Viewed 54 times 2 Answers
2 Reply
سلام. در وبسیایت MCC یا نظام پزشکی کانادا، Medical council of Canada شرایط امتحانات توضیح داده شده با دیتیل، در ارتباط با موضوع مهاجرت با وکلای مهاجرت مشورت نمایید اما هیچ مزیت خاصی وجود نداره، ودر مورد سوال آخر، مدرک دانشکده های پزشکی ایران مورد قبول امریکا و کانادا هست البته باید verify بشه. شاد باشید
2021-09-01 23:54:00
سپاس فراوان
2021-09-01 23:56:00

Similar Question:
#مهاجرت

به تمام من به همراه خانوادهام تازه مهاجرت کردیم به کانادا و الان ساکن مونترال هستیم، اول اکتبر کارت بیمه من وخانوادهام شروع میشه ، لطفا راهنمایی بفرمائید که مراحل انتخاب دکتر خانواده به چه شکل هست و چون من فشار خون دارم برای ادامه چه کارهایی باید انجام بدم، سپاس،
2021-09-29 15:02:00 #Montreal [دکتر خانواده] پزشکی

و دوشنبه ی گذشته روی لبه ی پلک بالایی چشم چپ من یه جوش زد که اولش سر سفید رنگی داشت و توی چند روز بعد کی کوچکتر و قرمز رنگ شد ولی یه برجستگی زیر پلکم بوجود اومد که مشخصه زیرش یه چیز گرد و متورم هست امروز عصر روی پلک در همون نقطه کنی تیره شده، شاید خونریزی شده باشه کمی هم پلک و گونه م مور مور می کنه و حالت بی حسی یا تورم داره در چند روز گذشته فقط قطره ی اشک کقنوعی استفاده کردم چون خیلی چشمم خسته می شد کسی از توصیه ای داره؟ آیا نیاز به دیدن پزشک یا چشم پزشک هست یا باید زمان بدم بهش که تورمش از بی
2021-05-29 19:47:00 #Canada

از عزیزان پزشک ایرانی ونکوور کسی میشناسه برا مراجعه حضوری؟ من kitsilano هستم
2024-01-13 00:00:00 #Canada

میشه یک دانشگاهی شروع دکتراش توی ماه may باشه؟؟ والا اینجوریشو ندیده بودم الان دانشگاه saint mary برام ایمیل اومده میگه ددلاین گذشته خیلی سیستم مسخره ای دارن خب اگر قراره برای ماه می دانشجو بگیرن بگن من اینجوریشو هیچ جا ندیده بودم اکثرا اگر برای ماه may دارن برای ماه سپتامبر هم ورودی باید داشته باشن.
2022-01-24 11:40:00 #Canada

ممنون میشم یک کلینیک چشم پزشکی به من معرفی کنید برای معاینه چشم در مونترال
2021-06-03 12:19:00 #Canada