Viewed 54 times 2 Answers
2 Reply
سین نامبر بایدبه کارفرما و سازمان های دولتی داده بشه ! سین نامبر به این معنی نیست که قایمش کنید ! خیلی از جاها مثل سارمان های دولتی گرفتن هر گونه وام از بانک یا حتی وام دانشجویی کارفرما باید ارائه بدین
2021-09-02 16:07:00
مرسی
2021-09-02 17:25:00

Similar Question:
#سین نامبر

سین نامبر برای حساب باز کردن در بانک الزامی است سین نامبر برای چه کاری لازمه
2021-08-30 16:15:00 #Toronto [سین نامبر] عمومی

ممنون میشم اگر تجربه ای ادر این خصوص دیدین یا شنیدید راهنمایی کنید ما برای سین نامبر حدود 3 هفته پیش حضوری رفتیم و برای من که نفر اصلی بودم سین نامبر صادر شدولی برای همراهم افیسر گفت که یه مشکل سیستمی هست و(ممکنه تشابه اسمی یا اطلاعاتی باشه ) و سین نامبرش رو صادر نکردن و افیسر گفت من الان درخواست رو به صورت انلاین ثبت میکنم تا براتون بیاد و هنوز هیچ خبری نشده حضوری هم رفتیم چند بار سر زدیم میخوام ببینم همچین موردی تا به حال دیدی؟ ایا دلیل خاصی میتونه داشته باشه ؟ و یا اینکه چه کار میشه کرد ؟
2021-09-07 12:49:00 #Montreal [تا به حال] عمومی

کسی اطلاع داره برای لیز ماشین خواستن سین نامبر روال طبیعی هست؟
2021-09-12 16:18:00 #Vancouver [سین نامبر] عمومی

، من دو روز پیش از یه شماره ناشناس تحت عنوان سرویس کانادا زنگ زدند و گفتند از سین نامبر من برای کلاه برداری و استفاده شده خلاصه من هم به علت بی تجربگی اسم و سین نامبر و کد پستی ام رو براشون تایید کردم و بعدا متوجه شدم که این کار کلاهبرداری هست و قطع کردم راهنمایی کنند برای جلوگیری از سو استفاده از این اطلاعات بهتره چیکار کنم با تجربه ممنون میشم راهنمایی کنید
2021-09-19 00:33:00 #Toronto [سین نامبر] عمومی

سلام اگر شخصی داخل کانادا با ویزای استادی پرمیت باشه آیا میتونه برای پدر و مادرش دعوتنامه بفرسته و اینکه چقدر ازمدت تحصیلش باید گذشته باشه ( محدودیت نداره که برای مثال بعد ۶ ماه بتونه بفرسته ) ؟؟ممنون
2023-05-15 00:00:00 #Canada

ازمایش کرونا روز هشتم اگر در ان روز انجام نشود ایا میتوان در روزهای بعد انجام داد؟باید وقت قبلی گرفت؟در مدت قرنطینه اشکال ایجاد نمی کند؟
2021-09-08 18:24:00 #Canada

سلام اگر شخصی داخل کانادا با ویزای استادی پرمیت باشه آیا میتونه برای پدر و مادرش دعوتنامه بفرسته و اینکه چقدر ازمدت تحصیلش باید گذشته باشه ( محدودیت نداره که برای مثال بعد ۶ ماه بتونه بفرسته ) ؟؟ممنون
2023-05-15 00:00:00 #Canada

درود دوستانپدر و مادر من PR هستند و حدود یک هفته ای هست که از تهران به مونترال مهاجرت کردند. گویا دولت کبک براي افراد PR و سیتیزن کلاسهایی رو تحت عنوان آموزش بیزنس برگذار میکنه که یک روز در هفته و آنلاین هست و مبلغی هم به شرکت کننده ها پرداخت میشه. من هر چه سرچ کردم چیزی در این مورد دستگیرم نشد. میشه خواهش کنم اگه اطلاعاتی/لینکی/شماره تماسی در این خصوص دارید برای من pm کنید..؟ یا اگه کانالی در تلگرام هست که مختص این سوال هست رو بهم معرفی/جوین کنید..؟ بسیار ممنون میشم
2023-09-22 00:00:00 #Canada