ممنون ميشم راهنمايي كنيد ١- منظور از national Identity document با توجه به اينكه تاريخ صدور و انقضا داره بايد اطلاعات كارت ملي وارد كرد و يا همون شناسنامه؟ ٢- نوع work permit براي پست داك چي ميشه؟ LMIA ميشه؟
2021-09-08 14:28:00 #Canada [چند تا سوال] ویزا
برای قسمت National identity document of the applicant پرسیده : Do you have a valid national identity document? (required) Not all countries issue a national identity document If you have one, provide your information من هنوز کارت ملی ام رو دریافت نکردم و یک برگه موقت دارم که روی اون تاریخ چاپ رو زدن من همین تاریخ رو بزنم؟ و اینکه این سوال ستاره دار هسست و بایستی جواب داده بشه
2021-09-10 12:01:00 #Canada [Do you have] ویزا
برای قسمت National identity document of the applicant پرسیده : Do you have a valid national identity document? (required) Not all countries issue a national identity document If you have one, provide your information من هنوز کارت ملی ام رو دریافت نکردم و یک برگه موقت دارم که روی اون تاریخ چاپ رو زدن من همین تاریخ رو بزنم؟ و اینکه این سوال ستاره دار هسست و بایستی جواب داده بشه
2021-09-10 12:55:00 #Canada [Do you have] ویزا
ببخشيد يه سوال داشتم در Arrima در قسمت créer nouveau dossier ليست كه براى type de dossier مياد، بايد déclaration d'intérêt رو انتخاب كنيم و يا بايد Programme des étudiants étrangers-dépôt de documents را انتخاب كنيم؟؟؟
2021-09-12 11:54:00 #Canada [déclaration] ویزا
ببخشيد يه سوال داشتم در Arrima در قسمت créer nouveau dossier ليست كه براى type de dossier مياد، بايد déclaration d'intérêt رو انتخاب كنيم و يا بايد Programme des étudiants étrangers-dépôt de documents را انتخاب كنيم؟؟؟
2021-09-12 11:57:00 #Canada [déclaration] ویزا
ممنون میشم به این سوال من جواب بدین National identity document رادر فرم ۱۲۹۴ تیک میزنیم آیا باید شماره شناسنامه رو بنویسیم یا کدملی؟
2021-09-17 07:35:00 #Canada [نامه] ویزا
ممنون میشم به این سوال من جواب بدین National identity document رادر فرم ۱۲۹۴ تیک میزنیم آیا باید شماره شناسنامه رو بنویسیم یا کدملی؟
2021-09-17 07:57:00 #Canada [نامه] ویزا
وقتي national identity document رو كارت ملي درنظر بگيريم بايد در كلاينت اينفو هم ضميمه اش كنيم؟
2021-09-17 09:51:00 #Canada [document] ویزا
من برای ریکانسیدر به ایمیل آدرس ایمیل زدم درجواب به من گفته You can send your documents as attachments by replying to this email Please make sure your documents’ size don’t exceed 5MB آیا ایمیل درخواست ریکانسیدر همین هست؟
2021-09-18 03:22:00 #Canada [ریکانسیدر] ویزا
تو استادی پلن راجع به بحث تمکن میشه نوشت که خوب قراره اونجا کار کنیم( هم نفر اصلی هم همراه) و اینو دلیلی بیاریم برای محاسبه دخل و خرج؟
2021-08-29 16:13:00 #Canada
کسی تجربه اینو داره که ویزای کانادا و آمریکا رو همزمان روپاس اش گرفته باشه؟ مشکلی پیش نمیاد؟
2021-08-30 12:34:00 #Canada
دارم ممنون میشم هر کس تجربه مشابه داره راهنماییم کنه، من به دپارتمان mba دانشگاه mit پیام دادم، دیروز برام ایمیل زدن و خواستن هدفم رو بگم و اینکه بعد از فارغ التحصیلی چطور میتونم تغییری ایجاد کنم و کلا هدفم چی هست، ممنون میشم راهنمایی کنید
2021-09-01 01:50:00 #Canada