![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 54 times 0 Answers
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#ریکانسیدر
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
من میخوام ریکانسیدر بزنم، اما دقیق نمیدونم باید چکار کنم… نامه رو نوشتم، اما انگار با وضعیت افغانستان قانون ها تغییر کرده، کسی میتونه راهنماییم کنه؟
2021-08-30 19:41:00 #Canada [ریکانسیدر] ویزا
اگر ریکانسیدر رو دو بار با دو ایمیل متفاوت بزنیم اشکالی داره؟
2021-08-31 04:24:00 #Canada [ریکانسیدر] ویزا
وقت همگی به خیر من دوباره ریجکت شدم ممنون میشم از ی که پاس شدن اگر که براشون امکانش هست استادی پلن بنده و هدف از سفر همسر و کلا پرونده ی منو یه نگاه بندازن و کمکم کنن که چه کاری باید الان انجام بدم ریکانسیدر بزنم، ببرم کورت، ریسابمیت کنم، یا کلا دنبال پذیرش و فاند برای سال آینده باشم؟ من دیگه نمیدونم باید چه چیزایی رو به پروندم اضافه کنم??
2021-09-03 05:12:00 #Canada [استادی پلن] ویزا
کسی هست که اینجا ریکانسیدریشن زده باشه؟ میدونید چقدر زمان میبره معمولا جواب بدند؟ کسی ریکانسیدریشن جواب مثبت گرفته؟
2021-09-04 05:07:00 #Canada [چقدر زمان میبره] ویزا
اگر ریکانسیدر زده باشیم و هنوز جوابش نیومده باشه و سابمیت مجدد بکنیم اگر احیانا جواب مثبت ریکانسیدر بیاد ایا این جواب مورد قبوله یا با سابمیت مجدد ریکانسیدر کنسل میشه ؟
2021-09-08 04:39:00 #Canada [ریکانسیدر] ویزا
این سوال رو کسی پاسخی نداره ؟ اگر ریکانسیدر زده باشیم و هنوز جوابش نیومده باشه و سابمیت مجدد بکنیم اگر احیانا جواب مثبت ریکانسیدر بیاد ایا این جواب مورد قبوله یا با سابمیت مجدد ریکانسیدر کنسل میشه ؟
2021-09-08 11:42:00 #Canada [ریکانسیدر] ویزا
بعد از سابمیت مدارک تو سایت و پرداخت هزینه سفارت 235 CAD، خود سایت زمان میده کی بریم برای بایومتریک استانبول یا خودمون یه تاریخ انتخاب میکنیم از تاریخ های موجود؟ زمان باقی مانده برای تکمیل درخواست من 7 روز مونده از 60 روز اگر میشه راهنمایی کنید ????
2021-08-28 17:00:00 #Canada
ممنون میشم راهنمایم کنین ، بعد از ریفیوز شدن و درخواست مجدد سابمیت امکان داره که بشه داستان استادی رو عوض کرد ؟
2021-10-02 15:53:00 #Canada