Questions
Sanjob
Twitter
Facebook
Instagram
Telegram
...
Sign in
Home
>
عمومی
Viewed 44 times 0 Answers
0
خدمت یه لب تاب خریداری کردم اما برنامه هایی چون ورد و اکسل و پاور پوینت نداره.کسی میتونه زحمت نصبش رو برام بکشه؟
2021-09-01 19:15:00
Toronto
عمومی
#نامه
0
Votes
0
Answers
44
Views
Similar Question:
#نامه
سلام اگر شخصی داخل کانادا با ویزای استادی پرمیت باشه آیا میتونه برای پدر و مادرش دعوتنامه بفرسته و اینکه چقدر ازمدت تحصیلش باید گذشته باشه ( محدودیت نداره که برای مثال بعد ۶ ماه بتونه بفرسته ) ؟؟ممنون
2023-05-15 00:00:00
#
عمومی
0
Votes
0
Answers
12
Views
سلام دوستان کسی میدونه دقیقا توی قسمت Purpose of Travel چی باید آپلود کنم ؟و برای Proof of Relationship به جز ترجمه ی شناسنامه ی پدر و مادر چه مدرک دیگه ای نیاز هست؟
2023-10-19 00:00:00
#
عمومی
0
Votes
0
Answers
5
Views
سلام وقت بخیر سال نو میلادی رو تبریک میگم به تمام اعضای گروه ببخشید یه سوال داشتم کسی اطلاع داره که برای پدر و مادر بالای هفتاد سال برای دعوتنامه و ویزا شدن احتیاجی به انگشت نکاری ترکیه هست
2024-01-01 00:00:00
#
عمومی
0
Votes
0
Answers
6
Views
سلام دوستانبرای تمدید پاسپورت در سامانه میخک یک مدرک اقامتی و مدرک اثبات مقیم بودن میخواد. میشه اگه کسی از دوستان فرق این دو را می دانند بفرمایند. می تونم ورک پرمیتم و بی سی ای دیم یا گواهینامه رو بفرستم؟در ضمن در رابطه با عکس ایا عکس ها باید کمتر از 6 ماه پیش گرفته شده باشند یا شرایطی هست؟
2024-01-14 00:00:00
#
عمومی
0
Votes
0
Answers
7
Views
سلامدوستان کسی میدونه با نامه pre-arrival امکان گذروندن کلاس زبان رایگان نیست؟تو سایت موسسات مختلف رو معرفی کرده و کلاس زبان رایگان هم جز مواردیه که میشه رفت ولی ایمیل که زدم به چندجا میگن شما واجد شرایط نیستی
#
عمومی
0
Votes
0
Answers
7
Views
سلام دوستان دعوتنامه را از کجا باید اقدام کنن دانشجو هستند میخواد دعوتنامه برای مادرش بفرسته اصلا لازمه یا خیر
2024-01-15 00:00:00
#
عمومی
0
Votes
0
Answers
4
Views
دوستان من هم گواهینامه آمریکا را دارم و هم گواهینامه ایران. بنظر شما هنگام درخواست گواهینامه کانادا کدام را ارائه کنم؟
2024-01-17 00:00:00
#
عمومی
0
Votes
0
Answers
7
Views
اگر roadtest رو رد شده باشیم و گواهینامه ایران رو از ما گرفته باشند و یک برگه زرد بهمون داده باشند و ترجمه گواهینامه ایران رو هم داشته باشیم آیا باز هم نیازی هست یه نفر کنارمون بنشیند یا نه ؟؟ آخه این چه قانونیه?
2024-01-16 00:00:00
#
عمومی
0
Votes
0
Answers
8
Views
سلام خدمت عزیزان من امتحان آیین نامه رو قبول شدو ولی اجازه رانندگی تا ۳ ژانویه بود ایا برای رود تست باید برم تمدید کنم مجدد یا نیازی نیست میتونم بوک کنم
2024-01-16 00:00:00
#
عمومی
0
Votes
0
Answers
6
Views
اقا کسی میدونه که برا شروع گواهی نامه گرفتن و کلاسا باید چیکار کنم و کجا برم؟لطفا یکی بگه ممنون میشم ????????
