انواع خدمات مراقبت از کودک در کبک
بر اساس اطلاعات رسمی دولت کبک، خدمات مراقبت شامل موارد زیر هستند:
- خدمات مراقبت در مکانهای تصویب شده
- مراکز کوچک کودکان (CPE)
- مهدکودکها (garderies) – میتوانند مورد حمایت مالی (subventionnée) یا بدون حمایت (non subventionnée) باشند.
- مراقبت در محیط خانوادگی (میانخانوادگی)
- با یا بدون شناخت رسمی از طریق دفتر هماهنگکننده (BC)
- برخی ارائهدهندگان بدون نیاز به مجوز، اجازه دارند در منزل حداکثر شش کودک را نگهداری کنند (تا قبل از سپتامبر ۲۰۲۶ فقط تا دو کودک ممکن است ادامه یابد) (Quebec, mfa.gouv.qc.ca).
مراحل راهاندازی بر اساس ساختار انتخابی
۱. راهاندازی مهدکودک در مکانی نصبشده (subventionnée یا غیر subventionnée)
- مهدکودک با حمایت مالی (subventionnée)
- نیاز به شرکت در فراخوان پروژه (appel de projets) برای ایجاد موقعیتهای با حمایت مالی دارد (Quebec).
- مهدکودک بدون حمایت مالی (non subventionnée)
- نیاز به دریافت مجوز مستقیم از وزارت خانواده کبک دارد. مراحل شامل:
- پر کردن فرم مخصوص درخواست
- پرداخت هزینه درخواست (مثلاً 1,872 دلار کانادا برای سال ۲۰۲۵–۲۰۲۶)
- ارائه مدارک حقوقی مانند ثبت شرکت و اساسنامه
- بررسی پرونده توسط وزارت در حدود ۶۰ روز (Quebec).
- نیازهای اضافی
- ارسال نقشه طراحی مکان مهدکودک تاییدشده توسط معمار
- تهیه برنامه آموزشی، پروتکل شکایات، اطلاعات سازمانی و … (Quebec).
۲. مراقبت در منزل – شناختهشده (RSGE)
اگر مایلید مراقبت را در منزل خود انجام دهید (نه در محل جداگانه)، باید از دفتر هماهنگکننده (BC) در منطقه مونترال شناخت دریافت کنید. مراحل شامل موارد زیر است:
- داشتن مدرک تحصیلی در تکنیکهای آموزش کودک یا گذراندن دوره حداقل ۴۵ ساعته آموزشی (شفاهی)
- دریافت گواهی کمکهای اولیه (ایمنی کودکان)
- داشتن بیمه مسئولیت مدنی حداقل ۱ میلیون دلار
- فراهم کردن فضای مناسب در منزل برای نگهداری تا ۶ کودک (یا تا ۹ کودک اگر کمککننده داشته باشید)
- شناخت رسمی توسط BC برای مدتی پنج ساله (Quebec).
در ضمن، قانونی جدید مقرر کرده است که پس از ۱ سپتامبر ۲۰۲۶، مراقبت بدون شناخت رسمی ممنوع خواهد بود مگر برای حداکثر دو کودک یا کودکانی که پیش از آن در همان خانه بودهاند (Quebec). بنابراین اگر قصد دارید ادامه دهید، باید حتماً بهطور رسمی شناخته شوید.
۳. مراقبت در منزل – بدون شناخت رسمی
اگر تعداد کودکان کمتر از یا برابر ۶ نفر باشد، میتوانید بدون نیاز به مجوز رسمی یا شناخت، مراقبت را در منزل خود ارائه دهید. اما بهزودی (پس از سپتامبر ۲۰۲۶)، این مدل بدون شناخت ملغی خواهد شد مگر در مورد بسیار محدودی (mfa.gouv.qc.ca, Quebec).
مراحل شروع بهطور خلاصه
نوع خدمت مراحل اصلی راهاندازی مهدکودک نصبشده (subventionnée) شرکت در فراخوان پروژه مهدکودک نصبشده (غیر subventionnée) درخواست مجوز + مدارک + بررسی مراقبت در منزل (شناختهشده) دورههای آموزشی + بیمه + درخواست شناخت BC مراقبت در منزل (بدون شناخت) امکانپذیر تا سپتامبر ۲۰۲۶، سپس نیاز به شناخت منابع مفید برای اطلاعات بیشتر و پشتیبانی
- سایت رسمی دولت کبک برای دستورالعملهای بازگشایی، مدارک مورد نیاز و تماس با مرکز خدمات:
- امکان دریافت شماره تلفن، ایمیل، و مدارک مرتبط
- (Quebec).
- دفتر هماهنگکننده (BC) در منطقه مونترال برای دریافت شناخت در خدمات خانگی.
- انجمن مهدکودکهای خصوصی کبک (AGPQ)
- در صورت تمایل به راهاندازی مهدکودک خصوصی، امکان دسترسی به مشاوره و راهنمایی تخصصی وجود دارد.
- (agpq.ca).
جمعبندی پیشنهادی
۱. مشخص کنید چه نوع ساختاری میخواهید: نصبشده (subventionnée یا غیر) یا خانگی (شناختهشده یا بدون شناخت).
2. تحقیق درباره فراخوان پروژهها، یا درخواست مجوز از وزارت خانواده.
3. در صورت مراقبت خانگی، حتما درخواست شناخت از دفتر هماهنگکننده منطقهای انجام دهید.
4. مدارک مورد نیاز را آماده کرده و با کارشناسان ذیربط (وزارت یا BC) مشورت کنید.
اگر تمایل داشته باشید، میتوانم به شما کمک کنم تا مدارک خاص مانند فرمهای درخواست، لینکهای مفید یا نحوه تماس با BC را دقیقتر پیدا کنیم.
2025-08-19 16:23:31

