Questions
Sanjob
Twitter
Facebook
Instagram
Telegram
...
Sign in
Home
>
مهاجرت
Viewed 43 times 0 Answers
0
گرامی در حال تکمیل مراحل برنامه استانی ساسکاچوان هستم سوالم اینه ایا باید ناک شغلی که انتخاب میکنم برای ساسکا حتما با ناکی که برای فدرال اکسپرس انتری انتخاب کردم یکی باشه؟
2021-09-02 13:05:00
Saskatoon
مهاجرت
#اکسپرس انتری
0
Votes
0
Answers
43
Views
Similar Question:
#اکسپرس انتری
خدایان بر برو بچ گروه E.Eان بنده همونجوری که خیلیاتون میدونید برای اکسپرس انتری IRCC اومده برای گزینه های مختلف مثل زبان یه حداقلی تعریف کرده مثلا برای زبان اول رو سایت به صراحت گفته مثلا در آیلتس تک تک مهارت ها باید حداقل clb7 باشند برای زبان دوم فقط گفته حداقل clb5 حالا سوال بنده اینه که زبان دوم که مد نظر من فرانسه هست تک تک مهارت ها باید clb5 بشه یا نمره کلی آزمون مد نظره از اساتید و صاحب نظرانی که اطلاعات دارند ممنون میشم جواب بدن.
2021-08-30 09:00:00
#Canada
[برای اکسپرس انتری]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
45
Views
وقتی بعد از اینکه پروفایل اکسپرس انتری اکسپایر میشه و من دوباره پروفایل ساختم باید یه پروفایل جدید در استان ساسکاچوآن بسازم؟ یا ویرایش فقط لازمه ؟؟
2021-08-30 16:46:00
#Saskatoon
[پروفایل اکسپرس انتری]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
44
Views
من تو پروفایل اکسپرس انتری نامه نوتیفیکیشن آف اینترست برای آلبرتا برام اومده کسی هست که از پروسه اقدام برای کاندیدا شدن اطلاع داشته باشه باید ایمیل بزنیم یا فرمت خاصی داره که مثلا پروفایلی باید باز کنیم یا همین اکسپرس رو آپدیت کنیم یکم گیج شدم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید?
2021-08-31 03:36:00
#Canada
[پروفایل اکسپرس انتری]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
46
Views
با برای کسی که امتیازش ۳۰۷ هست پیشنهاد باز کردن پروفایل اکسپرس انتری رو می دید ؟ البته ایشون در چند ماه آینده می خوان نمره زبان رو ارتقا بدن شاید این گزینه برای استانی ها شانسی باشه تا نمره زبانشون رو آپدیت بکنند
2021-08-31 03:54:00
#Canada
[پروفایل اکسپرس انتری]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
48
Views
اگر آیلتس آکادمیک داشته باشی باید برای اکسپرس انتری جنرال امتحان بدیم؟آکادمیک قبول نمی کنند
2021-08-31 03:58:00
#Canada
[برای اکسپرس انتری]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
42
Views
زبان فرانسه بلد بودن همسر علاوه بر زبان انگلیسی بلد بودن ایا امتیازی توی فدرال اکسپرس انتری اضافه میکنه؟
2021-08-31 04:47:00
#Canada
[زبان فرانسه]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
47
Views
داشتم برای ثبت پروفایل اکسپرس انتری اگر تایید WES رو نداشته باشیم پرونده حتما رد میشه؟ حداقل امتیازات رو داریم ولی حدود یک ساعت بعد از سابمیت کردن پیام داد که شما الیجیبل نیستید آیا علتش اینه که مدارک دانشگاهی تایید نشده بود؟ Minimum entry criteria: You do not meet the minimum entry criteria Check your messages below for details متشکرم!
