![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 1 Answers
1 Reply
4,5 rooz ta 2hafte Tooye epolice ham hame karato kardi?(age sarbazi dari) Vasighe dadi?
2021-08-31 06:58:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#تمدید پاسپورت
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
من یک سؤال در رابطه با تمدید پاسپورت از کانادا دارم برای ثبت نام اولیه و تشکیل پروفایل در سایت میخک یک قسمت هست که نوع و مدت اقامت رو سؤال کرده برای مدت اقامت دقیقا من چه زمانی رو باید در نظر بگیرم؟ زمانی رو که تا الان در کانادا بودم، انقضا استادی پرمیتم و یا طول تحصیلم؟
2021-10-05 11:43:00 #Canada [استادی پرمیت] مهاجرت
یک سوال داشتم درباره تمدید پاسپورت. من هنوز پاسپورتم یک سال و نیم اعتبار داره ولی میخوام تعویضش کنم. میتونم مثل بعضی از دوستان که میفرستن ایران و مادر یا پدرشون مراجعه میکنن و پاسپورت جدیدشون رو میگیرن اقدام کنم؟ یا باید وایسم تا اعتبارش کمتر از یک سال بشه؟
2021-04-15 01:51:33 #Montreal [تمدید پاسپورت] مهاجرت
برای تمدید پاسپورت تو ایران حضور شخص لازمه ؟
2020-11-07 07:59:36 #Montreal [تمدید پاسپورت][ایران] مهاجرت
کسی از نحوه تمدید پاسپورت از طریق سایت یا دفتر واشنگتن یا هر راه دیگه ای اطلاع داره ؟
2020-11-07 08:25:15 #Montreal [تمدید پاسپورت] مهاجرت
سلام دوستان آیا سایت معتبری هست برای کسب اطلاعات کامل برای تمدید پاسپورت ایرانی ؟
2020-11-07 13:56:58 #Montreal [پاسپورت ایرانی] مهاجرت
دوستان راهی هست که تمدید پاسپورت از طریق واشنگتن انجام بشه ؟
2020-11-08 06:11:17 #Montreal [از طریق واشنگتن] مهاجرت
ی که PGWP گرفتند ممنون میشم راهنمایی کنند من یک ماه پیش اپلای کردم برای PGWP و از همون یک ماه پیش هم در ناک A مشغول کار فول تایم هستم با توجه به اینکه زمان بررسی پرونده های WP در حال حاضر بیش از ۸۰ روز میکشه، میخواستم بدونم که آیا با همون نامه Confirmation که برای PGWP خودم گرفتم بهمراه نامه جاب آفر و سه تا pay stub میتونم برای تمدید OWP همسرم اقدام کنم؟ چون اگه بخوام منتظر اومدن ورک پرمیت خودم بمونم ورک پرمیت فعلی همسرم منقضی میشه.
2021-08-30 18:53:00 #Canada
برای تمدید پاسپورت تو ایران حضور شخص لازمه ؟
2020-11-07 07:59:36 #Canada مهاجرت[تمدید پاسپورت] مهاجرت
من یک سؤال در رابطه با تمدید پاسپورت از کانادا دارم برای ثبت نام اولیه و تشکیل پروفایل در سایت میخک یک قسمت هست که نوع و مدت اقامت رو سؤال کرده برای مدت اقامت دقیقا من چه زمانی رو باید در نظر بگیرم؟ زمانی رو که تا الان در کانادا بودم، انقضا استادی پرمیتم و یا طول تحصیلم؟
2021-10-05 11:43:00 #Canada
من در حال آپلود مدارکم برای CEC هستم من چون پاسپورت قبلیم رو به اتمام بود، پاس جدید گرفتم در پاس جدید هیچ ویزا یا استمپی ندارم حتی ویزای دانشجوییم در پاس قبلیم بود سوال من اینجاس باید در داکیومنت ها پاسپورت قبلیم و هم بزارم یا فقط پاس جدید مهمه؟
2021-08-30 17:00:00 #Canada
من ممنون میشم جواب بدید، من خودم دانشجو هستم و همسرم از طریق اوپن ورک پرمیت اینجاست استادی پرمیت قبلی خودم بهمراه ورک پرمیت خانومم هر دو در تاریخ ۳۱ آگوست اکسپایر شد ما در تاریخ ۳۰ام جولای برای تمدیدش اقدام کردیم که الان بعد از گذشت حدود ۳/۵ ماه هیچ خبری نشده برای خودم که ظاهرا مشکلی نیست ولی برای همسرم که اینجا شاغل هست فقط یک نامه دادن که تا ۲۷ نوامبر(هفده روز دیگه) میتونه با استاتوس قبلیش ادامه بده الان محلِ کار خانومم چون تاریخ انقضای نامه (۲۷ نوامبر) نزدیکه ازش ورک پرمیت جدید خواستن و از ط
2021-11-10 14:45:00 #Canada
من ماما هستم با 12سال سابقه ناک رشته م میشه 3124آیا شانسی دارم واسه رشته م؟
2021-08-31 09:58:00 #Canada
من میخوام اقدام به ثبت نام بکنم ولی هنوز مدرک زبانم رو نگرفتم یکی از این موسسه های مهاجرتی میگفت ما براتون پروفایل رو باز میکنیم و به مرور که مدارکتون تکمیل شد اونجا اپلود میکنیم تا نهایتا درخواست ثبت نهایی رو بزنیم.و تاریخ ایجاد پروفایل خیلی تاثیر داره میخواستم ببینم همچین چیزی درسته و اینکه باز کنم پروفایل اولیه رو با اینکه مدارکم هنوز کامل نیست؟
2021-09-01 11:46:00 #Canada
، من ، من امتیازم توی اکسپرس انتری ۳۱۵ بود ، با احتساب بیش از سه سال کار در ایران ، بعد اول جون اونتاریو به کسانی که در bakery کار کرده بودن انترست لتر داد برای همه کسانی که امتیاز ۳۰۰ تا ۴۰۰ داشتن، من برای اونتاریو اقدام کردم و نامینیشن گرفتم، می خواستم بدونم الان که امتیاز نامینیشن رو گرفتم ، و هنوز دعوت نامه فدرال نیومده، می تونم بخشی از سابقه کار ایرانم رو از پروفایل حذف کنم ، بدون اون بخش از سابقه کار و نامینیشن من امتیازم ۳۰۳ میشد که باز هم برای نامینیشن الیجیبل بودم ، ممنون از راهنماییت
2021-09-01 14:43:00 #Canada