Questions
Sanjob
Twitter
Facebook
Instagram
Telegram
...
Sign in
Home
>
مهاجرت
Viewed 43 times 0 Answers
0
اگر کسی هم اکسپرس اینتری ثبت نام کرده باشه ولی هنوز دروا نشده بخواد ویزا برای پستداک اقدام کنه، ریسک داره بش ویزا ندن؟ یا به همراهش؟ کسی این شرایطشو داشته؟؟؟
2021-09-01 16:04:00
Saskatoon
مهاجرت
#اکسپرس اینتری
0
Votes
0
Answers
43
Views
Similar Question:
#اکسپرس اینتری
نظرتون راجع به این بودجه بندی اداره مهاجرت کانادا چیه؟ انگار قراره تغییراتی توی اکسپرس اینتری رخ بده؟ به نظرتون آسون تر میشه یا سخت تر؟
2021-08-29 14:11:00
#Canada
[اداره مهاجرت کانادا]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
46
Views
با clb7 میشه پروفایل اکتیو اکسپرس اینتری داشت؟؟
2021-08-29 14:34:00
#Canada
[اکسپرس اینتری]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
44
Views
امکانش هست راهنمایی کنین برای پروفایل اکسپرس اینتری تو قسمت full academic years ما که هفت سال و نیم MD خوندیم، ۷.۵ و قبول نمیکنه، باید بزنیم ۷ یا ۸؟
2021-08-30 02:24:00
#Canada
[پروفایل اکسپرس اینتری]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
44
Views
خسته نباشین برای مهاجرت به کانادا از طریق اکسپرس اینتری و یا تحصیلی نیاز به مشاور و وکیل دارم که راهنمایی بشم شما می تونین بهم کمک کنین؟
2021-08-30 05:15:00
#Canada
[مهاجرت به کانادا]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
46
Views
من با ناک شغلی مهندس شیمی برای پی ان پی (از طریق BC Postgraduate)و اکسپرس اینتری اپلای کردم الان در مرحله ای هستم که باید مدارک رو اپلود کنم، اما شرکتی که توی ایران باهاشون کار کردم نامه ی کاری رو به جای chemical engineer برای من data analyst زدن، الان میتونم ناک شغلی رو عوض کنم؟
2021-08-31 03:35:00
#Canada
[اکسپرس اینتری]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
43
Views
ی امتحان آیلتس کامپیوتری برای اکسپرس اینتری مورد قبوله؟
2021-08-31 12:28:00
#Canada
[برای اکسپرس اینتری]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
42
Views
کسی خبر دارد آیا آیلتس کامپیوتری برای برنامه اکسپرس اینتری مورد تایید می باشد یا خیر؟؟
2021-09-01 02:43:00
#Canada
[اکسپرس اینتری]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
44
Views
درسته که میگن کانادا از شروع کرونا از خارج از خاک کانادا کسی رو از طریق اکسپرس اینتری نگرفته؟ اگر دوباره شروع بشه امتیاز مینیموم کمتر میشه یا بیشتر؟
2021-09-01 03:28:00
#Canada
[اکسپرس اینتری]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
46
Views
گرامی من ۳۱ سالمه و معلم دبیرستان هستم و ارشد ریاضی محض با ۸سال سابقه کار تدریس مرتبط با رشته ام و در حال یادگیری زبان انگلیسی، می خواستم بدونم با این شرایط شانس اقدام از طریق اکسپرس اینتری رو دارم و اینکه باید در کنار آیلتس برای فرانسه هم بخونم؟ ممنون میشم اگر اطلاعاتی در این زمینه دارید کمکم کنید??
2021-09-01 13:31:00
#Canada
[سال سابقه کار]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
47
Views
، من پروفایل اکسپرس اینتری باز کردم و مین اپلیکنت خودم هستم ، حالا واسه همسرم یه موقعیت جاب افر فراهم شده ، همسرم میتونه جداگانه پرونده تشکیل بده و از اون طریق وارد کانادا بشیم یا نه ؟
2021-09-12 23:17:00
#Saskatoon
[پروفایل اکسپرس اینتری]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
44
Views
سلام دوستانمن فارغ التحصیل وزارت بهداشت هستم و برای گرفتن مدرکم از دانشگاه برگه اعزام به خدمت پر کردم و تاریخ اعزامم ۱۴۰۲/۵/۱ هستالان که چند تا از پذیرش هام اومده میخوام بدونم در چه مرحله ای باید برای گرفتن معافیت تحصیلی برای خروج اقدام کنم ؟ممنون میشم اگر کسی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه
2023-02-10 00:00:00
#Saskatoon
0
Votes
0
Answers
46
Views
اگر کسی همسرش در یک استان وارد برنامه استانی بشه و خودش در یک استان دیگه مشغول تحصیل باشه ، بازم می شه در پروگرم استانی شرکت کرد؟
2021-08-30 12:10:00
#Saskatoon
0
Votes
0
Answers
47
Views
بنده دکترای کامپیوتر دارم و سابقه کارکانادایی یکسال و نه ماه درهالیفکس تیرماه امسال هم اکسپرس اینتری ثبت نام کردم هم برنامه استانی نوااسکوشیا اما به دلیل اینکه سابقه کارکانادایی ام ۵ سال ازش گذشته مورد قبول نوااسکوشیا نشد و اصلا پرونده ادامه پیدا نکرد ?اکسپرس اینتری هم امتیاز سابقه کارکانادایی ام رو درنظر نگرفت بخاطر اینکه ازش ۵ سال گذشته اخیرا یک پوزیشن پستداک در ساسکچوان اکی شدم برای ورک پرمیت مجددا اقدام کردم اما هنوز نامه بایو همسرم نیومده?? سوالم اینه، الان من برای برنامه استانی ساسکچوان م
2021-09-20 04:04:00
#Saskatoon
0
Votes
0
Answers
43
Views
من خانومم کلاس فول تایم فرانسه ثبت نام کرده بود براش این نامه اومده کسی تجربه ای داره حدودا از الان چقدر طول می کشه تابتونه توی کلاس شرکت کنه؟ Nous confirmons votre admissibilité au Programme d'intégration linguistique pour les immigrants à temps complet dans un établissement reconnu par le Ministère de l'Immigration, de la Francisation et de l'Intégration Une place vous sera offerte dans les meilleurs délais.
2021-09-12 17:14:00
#Saskatoon
0
Votes
0
Answers
49
Views
و عرض ادب جسارتا از بین ی کارشناسی و ارشد دانشگاه های سراسری روزانه ایران، کسی هست که تونسته باشه مدرکش و با استفاده از سوابق بیمه آزاد کرده باشه؟ من ۲۱ ماه سابقه بیمه دارم و خواستم باهاش برای اخذ تخفیف توی آزاد سازی مدرک کارشناسیم استفاده کنم، از طرفی اون ۲۱ ماه رو هم میخوام ضمیمه سابقه کاریم داشته باشم خواستم بپرسم تداخلی پیش نمیاد؟ (با استفاده از این روش، مشکلی برای سوابقمون اعم از پاک شدن و یا هر چیز دیگری پیش نمیاد؟) ممنون
2021-09-01 01:09:00
#Saskatoon
0
Votes
0
Answers
45
Views
Ask a Question
Tags
Category
Montreal