،، از خدمتتون من 600تومن رو تقریبا دارم2ماه تو حساب نگه میدارم،27شهریور میشه دوماه البته،الان به واسطه این نوسانات دلار،دارم77 میلیون هم فردا به حساب اضافه میکنم میخواستم بدونم برای این 77میلیون چه توجیهی میتونم بیارم؟میتونم بگم سیوینگ بوده؟بعد ممکنه بگن تا الان کجا بوده و چرا20روز اخر داری میریزی؟ چون میخواستم فاکتور فروش طلا ارائه بدم براش،ولی مثل اینکه هی بخوام فاکتور فروش ارائه بدم جالب نیست،چون یک فاکتور فروش زمین هم برای اون 600تومن دارم ارائه میدم پیشاپیش ممنون از پاسخگویی شما??
2021-08-29 09:48:00 Canada مهاجرت #میخواستم بدونمسلام و وقت شما بخیر. در صورتی که مبلغ مزبور از شخص دیگری وام گرفته نشده و واقعاً متعلق به شماست ارایه رسید فروش طلا و بدست آوردن مبلغ مزبور ایرادی نخواهد داشت. در عین حال ارایه رسید برای مبلغ مزبور بهتر از این است که هیچ مدرک و سندی برای اثبات منبع و منشاء آن ارایه نشود.
2021-08-31 15:03:00
سلام،ممنون افای امام بابت پاسخگوییتون. اقای امام از اینجهت میگم که نشون دادن فروش طلا برای تامین این مبلغ یعنی77تومن در کنار فروش زمین برای تامین600تومن،این دید رو به افیسر نمیده که این همه چیشو که داره میفروشه،پس اونجا هم بره احتمالا همه چیو بفروشه و بیاره اینجا و بمونه. بنظر شما این قسمت خطرناک نیست؟
2021-08-31 15:22:00
خواهش می کنم. اگر مدارک تمکن مالی شخص متقاضی نشان بدهد که وضعیت مالی او بقدری ضعیف است که با فروش اموال فوق، دیگر هیچ دارایی در ایران ندارد ایرادی که به ذهن شما رسیده است وارد خواهد بود. البته در چنین حالتی با عدم ارایه رسید هم احتمال رد درخواست متقاضی مزبور کم نخواهد بود.
2021-08-31 17:29:00