![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 54 times 0 Answers
0
من باید یه فرم کاری برای معاینه چشم رو بدم یک اپتومتریست یا چشم پزشک در مونترال برام مهر کنه..البته پس از معاینه چشم...پرسیدم از چندجا گفتن ۷۰ دلار معاینه چشم و ۴۰ دلار هم برای مهر کردن فرم یعنی میشه ۱۱۰ دلار...میخواستم بپرسم شخص ایرانی یا جای ارزونتری برای این کار می شناسن معرفی کنن؟ ممنون میشم
2018-07-17 10:32:00 Canada خرید #میخواستم بپرسم![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#میخواستم بپرسم
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
من توسایت آمازون روروئک دیدم. میخواستم بپرسم کسی تاحالاخریده؟؟
2021-05-29 15:15:57 #Montreal [میخواستم بپرسم] خرید
میخواستم بپرسم شماها لباسهای بچه هاتون که کوچیک میشه ولی هنوز کاملا قابل استفاده هست را چکار میکنید؟
2021-05-16 02:48:39 #Montreal [میخواستم بپرسم] خرید
تونر پرینتر لیزری وقتی تموم میشه میشه جایی برد پر کرد یا باید یه تونر دیگه خرید؟یا بسته به مدل پرینتر داره؟
2021-06-08 09:06:11 #Canada
کسی از این دستگاه های تهیه فرمولا خریده که راضی باشه؟ میشه بگین چه برند و مدلی گرفتین؟
2021-05-12 07:56:06 #Canada
با ی که تجربه خرید ایونت های ورزشی رو دارند، ممنون میشم اگر من رو راهنمایی بفرمایند من قبلا Cable TV داشتم و برای دسترسی به شبکه BeIN sport ماهیانه پول میدادم الان شنیدم که اپلیکیشن هایی هست که میتونم با همون پول ایونت ها رو از گوشی یا کامپیوترم هم ببینم کسی در این زمینه تجربه ای داره؟
2021-08-29 16:20:00 #Canada
، تا الان کسی از اپل خرید کرده و پرداخت ماهانه؟ این سیستمشون اول گفت باید آیدنتیتی رو مشخص کنیم، بعد که مدارم ارسال کردم گفتن باید مدرک کانادایی باشه و این جور چیزا! راهکاری برای حل کردن این مشکل دارین؟
2021-10-08 18:37:00 #Canada
با ی که تجربه خرید ایونت های ورزشی رو دارند، ممنون میشم اگر من رو راهنمایی بفرمایند من قبلا Cable TV داشتم و برای دسترسی به شبکه BeIN sport ماهیانه پول میدادم الان شنیدم که اپلیکیشن هایی هست که میتونم با همون پول ایونت ها رو از گوشی یا کامپیوترم هم ببینم کسی در این زمینه تجربه ای داره؟
2021-08-29 16:20:00 #Canada