Similar Question:

در داونتون کسی تجربهای از مهدکودک دانشگاه تورنتو و مهدکودک کویینز پارک، داره؟
2021-05-31 13:52:13 #Montreal [دانشگاه] آموزش

مهدکودک خوب نزدیک یانگ و خیابان 16 کسی جایی رو میشناسه که تجربه خوبی با بچه تون داشته باشید؟
2021-05-25 16:02:27 #Montreal [تجربه] آموزش

در داونتون مهدکودک خوب کجا رو میشناسید که برای پاییز آینده جا رزرو کنیم؟
2021-05-05 03:40:13 #Montreal آموزش

آیا کسی از خانواده های گرامی تجربه در مورد پیدا کردن مهدکودک دولتی در حوالی آدرس متروChamp-de-Mars دارند ؟
2021-04-26 03:22:37 #Montreal [خانواده] آموزش

روزتون بخير يه سوال داشتم يي هم كه french emersionميرن هم grade3مي تونن در امتحان gifted شركت كنند؟
2021-09-03 12:58:00 #mtl

، من به دنبال معلم ریاضی و شیمی میگردم که در سیستم آموزشی کبک مشغول کار باشند برای تدریس math 4SN و chemistry CHE-5061-2 & CHE-5062-2 لطفا اگر کسی هستن که اینهارو درس بدن در مدارس اینجا به من پیام بدن لطفا ممنونم
2022-01-23 20:57:00 #mtl

وقت خوش يك ايميل اومده بود براي انتخاب حضوري و غير حضوري حالا من دچار وسواس فكري شدم و شك كردم كدوم رو انتخاب كردم آيا ميتونم الان بفهمم؟ مثل خوره تو فكرم افتاده ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد
2021-08-29 07:54:00 #mtl

بر همه ، من دارم ، دانش اموزان اینتر نشنال که داخل خاک کانادا هستند برای سال تحصیلی آینده چه زمانی باید شهریه پرداخت کنند و روال به چه صورت است؟
2021-10-06 12:07:00 #mtl

کسی میدونه الان شرایط ثبت نام درکلاسهای starting business درکالج فینجی به چه صورت هست ،آیا کلاسهای حضورین،یاانلاین؟
2020-11-23 09:52:09 #mtl آموزش[starting business] آموزش