Questions
Sanjob
Twitter
Facebook
Instagram
Telegram
...
Sign in
Home
>
عمومی
Viewed 7 times 0 Answers
0
سلام دوستان. یه سوال داشتم. اگر پدر و مادری با هم مشکل داشته باشن و مادره بخواد بچه ۱۰ ساله شو بدون اجازه شوهر برداره از خونه بره چیکار باید کرد. ممنون میشم تو پی وی به من بگید.
2023-12-29 00:00:00
Vancouver
عمومی
#
0
Votes
0
Answers
7
Views
Similar Question:
#
سلام اگر شخصی داخل کانادا با ویزای استادی پرمیت باشه آیا میتونه برای پدر و مادرش دعوتنامه بفرسته و اینکه چقدر ازمدت تحصیلش باید گذشته باشه ( محدودیت نداره که برای مثال بعد ۶ ماه بتونه بفرسته ) ؟؟ممنون
2023-05-15 00:00:00
#
عمومی
0
Votes
0
Answers
12
Views
درود دوستانپدر و مادر من PR هستند و حدود یک هفته ای هست که از تهران به مونترال مهاجرت کردند. گویا دولت کبک براي افراد PR و سیتیزن کلاسهایی رو تحت عنوان آموزش بیزنس برگذار میکنه که یک روز در هفته و آنلاین هست و مبلغی هم به شرکت کننده ها پرداخت میشه. من هر چه سرچ کردم چیزی در این مورد دستگیرم نشد. میشه خواهش کنم اگه اطلاعاتی/لینکی/شماره تماسی در این خصوص دارید برای من pm کنید..؟ یا اگه کانالی در تلگرام هست که مختص این سوال هست رو بهم معرفی/جوین کنید..؟ بسیار ممنون میشم
2023-09-22 00:00:00
#
عمومی
0
Votes
0
Answers
7
Views
سلام دوستان ایا سیم کارتی هست که مخصوص ویزیتور ها باشه وقیمتش ارزون تر باشه؟برای پدر و مادر که مدت کوتاهی هستن راهی هست که بیرون از خونه بشه اینترنت داشته باشن؟برای مسیریابی و گرفتن اتوبوس و مترو
2023-09-13 00:00:00
#
عمومی
0
Votes
0
Answers
9
Views
درود دوستان من و پدر و مادرم که سالخورده هستن به تازگی به مونترال اومدیم. در کلاسهای دولتی فرانسه در Centre Pauline-Julien واقع در6750 Chem. de la Côte-des-Neigesثبت نامشون کردم و قصد دارم در نزدیک ترین مکان به این سنتر براشون ۱ ساله یک آپارتمان یک خوابه برای ۱۵ نوامبر ۲۰۲۳ اجاره کنم.. چون این شهر رو خوب نمیشناسم و وسیله نقلیه فعلا ندارم نمیدونم چطور میشه یه رنتال يا کاندو یکخوابه ی آسانسور دار (ماکزیمم ۱۳۰۰ تا ۱۳۵۰ در ماه) مشخصا هر چه نزدیکتر به این سنتر در Côte-des-Neiges براشون پیدا کرد.. م
2023-10-05 00:00:00
#
عمومی
0
Votes
0
Answers
9
Views
سلام، کسی میدونه اگه بلیط یک طرفه از ایران برای پدر و مادر داشته باشیم مشکلی پیش میاد یانه؟با ویزای توریستی
2023-10-17 00:00:00
#
عمومی
0
Votes
0
Answers
13
Views
سلام دوستان کسی میدونه دقیقا توی قسمت Purpose of Travel چی باید آپلود کنم ؟و برای Proof of Relationship به جز ترجمه ی شناسنامه ی پدر و مادر چه مدرک دیگه ای نیاز هست؟
2023-10-19 00:00:00
#
عمومی
0
Votes
0
Answers
5
Views
