![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 1 Answers
1 Reply
فک کنم باید مبلغو تایپ کنید بریزید
2021-09-02 15:38:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#ترم
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
شهریه ترم اول رو قبل از انگشت نگاری باید بپردازیم ؟
2021-08-28 17:19:00 #Vancouver [انگشت نگاری] دانشگاه
واسه پدیرش دانشگاه یورک و تورنتو ترم اول شهریه واسه رشد ارشد مهندسی چقدر هست ؟و شهریه سالیانه رشته های مهندسی ارشد چقدر هست؟
2021-08-29 08:05:00 #Toronto [دانشگاه یورک] دانشگاه
من میخوام از طریق WU Global Pay شهریه یک ترم این دانشگاه رو پرداخت کنم از طریق یه بانک تو ترکیه، میدونید چه اطلاعاتی لازمه که به کارمند بانک بدیم که مراحل رو درست انجام بدن؟ من خودم اونجا نیستم نمیتونم از نزدیک بپرسم توی سایت student accounts خودشون یه راهنمایی گذاشتن و در نهایت به یه دیسکلیمر و لینک که وارد سایت WU میشه هدایت میشیم ولی نمیدونم این مسیر مال وقتیه که دانشجو پرداخت کنه یا بانک هم باید از این طریق انجام بده؟
2021-08-29 11:55:00 #Toronto [توی سایت] دانشگاه
دوتا سوال داشتم ۱.من پذیرش وینتر دارمmeng،ترم سامر واحدی ارائه میشه و امکانش هست که دیفر بشه به سامر؟ 2.برای دیفر باید اکسپت کرد و دیپازیت پرداخت کرد؟ یا نه؟
2021-08-29 15:11:00 #Montreal [امکانش هست] دانشگاه
من پذيرشم ترم وينتره بعد از اينكه واحد انتخاب مي كنم نميداره save كنم الان نميشه انتخاب واحد كرد ؟
2021-08-29 16:41:00 #Montreal [ترم] دانشگاه
من احتمالا برای ترم وینتر پذیرش دکتری میگیرم ولی هنوز برای اپلای تو سایت دانشگاه اقدام نکردم و میدونم که ددلاینش تا ۱ اکتبره اگر بخوام بازه زمانی یک ماهه تو سایت نظام وظیفه مشخص کنم و وثیقه بزارم، حداکثر چقدر طول میکشه تا دانشگاه اکسپت بده و از اون زمان به بعد چقدر زمان میبره تا سفارت وقت بده مشکلم تو تعیین این بازه زمانیه
2021-08-30 02:39:00 #Montreal [چقدر طول میکشه] دانشگاه
دیگه من پذیرش پاییزمو دیفر کردم دیفرم رو هم به اطلاع سفارت رسوندم ولی ویزامو برای مدت ترم پاییز صادر کردن گیج ها حالا چی کار باید بکنم؟
2021-08-30 03:50:00 #Montreal [سفارت] دانشگاه
با عرض پوزش خدمت ادمین محترم گروه راستش من ولی چون نمیدونستم از کجا و از کی بپرسم، گفتم اینجا مطرح کنم شاید شما تونستید منو راهنمایی کنید با امید به باز شدن مرزها و امکان ورود به خاک کانادا میخواستم مدارک تحصیلی دخترم رو بدم دارالترجمه کلاس نهم رو تموم کرده و سال جدید میره دهم مدارک مربوط به پایه نهم مثل مدرک فارغالتحصیلی و ریز نمرات نهم کافیه بدم ترجمه؟ یا برای ثبت نام مدارس کانادا مدارک تحصیلی دیگه ای هم باید ترجمه بشه؟؟؟ ممنونم میشم منو راهنمایی کنید? اگه گروه یا کانال تلگرامی رو میشناسید ک
2021-08-30 04:54:00 #Ontario [ریز نمرات] دانشگاه
نزدیک ترین ترم برای اقدام از تاریخ ۳۰ سپتامبر امسال معمولا کدوم ترم هستش؟ فقط فال ۲۰۲۲؟
2021-08-30 07:24:00 #Montreal [اقدام] دانشگاه
یا اگر سرچ بشه برای سامر (اگر ترم باشه)هم میشه شروع کرد درس رو؟
2021-08-30 07:25:00 #Montreal [ترم] دانشگاه
من ميخوام واسه مستر معماري اپلاي كنم كانادا، يكي از دوستام كه رشته مكانيك ميخوند و پذيرش گرفته و الان امريكاس، راجب گرفتن مدرك نرم افزار از شركت coursera بهم گفت و اينم اضافه كرد كه براي اساتيد اونجا مهمه مدرك ازين سايت، ميخواستم بدونم براي cv معماري گرفتن مدرك نرم افزار ازين سايت بهم كمك ميكنه يا نه، يا من بگم انقدر ازين نرم افزارو بلدم كافيه مثلا ٣٠ درصد فلان نرم افزارو بلدم ممنون ميشم بهم بگيد?
2021-09-18 19:19:00 #Montreal
من پذيرش september 2022 دارم و از طرفي تاريخ epx مدرك ايلتس هم jun2022 ميخوام بدونم تو پروسه ويزا اين موضوع چقد تاثير داره و بايد چكار كرد
2021-09-06 09:16:00 #Montreal