Viewed 54 times 0 Answers

Similar Question:
#آیلتس

برای پذیرش دانشگاه کانکوردیا با مدرک زبان pte اقدام کردیم و ادمیشن هم اومد خود دانشگاه حداقل ها را گفته بود که نمره کامل گرفتیم، سوالم اینه این افیسر نگه فقط آیلتس یا تافل!!!؟ کسی تجربه داره با pte, ???
2021-08-29 12:20:00 #Canada [پذیرش دانشگاه] ویزا

میتونم بپرسم اگر در زمان آپلود و ساب میت مدارک برای ویزای تحصیلی کانادا (در مقطع دکتری) به سفارت نمره آیلتس هنوز اعتبار داشته باشد و پس از چند روز پس از ساب میت مدرک زبان منقضی شود ایراد میگیرن؟ ممنون
2021-08-30 03:45:00 #Canada [ویزای تحصیلی کانادا] ویزا

میتونم بپرسم اگر در زمان آپلود و ساب میت مدارک برای استادی پرمیت کانادا (در مقطع دکتری) به سفارت نمره آیلتس هنوز اعتبار داشته باشد و پس از چند روز پس از ساب میت مدرک زبان منقضی شود ایراد میگیرن؟ ممنون
2021-08-30 07:50:00 #Canada [برای استادی پرمیت] ویزا

از افراد با تجربه میخوام که راهنماییم کنن من ۳۰ سالمه معدل لیسانس و ارشدم خیلی خوبه مهندس شیمی آیلتس ۷.۵ از کانادا برای مسترمجدد بدون شهریه پذیرش دارم از آلمان هم میخوام برای مستر مجدد پذیرش بگیرم با نظر شما کدوم کشور برای من مناسبه؟ (باهمسر و فرزند)
2021-09-02 02:47:00 #Canada [برای مستر مجدد] ویزا

ی دارم، من هنوز آیلتس رو نگرفتم، فک کنم اردیبهشت میتونم بگیرم از الان میتونم اقدام به کارهای پذیرش بکنم؟ یا برای شروع کارها باید آیلتس داشته باشم.؟
2021-09-02 12:54:00 #Canada [آیلتس] ویزا

همسر بنده ناپیوسته دامپزشکی در مقطع کارشناسی ارشد گرایش فیزیولوژی دامپزشکی هستن خودم هم کارشناسی مهندسی شیمی با ۷ سال سابقه در صنعت نفت و پتروشیمی هردو مشکل زبان نداریم اما فعلا برای آیلتس اقدام نکردیم بنظرتون برای ایشون بهتره تا مقطع دکترا ایران تکمیل کنه و بعد پیگیری مهاجرت به کانادا باشیم یا بهتره برای phd اقدام به پذیرش تحصیلی توی دانشگاه های کانادا انجام بدن و بنده بعنوان همراه برای اشتغال اونجا اقدام کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
2021-09-03 09:16:00 #Canada [مقطع کارشناسی ارشد] ویزا

کسی میدونه شرایط پزشکی خوندن توی کانادا چی هست؟ با دیپلم انسانی هم میشه پزشکی یادندون بخونم؟ یاحالا پرستاری...داروسازی.. و اینکه حتما باید آیلتس داشته باشم؟
2021-09-04 10:31:00 #Canada [آیلتس] ویزا

من از دانشگاه با دولینگو پذیرش گرفتم درصورتی که آیلتس هم دارم، آیا میتونم فقط همین دولینگو رو داخل کلاینت بزارم یا حتما باید جفت مدارک زبان باشه؟
2021-09-10 05:42:00 #Canada [دانشگاه] ویزا

به همه ویزای ما همین الان اومد تا فردا وقت داریم دیفر کنیم به نظرتون دیفر کنیم؟ مشکل قانونی پیش نمیاد؟
2021-08-30 15:38:00 #Canada

آیا برای ویزای تحصیلی برای اکسپت از دانشگاه برای مقطع لیسانس به فوق لیسانس برای همه ی یونیورستی ها نیاز بهrecommendation letter از استادای تو ایرانمون هست؟ خیلی ذهنمو درگیر کرده
2021-08-28 19:05:00 #Canada

کسی برای ایلتس یا تافل کلاس آموزشگاه دوره سرا رفته؟ و کلا برای تافل و ایلتس چه کلاس زبان هایی بهتر ؟ برای اپلای
2021-09-09 03:05:00 #Canada