![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 54 times 0 Answers
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#
#بارداری
#ویزای تحصیلی
#ویزا
#بارداری
#ویزای تحصیلی
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
سلام دوستان من و همسرم برای ویزای تحصیلی و owp اقدام کردیم ، الان تو مرحله پرداخت برای ما هزینه wp که ۱۵۵ تا هست هم اضافه کرده، شما تجربه ای داشتین؟ چرا اینجوریه؟
2023-02-10 00:00:00 # مهاجرت
مشاور برای گرفتن ویزای تحصیلی و ویزای کار برای همراهش کسی رو می شناسید که معرفی کنید
2021-08-29 14:36:00 #Canada [برای گرفتن ویزا] مهاجرت
این که یه نفر مقیم ترکیه باشه، می تونه دلیل قانع کننده ای برای آفیسر باشه که بعد از اتمام درس در کشور کانادا، قراره به ترکیه برگرده به جای این که در کشور کانادا بمونه؟ برای ویزای تحصیلی می خواستم بپرسم
2021-08-31 17:09:00 #Canada [برای ویزای تحصیلی] مهاجرت
سلامببخشید دکتری فول فاند پذیرش بگیریم برای ویزا بازم تمکن مالی میخواد؟
2023-02-09 00:00:00 # مهاجرت
سلام دوستان من و همسرم برای ویزای تحصیلی و owp اقدام کردیم ، الان تو مرحله پرداخت برای ما هزینه wp که ۱۵۵ تا هست هم اضافه کرده، شما تجربه ای داشتین؟ چرا اینجوریه؟
2023-02-10 00:00:00 # مهاجرت
میخاستم بدونم اگه کسی که داخل کبک داره درس میخونه اگر از طریق اسکیل ورکر کبک( اریما) اقدام کنه و به هر دلیلی جواب نگیره تا یک سال بعداز درخواستش ایا امکانش هست که از طریق peqاقدام کنه واسه اقامت یا خیر؟؟؟
2021-04-18 01:55:03 #Montreal
و اینکه انتهای فرم برای CAQ Signature of parent or guardian خواسته چجوریه چون کسی که برای ارشد میره که معنی نداره این قسمت
2021-10-04 01:51:00 #Montreal
خدمت تمامی اعضای گروه. اگر کسی درمورد ویزای تلنت اطلاعاتی داره میشه لطف کنه به اشتراک بزاره سوال من اینه که برای ویزای تلنت باید چطور صلاحیت خودمون رو به تایید مراجع ذی صلاح برسونیم؟اون مراجع رو کجا پیداکنیم؟؟ ممنون میشه اگه کسی پاسخ بده و راهنمایی کنه?
2021-09-05 07:14:00 #Montreal
2023-02-10 00:00:00 #Montreal
من ویزای کار کانادا دارم و همسرم ویزای تحصیلی داره و هردو ساکن کانادا هستیم برای ثبت نام در دوره CPA باید ویزای تحصیلی داشته باشم سوالی که داشتم اینکه چطور میتونم ویزای کار خودم رو به ویزای تحصیلی تبدیل کنم و اصلا امکان پذیر هست؟ و اینکه بعد یکسال که این دوره تمام شد میتونم تحصیلی رو دوباره به کار تبدیل کنم ؟ ممنون از شما?
2021-10-04 15:37:00 #Montreal