Viewed 54 times 0 Answers

Similar Question:
#
#تمکن مالی
#تورنتو
#تمکن مالی

سلامببخشید دکتری فول فاند پذیرش بگیریم برای ویزا بازم تمکن مالی میخواد؟
2023-02-09 00:00:00 # مهاجرت

سلام دوستان، من برای تمکن مالی به راهنمایی نیاز دارم. ممنون میشم نظر و تجربه ای اگر دارید بهم همفکری بدید.منطقی تر اینه که صبر کنم پذیرش بگیرم بعد شروع کنم تمکن را فراهم کنم؟ در اینصورت اگر قراره حداقل ۴ ماه پول در حساب باشه بعد برای ویزا درخواست بدم، خیلی طول میکشه و به پاییز ۲۰۲۳ که براش اقدام کردم نمیرسم.یا درست اینه که از همین الان تمکن را فراهم کنم و به امید اینکه پذیرش بگیرم آن پول را در بانک نگه دارم؟ در اینصورت مدام ارزش پولم داره کم میشه.در شرایط اقتصادی ما و با توجه به اینکه من برای
2023-02-10 00:00:00 # مهاجرت

آیا دارایی موجود در بورس تمکن مالی برای fsw محسوب میشه یا خیر؟
2021-08-29 12:46:00 #Canada [تمکن مالی] مهاجرت

هزینه های زندگی تو اوتاوا نسبت به کبک ومونترال و تورنتو به چه صورته یعنی اوتاوا نسبت به شهرای دیگه ارزونتره یا نه؟؟
2021-09-04 14:58:00 #Montreal [هزینه های زندگی] مهاجرت

سلام دوستان، من برای تمکن مالی به راهنمایی نیاز دارم. ممنون میشم نظر و تجربه ای اگر دارید بهم همفکری بدید.منطقی تر اینه که صبر کنم پذیرش بگیرم بعد شروع کنم تمکن را فراهم کنم؟ در اینصورت اگر قراره حداقل ۴ ماه پول در حساب باشه بعد برای ویزا درخواست بدم، خیلی طول میکشه و به پاییز ۲۰۲۳ که براش اقدام کردم نمیرسم.یا درست اینه که از همین الان تمکن را فراهم کنم و به امید اینکه پذیرش بگیرم آن پول را در بانک نگه دارم؟ در اینصورت مدام ارزش پولم داره کم میشه.در شرایط اقتصادی ما و با توجه به اینکه من برای
2023-02-10 00:00:00 #Montreal

سلامببخشید دکتری فول فاند پذیرش بگیریم برای ویزا بازم تمکن مالی میخواد؟
2023-02-09 00:00:00 #Montreal

بر همگی، در مورد برنامه ی دو سوال دارم: ۱ در مورد سابقه ی کار کانادایی علاوه بر ناک 0,A,B؛ این کار باید عدد خاصی داشته باشه تا مورد قبول باشه یا فقط Job title و شرح وظایف منطبق بر یکی از مشاغل زیر مجموعه ی ناک مزبور باشه کفایت می کنه؟ و اساسا میزان حقوق یک شغل برای این برنامه امتیازی داره؟ ۲ برای استفاده از امتیاز
2021-08-31 05:43:00 #Montreal

برای اقدام اقامت کبک من خودم b1 داشته باشم جواب میده یا خانمم هم باید داشته باشن؟
2021-09-15 13:43:00 #Montreal