2024-01-25 00:00:00
#
عمومی
0
Votes
0
Answers
3
Views
درود و احترام خدمت عزیزان گرامینفری چند دلار میشه با خود از ایران به کانادا برد؟
2024-01-15 00:00:00
#Toronto
0
Votes
0
Answers
6
Views
درود دوستان من و پدر و مادرم که سالخورده هستن به تازگی به مونترال اومدیم. در کلاسهای دولتی فرانسه در Centre Pauline-Julien واقع در6750 Chem. de la Côte-des-Neigesثبت نامشون کردم و قصد دارم در نزدیک ترین مکان به این سنتر براشون ۱ ساله یک آپارتمان یک خوابه برای ۱۵ نوامبر ۲۰۲۳ اجاره کنم.. چون این شهر رو خوب نمیشناسم و وسیله نقلیه فعلا ندارم نمیدونم چطور میشه یه رنتال يا کاندو یکخوابه ی آسانسور دار (ماکزیمم ۱۳۰۰ تا ۱۳۵۰ در ماه) مشخصا هر چه نزدیکتر به این سنتر در Côte-des-Neiges براشون پیدا کرد.. م
2023-10-05 00:00:00
#Toronto
0
Votes
0
Answers
9
Views
نیاز به برنامه های کامپیوتری واسه نصب روی لب تاب دارم.مثل مجموعه آفیس که شامل ورد و پاور پوینت و..باشه و یه سری برنامه های ضروری دیگه کسی این برنامه ها رو داره که یا سی دی رو قرض بده بهم یا واسم نصبش کنه؟
2021-09-29 14:06:00
#Toronto
0
Votes
0
Answers
42
Views
سلام وقت همگی بخیر دوستان اطلاع دارین که در زمان ورود به کانادا، آیا آفیسر داخل چمدون رو چک میکنه؟بابت این میپرسم که اگر کسی با ویزای توریستی بیاد و بخواد بمونه واسه گرفتن ورک پرمیت، مجبوره لباس تابستونی هم همراه داشته باشه و آیا آفیسر نمیپرسه چرا توی این فصل سرد، لباس فصل دیگه ای هم دارین؟! ????
#Toronto
0
Votes
0
Answers
5
Views
ما پارسال یک خانه pre-construction خریداری کردیم و الان که چند روز به کلوزینگ مانده و لیست هزینه ها توسط وکیلمون برامون ارسال شده ، حدود ۸۰۰۰ دلار اضافه بر چیزیکه انتظار داشتیم فاکتور شده که اصلا نمیدونیم از کجا اومده ! ?? در جدول statement of adjustment یه ردیف به اسم !additional considerations که در پاورقی اینطور توضیح داده: Adjustment constitutes Additional Consideration (not eligible for HST Rebate) in the Sale Price Adjustment آیا کسی خبر داره که این دقیقا چه نوع هزینه ایه و آیا مطالبه این
2021-09-11 18:12:00
#Toronto
0
Votes
0
Answers
47
Views
من از رشته پرستاری انصراف دادم چون بعد از کلی تحقیق متوجه شدم که این رشته برای مهاجرت نیاز به آزمون معادل سازی داره و یه سری شرایط که هم زمان بر هست و هم روند مهاجرت و سخت میکنه،بعد از انصراف از رشته پرستاری الان برای کنکور ریاضی اقدام کردم میخام بدونم کدوم رشته دانشگاهیی زیر مجموعه رشته ریاضی برای مهاجرت تحصیلی عالی هست؟(خودم تا حدودی تحقیق کردم اما نیاز به نظرات بیشتری دارم)
2021-09-28 06:33:00
#Toronto
0
Votes
0
Answers
46
Views
سلام دوستانبرای تمدید پاسپورت در سامانه میخک یک مدرک اقامتی و مدرک اثبات مقیم بودن میخواد. میشه اگه کسی از دوستان فرق این دو را می دانند بفرمایند. می تونم ورک پرمیتم و بی سی ای دیم یا گواهینامه رو بفرستم؟در ضمن در رابطه با عکس ایا عکس ها باید کمتر از 6 ماه پیش گرفته شده باشند یا شرایطی هست؟
#Toronto
0
Votes
0
Answers
7
Views
من دارم گرفتن کار تو برنامه استانی برای اینکه امتیاز بره بالا لازمه یعنی اون کار باید اسپانسرشیپ ویزا باشه یا به شرکتی که پیدا کردی میگی من با اکسپرس انتری میام و فقط اون قبولت کنه کافیه
2021-08-29 08:04:00
#Toronto
0
Votes
0
Answers
45
Views
Ask a Question
Tags
Category
Montreal