Questions
Sanjob
Twitter
Facebook
Instagram
Telegram
...
Sign in
Home
>
مهاجرت
Viewed 43 times 0 Answers
0
من و همسرم برای تحصیلی اقدام کردیم به عنوان تای مادرم مبایعنامه ی یک واحد آپارتمان را به نام من بنویسند ،اگر تاریخش نزدیک باشه از نظر آفیسر نکته منفی میشه؟ واینکه مادرم اسمش تو مبایعنامه هست ایراد داره؟
2021-08-31 11:03:00
Canada
مهاجرت
#من و همسرم
0
Votes
0
Answers
43
Views
Similar Question:
#من و همسرم
سلام دوستان من و همسرم برای ویزای تحصیلی و owp اقدام کردیم ، الان تو مرحله پرداخت برای ما هزینه wp که ۱۵۵ تا هست هم اضافه کرده، شما تجربه ای داشتین؟ چرا اینجوریه؟
2023-02-10 00:00:00
#
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
47
Views
من و همسرم اگه clb 9 زبان بیاریم از طریق اسکپرس فدرال امتیازمون میشه ۴۷۵ اگه استانی بخوایم بریم میگن برای رشته مون( دامپزشک هستیم) باید یه ایلتس ۷ بگیریم بعضیا میگن فدرال برای ما ایرانیا سخته امتیازش و استانی بریم و بعضی ها هم میگن استانی خیلی از رشته ها شانس ندارن بنظرتون مت چیکار کنیم کسی تجربه ای داره و اینکه استانی هم میشه مثل فدرال کاراشو خودمون کنیم و خودمون اقدام کنیم اون چه مدلیه کسی بلده؟ ایا میشه از هر دو طریق هم اقدام کرد؟
2021-08-31 11:05:00
#Canada
[من و همسرم]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
43
Views
من و همسرم تازه اومدیم مونترال ( استیودنت و ورک پرمیت) و برای لیز ماشین نمیدونیم کدوم کمپانی به ما به عنوان نیو کامر ماشین لیز میده ممکنه راهنمایی بفرمایید اگر تجربه دارین ممنونم
2021-09-06 11:19:00
#Montreal
[من و همسرم]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
48
Views
با ، ، جناب اقاي امام ، من و همسرم بري مدارك فدرال بايد فرم IMM 5409 رو پر كنيم ؟ اين فرم براي من شفاف نيست
2021-09-18 13:22:00
#Canada
[من و همسرم]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
47
Views
من و همسرم قصد رفتن به کانادا رو داریم من میخواستم بدونم که با توجه به رشته تحصیلی من، که کارشناسی عمران از دانشگاه ارومیه تموم کردم میتونم در رشته خودم یا حتی رشته های معماری در دانشگاه های کانادا پذیرش full find بگیرم( هزینه دانشگاه رایگان باشه و ماهانه مبلغی برای مخارجم کمک بشه)و همسرم هم با ویزای کار وارد کانادا بشه؟در واقع میخوام بدونم اگر در رشته هایی که مرتبط به رشته من هست و امکان بورسیه داره کدومها هستن؟ و کدوم شاخه تحصیلی مرتبط به رشته من در کانادا استقبال بیشتری داره؟ تا بتونم در اون
2021-09-26 01:41:00
#Canada
[من و همسرم]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
45
Views
،من و همسرم و دخترم می خوام برای مهاجرت از طریق ویزای تحصیلی خودم اقدام کنیم این واقعیت داره که ممکن من و دخترم بتونیم بریم ولی همسرم ویزا نتونه بگیره چون وکلا اینجا میگن ویزای ورک پرمیت میشه گرفت ممنون میشم راهنمایی کنید
2021-09-27 13:14:00
#Montreal
[ویزای ورک پرمیت]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
46
Views
، من و همسرم موقعی که وارد خاک کانادا شدیم ، من با ویزای دانشجویی و همسرم با ویزای ویزیتور اومدیم به محض وارد شدن برای ورک پرمیت همسرم اقدام کردیم، و حدود یک ماه بعد ورک پرمیت صادر شد و بدستمون رسید سوال ؟ آیا لِیبِل ویزایی که توی پاسپورت هست باید عوض شه ؟ منظورم همون لِیبِل ویزیتور هست ...
