![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 55 times 0 Answers
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#شماره تلفن
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
پزشک ایرانی تو مونترال شماره تلفن دارید؟ برای پزشک خانوادگی میخوام ممنون میشم راهنمایی کنید
2021-09-26 23:01:00 #Montreal [شماره تلفن] مهاجرت
توی قسمت mes documents یه pdf داره که وقتی من دانلود میکنم میگه یوزرنیم پسورد وارد کن میخواستم بپرسم کسی اطلاع داره منظورش از یوزرنیم پسورد چیه؟ چون من ایمیل و پسوردی که باهاش لاگین میگنم رو زدم قبول نکرد و pdf برام دانلود نشد.
2021-09-15 02:20:00 #Saskatoon
اگر پروفایل e.e داشته باشیم اما برای ساسکا از طریق oid اقدام کنیم و شماره پرونده اکسپرس انتری رو نزنیم مشکلی پیش میاد؟
2021-09-11 01:01:00 #Saskatoon
پزشک ایرانی تو مونترال شماره تلفن دارید؟ برای پزشک خانوادگی میخوام ممنون میشم راهنمایی کنید
2021-09-26 23:01:00 #Saskatoon
من چندتا سوال داشتم اگر راهنماییم کنید ممنون میشم ۱- من دکتری مدیریت دارم و ۱۰ سال سابقه مرتبط و ۳۴ ساله هستم، امتیازم رو حساب کردم ۶۵ میشه با این امتیاز چقدر شانس دارم؟ ۲-برای اینکه بالاتر ببرمش تنها راهم اینه که فرانسه بخونم و امتیاز اونو بگیرم؟ ۳-آیا سابقه کار باید بعد از گرفتن مدرک دکتری باشه یا در حین دکتری هم قبول میکنن؟ ۴-من همسرم هم دقیقا شرایط من رو داره و اونم ۶۵ میگیره اگر من مین اپلیکنت بشم شرایط هسرم به امتیاز من کمکی نمیکه؟
2021-09-01 00:33:00 #Saskatoon
عرض ادب ، من دارم ، من قبلا ویزای ویزیتوری کانادا گرفتم به دلیل مهاجرت همسرم به کانادا ، من میخوام به ایشون ملحق شم ، برای ایجاد اکانت در IRCC احتیاج به یوزر نیم و پسورد قبلی دارم که یادم نیست و ندارمش ، به چه صورت میتونم اونرو بازیابی کنم ؟ یا باید یه اکانت جدید بسازم ؟ در ضمن app no و کد uci رو تو نامه انگشت نگاری چند سال قبل رو دارم اگر کسی میدونه میتونه راهنمایی کنه
2021-09-23 23:33:00 #Saskatoon