![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 0 Answers
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#استاد
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
پی اچ دی نامه های ریکامندیشین رو خودتون آپلود کردین یا استادتون مستقیما ایمیل زد به دانشگاه ؟
2021-09-02 11:15:00 #Montreal [پی اچ دی] دانشجویی
کسی بوده که تونسته باشه در گرایش متفاوت با مقطع کارشناسیش، در مقطع دکتری پذیرش گرفته باشه؟ در واقع می خوام بدونم این امکان وجود داره یا خیر ؟ و اگر این امکان وجود داره در هنگام تحصیل در مقطع دکتری دروس متفاوت مورد نیاز رو می تونه بگذرونه با نظر استاد یا خیر ؟
2021-09-03 10:14:00 #Montreal [پذیرش گرفته باشه] دانشجویی
امیدوارم ت باشید من ۱۴ اپریل برای مستر فیزیک اپلای کردم(استاد دارم) برای زمستون هنوز نتیجهم نیومده پیگیریم کردم گفتن منتظر جواب ESP هستن، از کجا به نظرتون پیگیری کنم چون برای ویزا داره دیر میشه سوفی (Gestion académique)هم خوب جواب نمیده
2021-09-07 11:36:00 #Montreal [برای مستر] دانشجویی
من این سوال رو قبلا پرسیدم متاسفانه جواب نگرفتم می خواستم بدونم در گرایش متفاوت در مقطع دکتری، استاد به دانشجو پیشنهاد میده تا دروس مورد نیاز با گرایش جدید رو بگذرونه یا خیر ؟
2021-09-08 09:25:00 #Montreal [استاد] دانشجویی
وقتی وارد کانادا و دانشگاه شدیم آیا بدون اینکه هنوز عملکردی از خودمون تو دانشگاه نشون بدیم و یا تیچر اسیستنت بشیم میتونیم به روش های خاصی از اساتید درخواست فاند کنیم تو خود دانشگاه؟ چه راه هایی وجود داره تا استاد رو تحت تاثیر قرار بدیم و آیا میشه فیش حقوقی ترجمه شده ی پدر و مادر رو نشون بدیم و ببینن که حقوق کمه و به خاطر مسئله ی مالی به ما فاند بدن؟میشه اینطور؟
2021-09-08 13:58:00 #Montreal [پدر و مادر] دانشجویی
بنظرتون بعد از اتمام کارای اولیه ی ویزا استادو اپدیت کنیم؟
2021-09-09 17:45:00 #Montreal [استاد] دانشجویی
اگه ترم و دیفر نکنیم به ترم بعد چه اتفاقی میفته؟ اگه استاد قبول کنه که پروژه ورداریم بجای کورس (بدون اومدن ویزا) مشکلی پیش میاد برامون؟
2021-09-16 16:18:00 #Montreal [مشکلی پیش میاد] دانشجویی
من با یه استاد مصاحبه کردم و تقریبا برا فال ۲۰۲۲ بهم گفت اپلای کنم کسی از روند کار اطلاع داره ددلاین اول فوریه هست کی باید اپلای کنم؟ چقدر بعد نتیجه میاد ؟ ویزا چقدر طول میکشه؟ مرسی
2021-09-18 13:25:00 #Montreal [چقدر طول میکشه] دانشجویی
برای توصیه نامه آیا باید با اسناد ثابت کنیم که این شخصی که برای من توصیه نامه نوشته استاد من بوده و من باهاش درسی رو داشتم ؟
2021-09-25 06:58:00 #Montreal [استاد] دانشجویی
کسی میدونه که ایا لازمه مدارک از دانشگاه ایران ایمیل یا پست بشه واسه دانشگاهی که میخواییم ازش پذیرش بگیریم یا بعد دارالترجمه مدرک تحصیلی و ریز نمرات نیازی نیست به دانشگاه رفتن
2021-09-04 17:24:00 #Montreal
من حدودا یک ماه هست که اپلای کردم واسه مستر informatique میدونید کی جوابا میاد؟کسی هست که جوابش اومده باشه؟ممنون
2021-10-01 13:51:00 #Montreal