دوستان ۰۰۰ فرزندانی که پدر و مادرشون رو اسپانسر می کنن و براشون pr می گیرن۰۰۰ ومیارنشون کانادا۰۰۰ آیا اگر سنشون بالای شصت سال باشه دولت کانادا بهشون حقوق میده؟شرایطی داره؟
2023-10-22 00:00:00
#
عمومی
0
Votes
0
Answers
7
Views
سلام دوستانمیشه لطفا منو راهنمایی کنید????من برای پدر و مادرم برای بار اول اقدام کردم و ریجکت شدن، برای بار دوم فقط برای مادرم اقدام کردم که دوباره ریجکت شدن.اطلاعاتی در این باره دارید؟
2023-10-22 00:00:00
#
عمومی
0
Votes
0
Answers
4
Views
دوستان کامیونیتی میشناسین برای معاشرت پدر و مادرها ؟ کلاسی یا دورهمی که بتونن باهم دوست بشن ووقت بگذرونن
2023-10-30 00:00:00
#
عمومی
0
Votes
0
Answers
5
Views
سلام دوستان ي سوالي داشتم در مورد شرايط بچه اي كه همراه با پدر و مادرش مياد. پدرومادر هردو با وورك پرميت درحال حاضر كانادا هستيم براي بچه ايا بايد اقدامي انجام بشه يا باهمون ويزاي توريستي بايد بمونه؟ و سوال بعدي اينكه ايا دولت كبك امتيازي براي اين بچه ها هم قتئل هست يا نه، مثل بيمه و …
2023-11-21 00:00:00
#
عمومی
0
Votes
0
Answers
6
Views
سلام دوستان ایا سیم کارتی هست که مخصوص ویزیتور ها باشه وقیمتش ارزون تر باشه؟برای پدر و مادر که مدت کوتاهی هستن راهی هست که بیرون از خونه بشه اینترنت داشته باشن؟برای مسیریابی و گرفتن اتوبوس و مترو
2023-09-13 00:00:00
#Vancouver
0
Votes
0
Answers
9
Views
سلام وقت بخیر سال نو میلادی رو تبریک میگم به تمام اعضای گروه ببخشید یه سوال داشتم کسی اطلاع داره که برای پدر و مادر بالای هفتاد سال برای دعوتنامه و ویزا شدن احتیاجی به انگشت نکاری ترکیه هست
2024-01-01 00:00:00
#Vancouver
0
Votes
0
Answers
6
Views
سلام دوستان ي سوالي داشتم در مورد شرايط بچه اي كه همراه با پدر و مادرش مياد. پدرومادر هردو با وورك پرميت درحال حاضر كانادا هستيم براي بچه ايا بايد اقدامي انجام بشه يا باهمون ويزاي توريستي بايد بمونه؟ و سوال بعدي اينكه ايا دولت كبك امتيازي براي اين بچه ها هم قتئل هست يا نه، مثل بيمه و …
2023-11-21 00:00:00
#Vancouver
0
Votes
0
Answers
6
Views
ضمن عرض سلام به دوستان، سئوالی داشتم. اگر پدر و مادر ورک پرمیت داشته باشند آیا فرزندشان که تا بحال دانشجوی اینترنشنال بوده میتواند از این مورد استفاده کند و به صورت دانشجوی عادی ادامه تحصیل دهد(منظورم از نظر کم شدن هزینه تحصیل است) دوستان محبت کنند اگر اطلاعاتی دارند به اشتراک بگذارند
2024-01-05 00:00:00
#Vancouver
0
Votes
0
Answers
5
Views
سلام اگر شخصی داخل کانادا با ویزای استادی پرمیت باشه آیا میتونه برای پدر و مادرش دعوتنامه بفرسته و اینکه چقدر ازمدت تحصیلش باید گذشته باشه ( محدودیت نداره که برای مثال بعد ۶ ماه بتونه بفرسته ) ؟؟ممنون
2023-05-15 00:00:00
#Vancouver
0
Votes
0
Answers
12
Views
Ask a Question
Tags
Category
Montreal