Questions
Sanjob
Twitter
Facebook
Instagram
Telegram
...
Sign in
Home
>
عمومی
Viewed 43 times 0 Answers
0
هزینه تست کرونا چند دلار هست؟؟؟
2021-09-02 20:45:00
Toronto
عمومی
#هزینه
0
Votes
0
Answers
43
Views
Similar Question:
#هزینه
ضمن عرض سلام به دوستان، سئوالی داشتم. اگر پدر و مادر ورک پرمیت داشته باشند آیا فرزندشان که تا بحال دانشجوی اینترنشنال بوده میتواند از این مورد استفاده کند و به صورت دانشجوی عادی ادامه تحصیل دهد(منظورم از نظر کم شدن هزینه تحصیل است) دوستان محبت کنند اگر اطلاعاتی دارند به اشتراک بگذارند
2024-01-05 00:00:00
#
عمومی
0
Votes
0
Answers
5
Views
سلام دوستان امیدوارم حال همگی خوب باشه من می خواستم برای دخترم درخواست تمدید استادی پرمیت بدهم که زیر ۱۸ سال هستن ولی شنیدم اگر براش درخواست ویزیتور بدهم هزینه بیمه ماهانه اش رایگان می شه چون خودم ورک پرمیت دارم.می خواستم ببینم کسی اطلاعی در این زمینه داره
2024-01-18 00:00:00
#
عمومی
0
Votes
0
Answers
12
Views
با در مباحث مختلف در گروه از نقش وکیل که هزینه ای بین ۱۰۰۰ تا ۳۰۰۰ دلار در خرید خانه صحبت شده و سوال من اینه که نقش وکیل در جایی که ایجنت برای خرید خانه هست چیست؟ کلا ممکنه توضیح بدید چه تفاوتی بین نقش ایجنت با وکیل به لحاظ کنترل موارد قانونی و سند خانه هست؟ درصورتی که ایجنت قادر به چک کردن سند و موارد قانونی تاثیر گذار در معامله نباشه پس چه لزومی برای استفاده از ایجنت هست؟ پیشاپیش سپاسگزارم
2021-08-29 07:24:00
#Toronto
[خرید خانه]
عمومی
0
Votes
0
Answers
45
Views
میدونید کجا تست PCR برای قبل از سفر با هزینه مناسب انجام میدهند؟
2021-08-30 15:46:00
#Toronto
[هزینه]
عمومی
0
Votes
0
Answers
45
Views
کسی جاب افر واقعی سراغ داره ؟؟؟ در زمینه های مکانیک آشپزی ساختمان اگر نه کسی هست ازدواج صوری بخواد انجام بده هزینه اش هم پرداخت میشه؟؟
2021-09-01 05:20:00
#Vancouver
[جاب افر]
عمومی
0
Votes
0
Answers
48
Views
کسی جاب افر واقعی سراغ داره ؟؟؟ در زمینه های مکانیک آشپزی ساختمان اگر نه کسی هست ازدواج صوری بخواد انجام بده هزینه اش هم پرداخت میشه؟؟
2021-09-01 05:20:00
#Vancouver
[جاب افر]
عمومی
0
Votes
0
Answers
43
Views
دارم و بیشتر بخاطر خسته شدن توی مسیره برای اینکه بدونم کجام و قراره به کجا برم با این خصوصیات؛ لیسانس عمران سطح زبان در حد آیلتس هفت برنامه نویس فرانت با زیر یک سال سابقه آماده انجام هرکاری (حتی کار توی رستوران یا پیک یا کارای ساده دیگه) سریع ترین و کم هزینه ترین نوع مهاجرت چیه؟ هنوز برای جاب آفر برنامه نویسی تلاش نکردم چون فکر کردم باید سابقه زیادی داشته باشی
2021-09-01 09:15:00
#Canada
[مهاجرت]
عمومی
0
Votes
0
Answers
45
Views
با سوالی داشتم در ارتباط با اینترنت ممنون میشم راهنمایی کنید شرکت اینترنتی که درحال حاضر اشتراک دارم Teksavvy هست یکماه و نیم دیگه تا پایان قرارداد مونده و حدود ۱۵ روز دیگه به تورنتو تغییر مکان میدم، احساس میکنم با ترنسفر کردن اینترنت از این شرکت، طبق هزینه ای که پرداخت میشه سرعت مناسبی ارائه نمیکنن و اینکه دنبال ی شرکت اینترنتی دیگه ای هستم ایا شما شرکت اینترنتی میشناسید که طبق هزینه ی مناسب سرعت خوبی ارائه بدن؟ و اینکه من میخوام از همون مودمی که دارم استفاده کنم ایا امکان پذیر هست؟ ممنون میشم
2021-09-01 14:40:00
#Toronto
[تورنتو]
عمومی
0
Votes
0
Answers
47
Views
دروووود از کسی هست که امروز قصد رفتن به شربوروک رو داشته باشه؟ به صورت راید شر من امروز بعدازظهر یک مسافر دارم که میخواد این هزینه رو شر کنه، اگر کسی هست لطفا به من اطلاع بده.
