![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 52 times 0 Answers
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#
#دانشگاه
کسی اطلاع داره اگر دانشگاه در مونترال باشه و آدرس بیمه دانشجویی رو هم مونترال رد کنیم ولی مونترال زندگی نکنیم در موقع PR به مشکل بر می خوریم یا نه؟
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
من و همسرم فرم درخواست شناسنامه ايراني بي بي جان بلاخره موفق شديم پر كنيم حالا تنها مشكل و سوالمون اينه كه چه مداركي لازم پست كنيم و هزينه اش چقدر چون تو سايت ما چيزي متوجه نشديمم ، ممنون ميشم اگه تجربه اي داريد تو اين زمينه منو و راهنمايي كنيد ?❤️
2021-09-01 23:52:00 #Toronto [من و همسرم] اداری
اجازه خروج همسر اگر در كانادا توسط نوتاتي پابليك نوتارايز بشه ايران قبول داره يا حتما بايد از طريق واشنگتن اقدام كرد ؟
2021-06-28 04:02:24 #Montreal [واشنگتن] اداری
یک سوال دارم ایا صفحات سفید پاسپورت هم جز مدارک که وقتی ترجمه می کنیم باید بفرستیم برای ستیزن شیپی؟یا فقط صفحاتی که مهر دارند؟
2021-06-28 04:01:01 #Montreal [پاسپورت] اداری
اگر فردی پس از ارسال مدارک برای سیتیزنی مسافرت به ایران داشته باشه باید دوباره اونها رو ترجمه کنه و تحویل امیگریشن بده؟
2021-06-28 04:00:10 #Montreal [ایران] اداری
برای انجام تکس کلاس فرانسه، چند برگه تکس باید داشته باشیم؟ من یکی برگه تکس از کلاس فرانسه ام از دانشگاه مونترال دارم، اما به نظر کمک مالی ماهیانه ایی که دریافت می کردم در این فرم نیست.
2021-05-02 01:42:36 #Montreal [دانشگاه مونترال] اداری
کسی اطلاع داره اگر دانشگاه در مونترال باشه و آدرس بیمه دانشجویی رو هم مونترال رد کنیم ولی مونترال زندگی نکنیم در موقع PR به مشکل بر می خوریم یا نه؟
2021-04-15 02:32:36 #Montreal [دانشگاه] اداری
ممکنه درگاه پرداخت برای مبلغ اپلیکیشن فی دانشگاه معرفی کنید؟؟ ممنون
2020-12-26 09:07:16 #Montreal [دانشگاه] اداری
دوستان عزیزی که از دانشگاه آزاد بودن و پذیرش گرفتن، برای تایید مدارکی که دانشگاه میخواد بعد از پذیرش، حضوری رفتید سازمان مرکزی و بعد پست کردید؟ اگه کسی هست منو راهنمایی کنه ممنون میشم
2020-12-13 06:26:39 #Montreal [دانشگاه آزاد ][پست] اداری
برنامه های مستر دانشگاه های کانادا اصولا چند ترمه؟وقتی میگه یه برنامه دو ساله است، یعنی چهار ترم؟برای محاسبه ی tuition fee ها دچار مشکل شدم، نمیدونم total fee رو باید چطوری دربیارم؟
2020-12-12 12:39:40 #Toronto [دانشگاه][کانادا ][ tuition fee] اداری
برای ثبت نام کلاس فرانسه دولت، باید بیمه ویا سین نامبر داشته باشم؟ و اینکه الان ادرسم موقته، اگر با ادرس موقت ثبت نام کنم بعد میتونم تغییرش بدم؟
2021-06-08 08:13:38 #Montreal
اگر ریز نمرات سه سال اول دبیرستان (نظام قدیم) همسر موجود نباشه اما مدرک دیپلم و ریز نمره سال چهارم باشه مشکلی پیش میاد؟
2020-12-07 07:20:24 #Montreal اداری
من برای سابمیت مدرک ارشدم هنوز آماده نشده و فقط ریز نمرات دستمه الان و هیچ مدرک دیگه ای ندارم آیا میشه با ریز نمرات سابمیت کرد یا حتما مدرک یا گواهی موقت باید باشه؟
2020-12-08 09:12:23 #Montreal اداری[سابمیت ] اداری