2021-09-27 21:38:00
#Canada
[برای ورک پرمیت]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
45
Views
من و همسرم اقامت فرانسه رو داریم و تحصیلاتمون رو فرانسه انجام دادیم، فرانسه زبان هستیم، مدرک انگلیسی هم نداریم.بهترین و به صرفه ترین راه برای مهاجرت چه راهی هست؟
2021-04-25 03:31:05
#Montreal
[من و همسرم]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
45
Views
امیدوارم حالتون خوب باشه. من و همسرم قصد مهاجرت تحصیلی برای کالج به کانادا داریم. خودن ۳۴ سال و همسم ۳۰ سال و لیسانس متالوژی مواد دارن. و خودم دیپلم دارم. و زبان رو تازه شروع کردیم. آیا کالجی هست که بتونسیم اول دوره زبان رو اونجا بگذرونیم و بعد وارد دوره کالج بشیم ؟؟
2020-12-01 22:40:51
#Montreal
[ کالج]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
44
Views
من و همسرم سابمیت کردیم توی سایت کانادا واسه همسرم که همراه من هست نامه بایو اومده واسه من نامه نیومده عجیب نیست؟
2020-11-25 06:24:36
#Montreal
[مهاجرت]
[ نامه بایو]
[کانادا]
[سابمیت ]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
43
Views
سلام دوستان من و همسرم برای ویزای تحصیلی و owp اقدام کردیم ، الان تو مرحله پرداخت برای ما هزینه wp که ۱۵۵ تا هست هم اضافه کرده، شما تجربه ای داشتین؟ چرا اینجوریه؟
#Canada
0
Votes
0
Answers
47
Views
همسرم بواسطه من که ویزای تحصیلی دارم، ویزای owp داره، و پسرم ویزیتوری الان همسرم می خواد برای ویزای تحصیلی اقدام کنه، در پر کردن فرم CAQ لازم به من و پسرمون هم اشاره کنه، چون ما الان ویزا داریم؟ برای گرفتن ویزا چیکار باید انجام بده؟ چطوری میشه ویزای OWP رو به تحصیلی تبدیل کرد؟ یا باید از اول برای تحصیلی اقدام کنه؟
2021-09-19 08:28:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
43
Views
من امتیازم برای ساسکو ۶۳ شد و نیازه با زبان فرانسه امتیازم و خوب کنم.فقط این پروسه یک سال زمان میخواد تو این یک سال بهتره که از تحصیلی اقدام کنم، اگر شد که از خاک کانادا برای express استانی اقدام میکنم و اگر نشد، فرانسه رو با جدیت میخونم و بعد از ریجکتی از تحصیلی از این اقدام کنم، مشکلی پیش نمیاد؟! ممنون نیشم راهنمایی کنید
2021-09-02 20:57:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
45
Views
#Canada
0
Votes
0
Answers
47
Views
، ما caq برای مقطع کالج گرفتیم و دیفر کردیم به winter, حالا پذیرش دانشگاه اومده ولی چون کاندیشنال هست ، می ترسم اگه اقدام برای caq جدید کنم ، قبلی باطل بشه و اگه conditions met نشه ، فرصت کالج هم از دست بره، چکار باید بکنیم ؟ ممنون
2021-09-10 14:42:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
42
Views
کسی نمونه نامه انگلیسی از محل کار فعلی داره که توش قید شده باشه شرکت به شما مرخصی بدون حقوق میده و موقعیت شغلیتون تا زمان بازگشت از تحصیل حفظ میشه و میتونید مشغول به کار بشید بعد از اتمام دوره داره؟ می خوام نامه از محل کار فعلیم داشته باشم و به عنوان تای بازگشت ارائه بدم فرمت همچین نامه هایی رو نمی دونم چی باید سرچ کنم
2021-10-12 16:34:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
47
Views
Ask a Question
Tags
Category
Montreal