![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 54 times 2 Answers
2 Reply
کلینیک دندانپزشکی آریا ( مونترال)را گوگل کنید.
2021-08-29 15:52:00
ممنونم
2021-08-29 15:52:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#کلینیک
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
چیزی وارد چشمم شده و با محلول استریل هم شستشو دادم اما هنوز هست اگه کلینیک چشم پزشکی که امروز باز باشه میشناسین، ممنون میشم معرفی کنید تشکر
2021-05-30 13:49:00 #Canada [پزشک] پزشکی
ممنون میشم یک کلینیک چشم پزشکی به من معرفی کنید برای معاینه چشم در مونترال
2021-06-03 12:19:00 #Montreal [پزشک] پزشکی
با خدمت پزشکان من مشکل دیابت دارم ومتفورمینم که از ایران آوردم تمام شده به کلینیک مراجعه کردم ولی دکتر گفتند با حتما قبلش آزمایش بدم لطفا منو راهنمایی کنید کجا باید این آزمایشها رو در مونترال بدم
2021-08-28 18:49:00 #Canada [پزشک] پزشکی
کسی اطلاع داره دکتر رضوانی واکینگ کلینیک شون چرا تلفن رو جواب نمیدن ؟
2021-08-30 13:20:00 #Toronto [کلینیک] پزشکی
من یک مشورتی میخواستم از دیروز من پسرم بردم دندان پرشکی کلینیک apple tree dental برای معاینه متاسفانه تعدادی از دندانهاش نیاز به پرکردگی داره دکتر گفت چون که یکمم میترسه بهتره با بیهوشی انجام بدیم و همرو باهم میخواستم ببینم کسی هست تجربه مشابه داشته باشه؟! پروسش چجوریه اصلا خطر داره نداره؟! دکتر اونجا که گفت خطری نداره و متخصص از بیمارستان میاد و اینا ولی من گفتم از شما هم مشورت بگیرم؟! پسرم ۶سال و نیمشه ممنون میشم نظراتتون بهم بگین???
2021-09-21 08:25:00 #Toronto [تجربه] پزشکی
،کلینیک یا پزشکی میشناسید که انلاین یا حضوری،نویت دهی کنند،ما متاسفانه پژشک خانواده رو از دست دادیم و نیاز به پزشک برای ویزیت دارم،توان ساعتها معطل شدن در واکینک کلینیک هم ندارم ،ممنون میشم کسی اطلاعات داره اشتراک بکذاره
2021-09-24 21:39:00 #Montreal [خانواده] پزشکی
کسی آشنا یا کلینیکی که بشه رفت و سریع وقت بدن سراغ دارین
2021-10-01 08:38:00 #Montreal [کلینیک] پزشکی
کلینیک ایرانیان دکتر اعصاب دارن؟ اگر ندارن یه دکتر اعصاب که زود هم وقت میدن میشه لطفا معرفی کنین من نامه رفراندوم دارم برای همسرم ممنون میشن
2021-10-06 08:42:00 #Montreal [نامه] پزشکی
با میخواستم بدونم چطور میشه از کلینیک ایرانیان مونتریال برای پزشک فارسی زبان وقت گرفت؟ و آیا ویزیت تلفنی هست یا حضوری؟
2021-10-07 17:37:00 #Montreal [فارسی زبان] پزشکی
من نسخه دارو دارم به زبان انگلیسی اما در خارج از کانادا گرفتمش دارو هام تمام شدند هرچقدر هم با کلینیک ها تماس میگیرم که پریسکریپشن رو ریفیل کنم وقت بهم نمیدن آیا راه دیگه ای هست که بتونم نسخه ام رو تمدید کنم؟
2021-12-03 23:18:00 #Canada [به زبان انگلیسی] پزشکی
چیزی وارد چشمم شده و با محلول استریل هم شستشو دادم اما هنوز هست اگه کلینیک چشم پزشکی که امروز باز باشه میشناسین، ممنون میشم معرفی کنید تشکر
2021-05-30 13:49:00 #Canada
من چندین ساله که دیابت دارم و هفته پیش دکتر متخصص Endocrinologist من را به دکتر Ophthalmologist مشخصی در مونترال ریفر داد تا وضعیت چشم بررسی شود، قبل از معاینه منشی چشم پزشک صراحتا بیان کرد در بیمارهای دیابتی با وجود کارت ملدی هزینه ویزیت گرفته نمی شود ومن با شرط پوشش توسط کارت از دکتر وقت گرفتم ولی پس از پایان معاینه تقاضای 150 دلار جهت معاینه ،ان هم فقط بصورت نقد کرد و بیان کرد در صورتیکه دیابت به چشم صدمه زده باشد این ویزیت مجانی است، سوال من این هست که ایا این روش پذیرش بیمار و موکول کردن پ
2018-10-28 00:01:00 #Canada
سوال چشم پزشکی ، سوالی در مورد تشخیص احتمالی مشکل چشمم دارم که پزشکان مختلف تشخیص متفاوت داشتهاند - در طول مدت کوتاهی، چند هفته، بینایی چشم راستم افت شدید پیدا کرد - الان نمره چشمم ۲.۷۵ نزدیکبین و ۰.۷۵ استیگمات است عینک دیدم را بهتر میکند ولی کامل نمیکند - یا چشم راست به تنهایی، نور متمرکز مثل چراغ راهنمایی را ۳ تا میبینم و عینک تفاوتی ایجاد نمیکند به چشمپزشک مراجعه کردم ولی تشخیصها متفاوت بود: - آبمروارید است و نیاز به عمل دارد -آبمروارید دارد ولی بهتر است فعلا عمل نکنم چون شدید (رسید
2018-12-19 12:39:00 #Canada