Viewed 54 times 0 Answers

Similar Question:
#
# ويزاي مولتي
#پناهندگي
# ويزاي مولتي
#پناهندگي

من پسرم ويزاي تحصيلي گرفته وبا همسرم به عنوان همراه داره مياد تورنتو و بعد از اونها من براي ديدار پسرم ميام ايا تا قبل از اومدن من درخواست پناهندگي كنن براي اومدن من مشكل پيش مياد يا خير؟؟ با تشكر
2020-12-20 09:15:33 #Toronto [پناهندگي ][ويزاي تحصيلي][تورنتو ] مهاجرت

من با ويزاي ورك پرميت همراه با همسرم كه دانشجو هست وارد شدم طول دوره همسرم ١ ساله هست براي ادامه دادن در كانادا بعد از اين ١ سال ميتونين راهنماييم كنين؟؟ يكي از مون گفت چون دوره كوتاهه كارمون خيلي سخته
2021-09-06 18:47:00 #Toronto

من درخواست اكستند ويزاي تحصيلي ام را در خاك كانادا سابميت كرده ام (قبلا استادي پرميت اكستند شد) هنوز جواب نيامده است ايا ميتوانم به ايران بروم و زمانيكه اپرو شد پاسپورت را به انكارا بفرستم براي تگ ويزا؟؟؟
2021-08-31 16:22:00 #Toronto

خدمت شما وقت تون بخیر باشه ? من چند سوال داشتم☺️ 1- در کاورلتر باید اعلام کنیم ک قبلا ریجکت شدیم یا نیازی نیست؟ (بنده دوبار ریجکت شدم ?) 2- ادمیشن را در کلاینت اینفو قرار بدم یا نیازی نیست؟ 3- متن purpose of travel همسرم رو هم باید ابتدای کلاینت اینفو شون قرار بدم یا خیر؟ ممنونم از شما ? ??
2021-08-31 16:39:00 #Toronto

من پسرم ويزاي تحصيلي گرفته وبا همسرم به عنوان همراه داره مياد تورنتو و بعد از اونها من براي ديدار پسرم ميام ايا تا قبل از اومدن من درخواست پناهندگي كنن براي اومدن من مشكل پيش مياد يا خير؟؟ با تشكر
2020-12-20 09:15:33 #Toronto مهاجرت[پناهندگي ] مهاجرت[ويزاي تحصيلي] مهاجرت

سلام آيا كسي اطلاع داره كه براي تاييد مدارك تحصيلي در سامانه سجاد بايد (اگه هم كارشناسي داريم هم ارشد ) هر دو رو بايد بارگزاري كنيم يا تكي تكي هم ميشه؟ اخه فعلا فقط كارشناسيم اصلش آزاد شده و ارشد مونده...
2023-02-10 00:00:00 #Toronto