Questions
Sanjob
Twitter
Facebook
Instagram
Telegram
...
Sign in
Home
>
ویزا
Viewed 46 times 0 Answers
0
، من یک ماه پیش پاس جدید گرفتم ، میخواستم بپرسم پاس قبلیم رو هم باید همراه پاس جدید برای ویزا تو سامانه بزارم؟ با قبلیه چند تا مسافرت رفته بودم که تو فرم schedule نوشتم
2021-09-02 02:13:00
Canada
ویزا
#یک ماه پیش
0
Votes
0
Answers
46
Views
Similar Question:
#یک ماه پیش
ی که PGWP گرفتند ممنون میشم راهنمایی کنند من یک ماه پیش اپلای کردم برای PGWP و از همون یک ماه پیش هم در ناک A مشغول کار فول تایم هستم با توجه به اینکه زمان بررسی پرونده های WP در حال حاضر بیش از ۸۰ روز میکشه، میخواستم بدونم که آیا با همون نامه Confirmation که برای PGWP خودم گرفتم بهمراه نامه جاب آفر و سه تا pay stub میتونم برای تمدید OWP همسرم اقدام کنم؟ چون اگه بخوام منتظر اومدن ورک پرمیت خودم بمونم ورک پرمیت فعلی همسرم منقضی میشه.
2021-08-31 09:10:00
#Canada
[یک ماه پیش]
ویزا
0
Votes
0
Answers
43
Views
من امروز رفتم بانک برای دریافت نامه تمکن مادر من از یک ماه پیش ۱۵۰ تومن تو حسابشون بود و این چند روز حدود ۳۰۰ تومن دیگه هم اومده به حسابشون من الان تمکن یک ماهه بگیرم یا یک روزه؟
2021-09-11 01:09:00
#Canada
[یک ماه پیش]
ویزا
0
Votes
0
Answers
44
Views
مثل اینکه از یک ماه پیش بانکها دارن به نرخ روز میزنن تمکن مالی رو شما بانکی رو سراغ دارین که هنوز به نرخ دولتی حساب کنه؟
2021-09-11 03:45:00
#Canada
[یک ماه پیش]
ویزا
0
Votes
0
Answers
47
Views
من و همسرم مدارکمون رو ۲۶ می سابمیت کردیم و ۴ جون هم بایو الان از سابمیتمون ۴ ماه میگذره و از بایومون تقریبا ۱۵ هفته میگذره یک ماه پیش هم وبفرم انکار زدیم ولی جوابی نیومد به نظرتون درخواست نوت بکنیم؟
2021-09-13 11:28:00
#Canada
[من و همسرم]
ویزا
0
Votes
0
Answers
45
Views
من و همسرم مدارکمون رو ۲۶ می سابمیت کردیم و ۴ جون هم بایو الان از سابمیتمون ۴ ماه میگذره و از بایومون تقریبا ۱۵ هفته میگذره یک ماه پیش هم وبفرم انکار زدیم ولی جوابی نیومد به نظرتون درخواست نوت بکنیم؟
2021-09-13 16:03:00
#Canada
[من و همسرم]
ویزا
0
Votes
0
Answers
46
Views
من و همسرم مدارکمون رو ۲۶ می سابمیت و ۴ جون هم بایو الان از سابمیتمون ۴ ماه میگذره و از بایومون تقریبا ۱۵ هفته میگذره یک ماه پیش هم وبفرم انکار زدیم ولی جوابی نیومد به نظرتون درخواست نوت بکنیم؟
2021-09-13 23:22:00
#Canada
[من و همسرم]
ویزا
0
Votes
0
Answers
43
Views
ادمین های محترم ممنون میشم راهنماییم کنید من خواهرم حدود یک ماه پیش ویزای تحصیلیش اومد میخواستم بدونم آیا ساپورتری که خواهرم معرفی کرده بود من هم میتونم معرفی کنم؟
2021-09-16 01:11:00
#Canada
[یک ماه پیش]
ویزا
0
Votes
0
Answers
43
Views
ما یک ماه پیش فرستادیم الان ریجکت شدیم ۲۰ روز دیگه میخوایم ریسابمیت کنم تمکنم میشه موجودی ایراد داره؟؟؟
2021-09-22 06:48:00
#Canada
[یک ماه پیش]
ویزا
0
Votes
0
Answers
47
Views
، بعد از زدن وبفرم گوست آبدیت میشیم؟ چون الان اپلیکیشن من گوست آپدیت شده ولی نمیدونم به خاطر وبفرمی هست که تقریبا یک ماه پیش زدم یا نه هیچ جوابی هم از وبفرم نگرفتم.
