Questions
Sanjob
Twitter
Facebook
Instagram
Telegram
...
Sign in
Home
>
عمومی
Viewed 42 times 0 Answers
0
مبلغی که به عنوان مانی اردر باید به نوتری بدیم شامل چه چیز هایی میشه ؟
2021-08-31 10:35:00
Toronto
عمومی
#
0
Votes
0
Answers
42
Views
Similar Question:
#
سلام اگر شخصی داخل کانادا با ویزای استادی پرمیت باشه آیا میتونه برای پدر و مادرش دعوتنامه بفرسته و اینکه چقدر ازمدت تحصیلش باید گذشته باشه ( محدودیت نداره که برای مثال بعد ۶ ماه بتونه بفرسته ) ؟؟ممنون
2023-05-15 00:00:00
#
عمومی
0
Votes
0
Answers
12
Views
درود دوستانپدر و مادر من PR هستند و حدود یک هفته ای هست که از تهران به مونترال مهاجرت کردند. گویا دولت کبک براي افراد PR و سیتیزن کلاسهایی رو تحت عنوان آموزش بیزنس برگذار میکنه که یک روز در هفته و آنلاین هست و مبلغی هم به شرکت کننده ها پرداخت میشه. من هر چه سرچ کردم چیزی در این مورد دستگیرم نشد. میشه خواهش کنم اگه اطلاعاتی/لینکی/شماره تماسی در این خصوص دارید برای من pm کنید..؟ یا اگه کانالی در تلگرام هست که مختص این سوال هست رو بهم معرفی/جوین کنید..؟ بسیار ممنون میشم
2023-09-22 00:00:00
#
عمومی
0
Votes
0
Answers
7
Views
سلام دوستان ایا سیم کارتی هست که مخصوص ویزیتور ها باشه وقیمتش ارزون تر باشه؟برای پدر و مادر که مدت کوتاهی هستن راهی هست که بیرون از خونه بشه اینترنت داشته باشن؟برای مسیریابی و گرفتن اتوبوس و مترو
2023-09-13 00:00:00
#
عمومی
0
Votes
0
Answers
9
Views
درود دوستان من و پدر و مادرم که سالخورده هستن به تازگی به مونترال اومدیم. در کلاسهای دولتی فرانسه در Centre Pauline-Julien واقع در6750 Chem. de la Côte-des-Neigesثبت نامشون کردم و قصد دارم در نزدیک ترین مکان به این سنتر براشون ۱ ساله یک آپارتمان یک خوابه برای ۱۵ نوامبر ۲۰۲۳ اجاره کنم.. چون این شهر رو خوب نمیشناسم و وسیله نقلیه فعلا ندارم نمیدونم چطور میشه یه رنتال يا کاندو یکخوابه ی آسانسور دار (ماکزیمم ۱۳۰۰ تا ۱۳۵۰ در ماه) مشخصا هر چه نزدیکتر به این سنتر در Côte-des-Neiges براشون پیدا کرد.. م
2023-10-05 00:00:00
#
عمومی
0
Votes
0
Answers
9
Views
سلام، کسی میدونه اگه بلیط یک طرفه از ایران برای پدر و مادر داشته باشیم مشکلی پیش میاد یانه؟با ویزای توریستی
2023-10-17 00:00:00
#
عمومی
0
Votes
0
Answers
13
Views
سلام دوستان کسی میدونه دقیقا توی قسمت Purpose of Travel چی باید آپلود کنم ؟و برای Proof of Relationship به جز ترجمه ی شناسنامه ی پدر و مادر چه مدرک دیگه ای نیاز هست؟
2023-10-19 00:00:00
#
عمومی
0
Votes
0
Answers
5
Views
دوستان ۰۰۰ فرزندانی که پدر و مادرشون رو اسپانسر می کنن و براشون pr می گیرن۰۰۰ ومیارنشون کانادا۰۰۰ آیا اگر سنشون بالای شصت سال باشه دولت کانادا بهشون حقوق میده؟شرایطی داره؟
2023-10-22 00:00:00
#
عمومی
0
Votes
0
Answers
7
Views
سلام دوستانمیشه لطفا منو راهنمایی کنید????من برای پدر و مادرم برای بار اول اقدام کردم و ریجکت شدن، برای بار دوم فقط برای مادرم اقدام کردم که دوباره ریجکت شدن.اطلاعاتی در این باره دارید؟
2023-10-22 00:00:00
#
عمومی
0
Votes
0
Answers
4
Views
دوستان کامیونیتی میشناسین برای معاشرت پدر و مادرها ؟ کلاسی یا دورهمی که بتونن باهم دوست بشن ووقت بگذرونن
