![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 52 times 0 Answers
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#قرار داد
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
ما که برای وینتر میخوایم خوابگاه بگیریم، قرار دادهای ما 4ماهست یا اینکه تابستون هم جز قرارداد هستش و قراردادا حداقل8ماهست؟ بعد اینکه کسی از ضرر و زیان ها زمانی که بخوایم زودتر از زمان اتمام قرارداد خوابگاه رو ترک کنیم اطلاع داره؟
2021-08-31 09:45:00 #Saskatoon [قرار داد] دانشگاه
اگر استادی جیمیلشو توی وبسایتش اورده باشه و وبسایتشو در صفحه faculty قرار داده باشه میشه به جیمیلش پیام داد؟ یا باید به همون ایمیل آکادمیکش پیام بدم
2021-09-26 16:46:00 #Toronto [قرار داد] دانشگاه
.آخرین نامه بانک مرکزی مبنای صدور گواهی تمکن از ۴ مهر ماه سال جاری رو نرخ ارز ETS بانک مرکزی قرار داده.که در حال حاضر حدود ۱۹ تا ۲۰ تومنه
2021-09-28 02:58:00 #Alberta [قرار داد] دانشگاه
، كسي اينجا هست كه درستش تموم شده باشه و يا در حال اپلاي براي PR باشه، من قصد دارم تو اين دانشگاه مدرك بگيرم و مثل همه شما قصد مهاجرت دارم و بايد بعد از درس يكسال كار كنم و بعد اقدام كنم براي PR حالا سوال اينه كه تو شرايط Eligibilty كه استريم هاي اين استان داره، ظاهرا شرط اصلي اپلاي داشتن يك جاب افر Permanent هست مفهوم اين پرمننت چيه؟ ايا قرار داد يكساله داشتن با يك كمپاني قابل قبوله؟ يا استخدام ٣٠ ساله فقط پرمننت به حساب مياد؟ ممنون ميشم اگر كسي اطلاع دقيق داره راهنماييم كنه و اگر بشه تلفني صح
2021-09-29 05:12:00 #Halifax [جاب افر] دانشگاه
من قرار داد پست دکتری در دانشگاه آلبرتا دارم و تازه رسیدم ادمونتون دوره قرنطینه را سپری میکنم ممنون میشم از ی که در حال گذراندن دوره پست داک هستند، بنده را راهنمایی کنن
2021-10-03 15:39:00 #Alberta [قرار داد] دانشگاه
، برای کلاینت اینفو باید مدارک را باید به روش خاصی قرار داد؟
2021-10-16 13:33:00 #Quebec [قرار داد] دانشگاه
واینکه برای تبدیل ام اس سی به ام انج چه زمانی میشه اقدام کرد و مراحلش چیه؟ مرسی
2021-09-01 10:57:00 #Montreal
دیگه نامه فاند رو باید از استاد بگیریم؟ و اینکه من استادم گفت شهریه من ترمی تقریبا ۲۰۰۰ دلار هست ولی اینجا دو تا شهریه زده برا ویزا باید از استاد نامه بگیرم که شهریه من جز Student receiving an Exemption from additional fees هست؟
2021-09-16 15:34:00 #Montreal
آقای فلاح فرد تا ددلاین اول پرداخت شهریه باید حتما مبلغ مینیموم که در فاکتور شهریه هست پرداخت کنیم یا ۹۳۱ دلار؟ برای من خیلی هزینش زیاده فعلا دوتا درس حذف کردم که فعلا تایید نشده دیگه هم اگر میدونن ممنون میشم جواب بدن
2021-08-30 11:13:00 #Montreal
من احتمالا برای ترم وینتر پذیرش دکتری میگیرم ولی هنوز برای اپلای تو سایت دانشگاه اقدام نکردم و میدونم که ددلاینش تا ۱ اکتبره اگر بخوام بازه زمانی یک ماهه تو سایت نظام وظیفه مشخص کنم و وثیقه بزارم، حداکثر چقدر طول میکشه تا دانشگاه اکسپت بده و از اون زمان به بعد چقدر زمان میبره تا سفارت وقت بده مشکلم تو تعیین این بازه زمانیه
2021-08-30 02:39:00 #Montreal
من اول راه مهاجرتم و مدرک زبانم رو چند ماه دیگ میگیرم اولین سوالم تمکن مالی هست باید چقدر باشه؟
2021-09-20 19:49:00 #Montreal