![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 0 Answers
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#کشور
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
،ان گرامی، برای تحصیل در رشته ی پژوهش دین در کشور کانادا، مقطع دکترا، چه باید بدانم ، در واقع اصلا نمی دانم چه نیاز است و من چه قدمی باید بردارم، بسیار محبت می کنید بنده را راهنمایی کنید لطفا!?
2021-08-31 09:33:00 #Canada [کشور کانادا] ویزا
به نظرتون بهترین موقع برای یک رشته برای اپلای در کشور کانادا در چه مقطعی هست دکترا یا ارشد؟؟
2021-08-31 13:57:00 #Canada [کشور کانادا] ویزا
از افراد با تجربه میخوام که راهنماییم کنن من ۳۰ سالمه معدل لیسانس و ارشدم خیلی خوبه مهندس شیمی آیلتس ۷.۵ از کانادا برای مسترمجدد بدون شهریه پذیرش دارم از آلمان هم میخوام برای مستر مجدد پذیرش بگیرم با نظر شما کدوم کشور برای من مناسبه؟ (باهمسر و فرزند)
2021-09-02 02:47:00 #Canada [برای مستر مجدد] ویزا
لطفا کمک و راهنمایی کنید چند وقت پیش درخواست پناهندگی به کانادا داده بودم الان جوابش اومده و مورد پذیرش قرار گرفتم در ایمیل گفته شده به نزدیکترین سفارت خانه کانادا مراجعه کنم آیا من میتونم از سفارت ترکیه در تهران اقدام کنم و کارم رو پیش ببرم(چرا که وقتی گزینه ایران را میزنم آدرس و مشخصات سفارت کانادا در آنکارا رو نشون میده)؟؟ یا اینکه حتما باید به یکی از کشورهای همسایه مثل ترکیه یا پاکستان برای مراجعه حضوری به سفارت کانادا اقدام کنم؟؟ ممنون میشم ی که اطلاع دارند راهنمایی کنند???
2021-09-02 05:35:00 #Canada [سفارت] ویزا
گرامی امکانش هست راهنمایی بفرمائید که من لیست شرکتهایی را که در کشور کانادا و آمریکا فعال هستتد و به دولت مالیات پرداخت می کنند را چگونه میتونم پیدا کنم؟
2021-09-03 09:52:00 #Canada [امکانش هست] ویزا
کسی هست رفته باشه ی کشور دیگه و در حال تحصیل باشه که براش ویزای کانادا بیاد ؟آیا امکانش هست؟
2021-09-03 15:00:00 #Canada [امکانش هست] ویزا
دوست بنده برای ویزای تحصیلی درخواست داده بود و کاراش هم در حال انجام بود ولی در اخر بهش گفتن چون اعضای درجه یک توی کانادا داری امکانش نیس چون ممکنه بخوای تصمیم به برگشت به کشورت نگیری آیا حرف ایشون رو تایید میکنید و ممکنه همچین دلیلی باشه که دولت کانادا درخواستش رو رد کنه؟
2021-09-04 08:06:00 #Canada [برای ویزای تحصیلی] ویزا
من فایلی که در مورد چشم انداز کاری در کشور توضیح داده رو پیدا نمیکنم میشه اگه کسی داره برام بفرسته؟
2021-09-04 12:37:00 #Canada [کار] ویزا
لطفاً اگر کسی گروه اپلای کشورهای اروپایی رو داره برای من بفرسته ممنون
2021-09-05 12:35:00 #Canada [اپلای] ویزا
من برای تحصیلی خودم و ورک پرمیت همسرم دیروز سابمیت کردم، نامه بایومتری من امروز صبح اومد ولی برای همسرم نیومده، مگه با هم نمیفرستن نامه ها رو؟
2021-08-29 09:15:00 #Canada
بعد از سابمیت مدارک تو سایت و پرداخت هزینه سفارت 235 CAD، خود سایت زمان میده کی بریم برای بایومتریک استانبول یا خودمون یه تاریخ انتخاب میکنیم از تاریخ های موجود؟ زمان باقی مانده برای تکمیل درخواست من 7 روز مونده از 60 روز اگر میشه راهنمایی کنید ????
2021-08-28 17:00:00 #Canada
،ان گرامی، برای تحصیل در رشته ی پژوهش دین در کشور کانادا، مقطع دکترا، چه باید بدانم ، در واقع اصلا نمی دانم چه نیاز است و من چه قدمی باید بردارم، بسیار محبت می کنید بنده را راهنمایی کنید لطفا!?
2021-08-31 09:33:00 #Canada
با توجه به دو نرخی بودن مبلغ ارز ، باید مبلغ تمکن رو بینابین این دو تا نرخ در نظر گرفت یا همون نرخی که بانک تعیین میکنه؟ و آیا آفیسر از این دو نرخی بودن مطلع هست؟
2021-08-30 02:03:00 #Canada
تو مراحل ثبت نام تو سایت سفارت یه قسمت برا همرا (همسر) میپرسه Why is your family member visiting Canada? چندتا گزینه هست Visit tourism Visit all other types Work in a work permit exempted category Work with an open work permit Transit
2021-09-25 16:09:00 #Canada