2023-10-30 00:00:00
#
عمومی
0
Votes
0
Answers
5
Views
سلام دوستان ي سوالي داشتم در مورد شرايط بچه اي كه همراه با پدر و مادرش مياد. پدرومادر هردو با وورك پرميت درحال حاضر كانادا هستيم براي بچه ايا بايد اقدامي انجام بشه يا باهمون ويزاي توريستي بايد بمونه؟ و سوال بعدي اينكه ايا دولت كبك امتيازي براي اين بچه ها هم قتئل هست يا نه، مثل بيمه و …
2023-11-21 00:00:00
#
عمومی
0
Votes
0
Answers
6
Views
من جایی کار میکردم که بیمه ی خیلی پایه و ارزونی برای دندون و دارو داشتم الان از اونجااومدم بیرون و جایی که تازه مشغول به کارشدم من رو ۲ ماه اینده بیمه میکنه خواستم بدونم ایا نیاز هست برای این دوماه خودم رو بیمه خصوصی بکنم تا از اون مبلغی که سالانه باید به régie de maladie بدیم(حدود ۸۰۰ دلار برای خدمات دارو)معاف بشم و یا نه نیازی نیست ، و اینکه ایا این بیمه ای که توی این مدت اونجا پرداخت کردم باطلل میشه و اصطلاحا سوخت میخوره؟ مرسی از راهنماییتون
2021-09-21 21:20:00
#Toronto
0
Votes
0
Answers
42
Views
، ما توالت خونه را عوض کردیم و تولت قدیمی را گذاشتیم جلوی خونه که به عنوان آشغال ببرند ولی نبردند چجوری میشه از شرش خلاص شد؟
2021-09-30 14:26:00
#Toronto
0
Votes
0
Answers
44
Views
وبسایت معتبر برای پیدا کردن ر (و نه دانشگاه های کانادا ! ) چی هستش؟ یکی از م به عنوان یکی از معتبرترین وبسایت ها برای یافتن رنکینگ، وبسایت topuniversities رو پیشنهاد دادن ولی اون سایت اصلا نمیتونه کالج واسه کانادا پیدا کنه و فقط دانشگاه پیدا میکنه! ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
2021-09-02 09:24:00
#Toronto
0
Votes
0
Answers
44
Views
درود دوستانپدر و مادر من PR هستند و حدود یک هفته ای هست که از تهران به مونترال مهاجرت کردند. گویا دولت کبک براي افراد PR و سیتیزن کلاسهایی رو تحت عنوان آموزش بیزنس برگذار میکنه که یک روز در هفته و آنلاین هست و مبلغی هم به شرکت کننده ها پرداخت میشه. من هر چه سرچ کردم چیزی در این مورد دستگیرم نشد. میشه خواهش کنم اگه اطلاعاتی/لینکی/شماره تماسی در این خصوص دارید برای من pm کنید..؟ یا اگه کانالی در تلگرام هست که مختص این سوال هست رو بهم معرفی/جوین کنید..؟ بسیار ممنون میشم
#Toronto
0
Votes
0
Answers
7
Views
میخواستم مشورتی باان خصوصا اونهایی که خیلی وقته در کانادا هستن داشته باشم من تازه اومدم و اپارتمانی رو که قبلا در نانزایلند پیش خرید کرده بودم تحویل گرفتم فقط حدود سه ماه اینجا میمونم و برمیگردم ایران و تا یکسال بعد نمیام در مورد خریدن وسایل خونه ای که این سه ماه نیازم هست مثل تخت ایا بعد رفتنم خونه رو با وسیله اجاره بدم بهتره یا یک انباری اجاره کنم و وسایل رو بذارم اونجا؟
2021-09-03 08:45:00
#Toronto
0
Votes
0
Answers
49
Views
ما تازه وارد کانادا شدیم و برای کارت ملدی اقدام کردیم و یک هفته دیگه قصد بازگشت به ایران رو داریم باید به جایی اعلام کنیم برای کارت ملدی که داریم خارج میشیم چون ظاهرا کارت ملدی بعد ۶ ماه خروج اعتبارشو از دست میده؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
2021-09-01 17:45:00
#Toronto
0
Votes
0
Answers
49
Views
#Toronto
0
Votes
0
Answers
7
Views
Ask a Question
Tags
Category
Montreal