2021-09-02 16:24:00
#Montreal
[هزینه]
عمومی
0
Votes
0
Answers
46
Views
لطفا مرا در باره الزام ارایه تست PCR منفی با وجود واکسیناسیون کامل در پرواز لوفت تانزا به تهران و ورود به کشور راهنمایی بفرمایید اگر لازم است کجا تست معتبر و مورد پذیرش با هزینه کم قابل انجام هست؟ ما در تورنهیل ساکن هستیم پیشاپیش از لطف و راهنمایی شما ممنونم تندرست و شادکام باشید.
2021-09-02 18:57:00
#Toronto
[راهنمایی بفرمایید]
عمومی
0
Votes
0
Answers
41
Views
هزینه تست پی سی ار توی مونترال چقدر هست؟ قابل قبول برای پرواز به ایران
2021-10-24 09:41:00
#Toronto
0
Votes
0
Answers
44
Views
من داون تاون مونتریال هستم برای تست کروناکجابرم تست بدم که زودترجواب بدن ونوبت قبلی نخواد
2021-08-31 16:15:00
#Toronto
0
Votes
0
Answers
43
Views
، من و همسرم اسفند ۹۸ برا ویزا اقدام کردیم و وقت انگشت نگاری گرفتیم ولی خوب به دلیل بسته شدن Vac ها تو اون تایم نشد بریم، و چون همسرم پرستار هستن با شروع کرونا ترجیح دادن تو این ایام تو ایران باشن و در بیمارستان به صورت داوطلب مجددا مشغول به کار شدن و راضی به مهاجرت نشدن الان میخوایم دوباره برا ویزا و وقت انگشت نگاری اقدام کنیم( پذیرش مجدد گرفتیم در همون رشته ۲ سال قبل)، سوالی که داشتم این بود که: ۱- آیا باید یه اکانت جدید درست کنیم و با اون اقدام کنیم یا همون اکانت قبلی باید آپدیت بشه ۲- اگر ب
2021-08-30 09:33:00
#Toronto
0
Votes
0
Answers
49
Views
درود و احترام خدمت عزیزان گرامینفری چند دلار میشه با خود از ایران به کانادا برد؟
2024-01-15 00:00:00
#Toronto
0
Votes
0
Answers
6
Views
سلام دوستان کسی میدونه ججوری میشه دلار آمریکا را از کانادا به آمریکا فرستاد.
2024-01-14 00:00:00
#Toronto
0
Votes
0
Answers
6
Views
آیا کسی بعنوان پرستار که تحصیلات لیسانس و یا فوق لیسانس پرستاری از ایران داشته باشه در گروه عضو هست؟؟؟ چند تا سوال داشتم.... لطفا پی وی . ?
2021-09-26 13:15:00
#Toronto
0
Votes
0
Answers
46
Views
درود دوستانپدر و مادر من PR هستند و حدود یک هفته ای هست که از تهران به مونترال مهاجرت کردند. گویا دولت کبک براي افراد PR و سیتیزن کلاسهایی رو تحت عنوان آموزش بیزنس برگذار میکنه که یک روز در هفته و آنلاین هست و مبلغی هم به شرکت کننده ها پرداخت میشه. من هر چه سرچ کردم چیزی در این مورد دستگیرم نشد. میشه خواهش کنم اگه اطلاعاتی/لینکی/شماره تماسی در این خصوص دارید برای من pm کنید..؟ یا اگه کانالی در تلگرام هست که مختص این سوال هست رو بهم معرفی/جوین کنید..؟ بسیار ممنون میشم
2023-09-22 00:00:00
#Toronto
0
Votes
0
Answers
7
Views
Ask a Question
Tags
Category
Montreal