2021-10-03 08:27:00
#Canada
[یک ماه پیش]
ویزا
0
Votes
0
Answers
45
Views
، من برای کالج اقدام کردم و الان در مرحله اپلود کردن مدارک در اپلیکیشن هستم، کسیمیتونه درباره اسک بهم توضیح بده من در فایل راهنما که مطالعه کردم دیدم نوشته که باید ۷سوال پاسخ داده بشه کسی میتونه راهنماییم کنه؟
2021-08-29 15:43:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
51
Views
وقتتون به خیر، من یکبار ویزای تحصیلیم ریجکت شده، برای بار دوم وکیل گرفتم، ولی اصلا ازشون راضی نیستم، الان تو دو پارت باید مبالغ قرارداد رو می دادیم، یکی ابتدای قرارداد، یه بخش هم قبل سابمیت مدارک، ما یه قرارداد هم امضا کردیم و ایشون وکیل iccrc هستن، خواستم بدونم اگر الان پیش از سابمیت قرارداد رو فسخ کنم چی میشه؟چه عواقبی داره؟نمیخوام دیگه باهاشون کار کنم
2021-09-10 12:17:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
42
Views
ی که PGWP گرفتند ممنون میشم راهنمایی کنند من یک ماه پیش اپلای کردم برای PGWP و از همون یک ماه پیش هم در ناک A مشغول کار فول تایم هستم با توجه به اینکه زمان بررسی پرونده های WP در حال حاضر بیش از ۸۰ روز میکشه، میخواستم بدونم که آیا با همون نامه Confirmation که برای PGWP خودم گرفتم بهمراه نامه جاب آفر و سه تا pay stub میتونم برای تمدید OWP همسرم اقدام کنم؟ چون اگه بخوام منتظر اومدن ورک پرمیت خودم بمونم ورک پرمیت فعلی همسرم منقضی میشه.
2021-08-31 09:10:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
43
Views
دارم من حدود سه ماه پیش پاس ریکویست شدم برای ترم فال ولی به دلیل یک سری مسائل نتونستم پاسمو بفرستم و به آنکارا هم ایمیل زدم اونا گفتند واسه کرونا یکم راه میان ترممو دارن دیفر میکنن برای اسپرینگ سوالم اینه که آیا من الان پاسمو بفرستم آنکارا ویزارو ایشو میکنن با همون نامه و صرفا پذیرش جدید رو برای پرت ورودی میخوام؟ و اینکه اگه ویزا روش بیاد چند وقت زودتر از ترم میتونم برم کانادا؟ ممنون میشم اگه کسی اطلاعات داره کمک کنه.
2021-09-17 12:49:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
47
Views
من با پاسپورت قبلیم تمکن گرفتم و با پاس جدیدم سابمیت کردم و بایو رفتم مشکلی برای من پیش نمیاد؟؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید با تشکر.
2021-09-03 17:07:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
44
Views
این گوشیهای ما توی کانادا کار میکنه یا باید اونجا دوباره گوشی جدید بخریم؟ راهی برای آنلاک کردن داریم؟
2021-08-29 08:53:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
55
Views
من به استاد پیام دادم اینو جواب گرفتم ،میتونید راهنمایی کنید این یعنی چی ؟ و چجوری ازش در مورد فاند بپرسم ؟ Thank you for the interest in our program I do accept MSc students and you can certainly list me as a potential supervisor in your application if you plan to do a qualitative research project for your MSc thesis
2021-09-13 12:58:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
47
Views
Ask a Question
Tags
Category
Montreal