Viewed 54 times 0 Answers
0
می خواستم بدونم آیا شما کالج دولتی در مونترال می شناسید که رشته دیتاساینس یا دیتا اینجنرینگ ارائه بده؟
2020-12-26 08:15:29 Montreal دانشگاه # #کالج دولتی #مونترال #دیتاساینس #اینجنرینگ
Similar Question:
#
#کالج دولتی
#مونترال
#دیتاساینس
#اینجنرینگ

اگر کسی چشم پزشک ایرانی میشناسه معرفی کنه ممنون میشم.
2021-08-04 10:45:00 #Montreal [چشم پزشک ایرانی] دانشگاه
#مونترال

چه کسایی برای تاریخ بین 9 تا 12 سپتامبر به مونترال پرواز دارن؟ اگه کسی هست لطفا پی وی پیام بده برای گرفتن خونه برای قرنطینه
2021-08-31 03:40:00 #Montreal [مونترال] دانشگاه

همسرم تازه اومده مونترال کسی میدونه چه سیم کارتی در مونترال اپشن های بهتری داره؟؟
2021-08-31 08:00:00 #Montreal [کار] دانشگاه

اینجا کسی دیتاساینس میخونه؟ میشه بگید احتمال پذیرشش چطور هست و اینکه وضعیت دانشگاه از نظر درس و استاد چطوری؟ کارشناسی نرم افزار ۱۷/۴۰ ارشد نرم افزار ۱۷/۲۰ تافل ۱۰۸ نمره های کارشناسی:(ریاضی۱ : ۱۶/۷۵ ریاضی۲: ۱۷/۵ ریاضی مهندسی:۱۸ آمار:۱۳ معادلات دیفرانسیل:۱۹/۵ گسسته:۱۷/۵ برنامه نویسی:۲۰ برنامه نویسی پیشرفته:۱۸) سابقه کار مرتبط ۶ سال تزبیس میخوام اقدام کنم و بررسی کردم استاد نمیخواد اگر غیر از اینه لطفا بگسد مرسی.
2021-09-06 13:35:00 #Montreal [سابقه کار] دانشگاه

امروز دانشگاه اطلاعات مربوط به Aseq رو فرستاد و گویا ما به عنوان دانشجوی اینترنشنال فقط مشمول بیمه ی دندانش می شیم حالا می خواستم بدونم آیا کسی از تا به حال برای جرم گیری سالیانه از این بیمه استفاده کرده و می دونه هزینه ش با بیمه و بدون اون چه قدر می شه و آیا با توجه به این که فقط برای دندانه، نگه داشتنش برای کسی که معمولا مشکل دندان نداره معقوله یا نه؟
2021-09-01 15:42:00 #Montreal

از کسی اطلاع دارند که آیا دانشگاه اتاوا ( و یا کارلتون) شاخه road and transportation engineering یا همون گرایش راه سازی وجود داره؟ تو دپارتمان عمران نتونستم پیدا کنم اگر از عمران کسی در گروه باشه یک دو تا سوال داشتم ممنون میشم کمکم کنند.
2021-08-28 21:39:00 #Montreal

این متن منظورش چی هست شما از این متن چه برداشتی میکنید(مخصوصا قسمت بولد شده) ممنون از راهنمایی تون Please upload a photocopy of your most recent college/university transcript from the institution(s) listed above Please note that all transcripts received via the upload process are considered unofficial. If your academic records are in a language other than English or French, please arrange for the submission of a certified translation in either English or French in addition to the transcript in
2021-08-29 16:33:00 #Montreal

خب اگر کالج شرکت کنم بنظرتون به دلیل سن ممکنه ویزا رد بشه چون زیر 30 نیستم کسی در این مورد اطلاعاتی داره؟
2021-08-30 17:34:00 #Montreal