2021-09-01 02:27:00
#Canada
[پروفایل اکسپرس انتری]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
47
Views
، من ، من امتیازم توی اکسپرس انتری ۳۱۵ بود ، با احتساب بیش از سه سال کار در ایران ، بعد اول جون اونتاریو به کسانی که در bakery کار کرده بودن انترست لتر داد برای همه کسانی که امتیاز ۳۰۰ تا ۴۰۰ داشتن، من برای اونتاریو اقدام کردم و نامینیشن گرفتم، می خواستم بدونم الان که امتیاز نامینیشن رو گرفتم ، و هنوز دعوت نامه فدرال نیومده، می تونم بخشی از سابقه کار ایرانم رو از پروفایل حذف کنم ، بدون اون بخش از سابقه کار و نامینیشن من امتیازم ۳۰۳ میشد که باز هم برای نامینیشن الیجیبل بودم ، ممنون از راهنماییت
2021-09-01 14:43:00
#Canada
[سابقه کار]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
46
Views
اگه کسی بخواد از طریق برنامه اکسپرس انتری برای استان ساسکاچوان اقدام کنه و استان ساسکا اقوام داشته باشه که بیشتر از یکسال هست اونجا ساکن هستن باز هم امتیاز اقوام رو میگیره یا این امتیاز فقط واسه برنامه OID هست ؟؟؟؟ ممنون میشم اگه کسی میدونه جواب بده
2021-09-05 14:43:00
#Saskatoon
[اکسپرس انتری]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
46
Views
در مورد اکسپرس انتری داشتم و اینکه کسی که مادرش سیتیزن کاناداس ولی الان در ایران زندگی میکنه، میتونه از امتیاز شهروند درجه یک جدول امتيازات استفاده کنه؟ شرایطش چطوریه کلا که بشه ازین امتیاز استفاده کرد؟
2021-09-07 02:23:00
#Saskatoon
[اکسپرس انتری]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
43
Views
گرامی من ۳۱ سالمه و معلم دبیرستان هستم و ارشد ریاضی محض با ۸سال سابقه کار تدریس مرتبط با رشته ام و در حال یادگیری زبان انگلیسی، می خواستم بدونم با این شرایط شانس اقدام از طریق اکسپرس اینتری رو دارم و اینکه باید در کنار آیلتس برای فرانسه هم بخونم؟ ممنون میشم اگر اطلاعاتی در این زمینه دارید کمکم کنید??
2021-09-01 13:31:00
#Saskatoon
0
Votes
0
Answers
47
Views
کسی گروه تلگرامی از مهندسین عمران کانادا داره؟ چندتا سوال در خصوص اینکه در کانادا چه گرایشی از عمران موقعیت شغلی و پذیرش دانشگاهی بهتر داره داشتم سازه یا زلزله یا اب یا خاک یا محیط زیست یا
2021-09-01 01:30:00
#Saskatoon
0
Votes
0
Answers
59
Views
این ایمیل رو دانشگاه فرستاده ، ترجمه دپیلم رو میخواد ،در حالی که من پیش دانشگاهیم ریاضی فیزیک بوده الان چیکار کنم بنظرتون پیش دانشگاهی رو ترجمه کنم بفرستم ؟ Your application indicates that you completed a Diploma in Physics and Mathematics Kindly comfirm whether this was at the post-secondary level If this was completed after high/secondary school, please send us a copy of the transcript and degree certificate Regards, Marjorie Murray The Admissions Team Levene Graduate School of Business
2021-08-30 14:45:00
#Saskatoon
0
Votes
0
Answers
46
Views
ببخشید برای پرداخت که میرم توی اکانت. دکمه ای نیست که ادامه بدم فرایند اپلیکیشنو، تاحالا مورد مشابهی بوده اینطوری؟
2023-02-10 00:00:00
#Saskatoon
0
Votes
0
Answers
45
Views
درباره express entry داشتم من تقریبا یک هفته مهلت دارم که مدارک را تکمیل کنم و سابمیت کنم ولی هنوز متاسفانه منتظر گرفتن گواهی عدم سوپیشینه هستم آیا باید دعوتنامه رو withdrawal کنم یا راه دیگه ای هست که بتونم بعدا مدارک رو بفرستم
2021-08-30 10:52:00
#Saskatoon
0
Votes
0
Answers
46
Views
وقت به خیر دانشجوی دکتری هستم و مدرس زبان و مترجم زبان انگلیسی سابقه کاری بیست و چهار سال دارم در زمینه تدریس و ترجمه اگر بخواهم به صورت استارت تاپ مهاجرت به کانادا داشته باشم برایم مقدور هست یا خیر ؟ در صورت امکان مهاجرت چه مراحلی را باید بگذرانم از راهنمایی شما سپاسگزارم
2021-08-29 13:25:00
#Saskatoon
0
Votes
0
Answers
46
Views
من ! آیا افرادی که خارج از کانادا هستن هم میتونن برای برنامه استانی ساسکاچوان اقدام کنن؟ یا با توجه به کرونا مثل سایر استانها الان فقط پرونده هایی بررسی میشه که متقاضی در حال حاضر ساکن کاناداست؟
2021-08-31 21:18:00
#Saskatoon
0
Votes
0
Answers
43
Views
بر بنده میخوام برای ساسکاچوان درخواست بدم امتیاز رو چک کردم ۶۵ است مهندس مکانیک هستم و شغلم جزو گروه in-demand هست میخوام بدونم آیاشخصی چک لیست مدارک رو داره ؟ و اگه راجع به مراحل اپلای تجربه ای هست راهنمایی بشم ممنون
2021-08-29 13:30:00
#Saskatoon
0
Votes
0
Answers
48
Views
Ask a Question
Tags
Category
Montreal