![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 54 times 0 Answers
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#
#وزارت خارجه
#دادگستری
#مدرسه
#تحصیل
برای حساب resp تحصیلی کودکان چه شرکتی را پیشنهاد میکنید؟
#کانادا
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
من و همسرم فرم درخواست شناسنامه ايراني بي بي جان بلاخره موفق شديم پر كنيم حالا تنها مشكل و سوالمون اينه كه چه مداركي لازم پست كنيم و هزينه اش چقدر چون تو سايت ما چيزي متوجه نشديمم ، ممنون ميشم اگه تجربه اي داريد تو اين زمينه منو و راهنمايي كنيد ?❤️
2021-09-01 23:52:00 #Toronto [من و همسرم] اداری
مدارکی که برای ویزا آفیس فدرال برای ویزای دانشجویی ارسال میشه و ایران ترجمه شده باید مهر دادگستری و وزارت خارجه داشته باشه یا ترجمه و مهر مترجم رسمی کافی هست؟ لازم هست مهر مترجم رسمی کبک گرفته بشه؟
2021-06-25 14:46:02 #Montreal [ویزای دانشجویی] اداری
یه سوالی راجع به وکالت نامه داشتم. بعد از اینکه وکالتنامه رو تو واشنگتن تنظیم کردیم و انجام دادیم، برگه وکالت نامه برای ما ارسال میشه و خودمون باید بفرستیم ایران؟ آیا امکانش هست که یه نسخه اش رو خانوادمون تو ایران از وزارت خارجه بگیرند؟ ضمنا دوستانی که تجربه دارند، چقدر پروسه وکالت نامه طول میکشه؟
2020-12-07 08:28:57 #Montreal [وکالت نامه][وزارت خارجه][ایران ][واشنگتن ] اداری
مدارکی که برای ویزا آفیس فدرال برای ویزای دانشجویی ارسال میشه و ایران ترجمه شده باید مهر دادگستری و وزارت خارجه داشته باشه یا ترجمه و مهر مترجم رسمی کافی هست؟ لازم هست مهر مترجم رسمی کبک گرفته بشه؟
2021-06-25 14:46:02 #Montreal [ویزای دانشجویی] اداری
برای ترجمه مدارک حتما باید مهر دادگستری و وزارت امورخارجه داشته باشه؟
2021-06-16 06:37:02 #Montreal [مهر دادگستری] اداری
معمولا عکسهای پرسنلی که در کانادا استفاده میشه جهت انجام کارهای اداری و کاری و مدرسه و ... در چه سایزی باید باشه؟
2021-06-16 06:48:07 #Montreal [کانادا] اداری
اگه پلیس جلوتو بگیره بگه اتوبوس مدرسه رو رد کردی و جریمه بکنه و پوینت منفی بده آیا میشه با اعتراض جریمه و پوینت رو کمتر کرد؟
2021-04-30 01:31:14 #Montreal [مدرسه] اداری
برای حساب resp تحصیلی کودکان چه شرکتی را پیشنهاد میکنید؟
2021-06-25 14:24:04 #Montreal [پیشنهاد میکنید] اداری
اگر کمتر از ۶ماه مونده باشه به انقضای پاسپورت، با ویزای تحصیلی یا کاری میشه رفت ایران و برگشت؟
2021-06-08 07:25:25 #Montreal [ویزای تحصیلی] اداری
الان فاصله امتحان تا قسم( سرمونی ) حدودا چقدر هست ؟ و ایا من میتونم تو این فاصله با همین پی ار کارتی که دارم از کانادا خارج شم و برگردم ؟
2021-06-28 03:51:24 #Montreal [کانادا] اداری
ایا اطلاع دارین که برای مراسم قسم انلاین باید حتما در کانادا حضور داشته باشیم یا نه؟
2021-06-28 03:28:26 #Montreal [کانادا] اداری
سلام.اگه تا اواسط ماهی برای شرکتی کار کرده یاشیم تو نامه اشتغال ب تحصیل اتمام همکاری رو کی باید بزنن؟ مثلا تا دهم فلان ماه میشه زد؟
2020-12-26 08:04:44 #Montreal اداری[کار] اداری[شرکت] اداری
من و همسرم فرم درخواست شناسنامه ايراني بي بي جان بلاخره موفق شديم پر كنيم حالا تنها مشكل و سوالمون اينه كه چه مداركي لازم پست كنيم و هزينه اش چقدر چون تو سايت ما چيزي متوجه نشديمم ، ممنون ميشم اگه تجربه اي داريد تو اين زمينه منو و راهنمايي كنيد ?❤️
2021-09-01 23:52:00 #Montreal
نامه ی تمکن مالی دانش آموزی که از بانک میگیریم باید به دلار کانادا باشه یا آمریکا؟
2021-06-16 07:06:14 #Montreal
2021-09-01 23:52:00 #Montreal