![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 54 times 0 Answers
0
برای ختنه فرزند آیا بیمارستان دولتی وجود دارد که بتوان از کارت ملدی استفاده کرد؟؟ با تشکر
2020-12-26 09:57:24 Montreal پزشکی # #بیمارستان #بیمارستان دولتی #ختنه #کارت ملدی![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#
#بیمارستان
#بیمارستان دولتی
#ختنه
#کارت ملدی
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
از عزیزان پزشک ایرانی ونکوور کسی میشناسه برا مراجعه حضوری؟ من kitsilano هستم
2024-01-13 00:00:00 # پزشکی
حدود شش ماه پیش کمی چشمم درد میکرد و خشک شده بود که هر روز بدتر میشد دکتر جنرال رفتم که گفت با توجه به هر روز بدتر شدن دیدم ریفر کرد بیمارستان که رفتم ولی چشم پزشک بعد از معاینه شبکیه وچند تست ساده تعادل برای سر ومغز گفت مشکلی نیست و گفت حتی قطره خشکی چشم که استفاده نکن که چند ما تحمل کردم که بهتر شد ولی همچنان یکی از چشم هام و ابرو وداخل حدقه چشم درد مزمنی وجود داره مخصوصا موقع بستن چشمم ( البته دوباره دکتر جنرال رفتم و احتمال دادم سینوسم التهاب یا عفونی شده وبه چشمم سرایت کرده که به دکتر گفتم
2018-11-28 17:12:00 #Canada [پزشک] پزشکی
من اگر بخوام توسط پزشک خانواده ویزیت حضوری بشم به کجا میتونم مراجعه کنم که این کار سریع انجام بشه؟در واقع نیاز فوری به ویزیت پزشک دارم و نمیخوام تو اورژانس بیمارستان معطل بشم
2021-08-29 20:37:00 #Canada [پزشک خانواده] پزشکی
#ختنه
این کرمی که دکتر برای ختنه نوزاد استفاده میکنه، emla، کسی عکس ازش داره بفرسته برای من لطفا ؟
2021-01-11 21:24:28 #Toronto [کرم][پماد][دارو] پزشکی
جایی رو میشناسید که نوزادان بالای ۲۰ روزو ختنه کنند؟ من به مرکز کلینیک ریچموند هیل زنگ زدم ولی گفتند بالای ۱۴ روزو ختنه نمیکنند. میشه لطفا راهنمای کنید اگه جایی رو میشناسید؟
2020-12-30 17:39:31 #Toronto [کلینیک ][ کلینیک ریچموند هیل ][ختنه] پزشکی
من چندین ساله که دیابت دارم و هفته پیش دکتر متخصص Endocrinologist من را به دکتر Ophthalmologist مشخصی در مونترال ریفر داد تا وضعیت چشم بررسی شود، قبل از معاینه منشی چشم پزشک صراحتا بیان کرد در بیمارهای دیابتی با وجود کارت ملدی هزینه ویزیت گرفته نمی شود ومن با شرط پوشش توسط کارت از دکتر وقت گرفتم ولی پس از پایان معاینه تقاضای 150 دلار جهت معاینه ،ان هم فقط بصورت نقد کرد و بیان کرد در صورتیکه دیابت به چشم صدمه زده باشد این ویزیت مجانی است، سوال من این هست که ایا این روش پذیرش بیمار و موکول کردن پ
2018-10-28 00:01:00 #Canada [کارت ملدی] پزشکی
اگر دکتر پوست و مو در مونترال می شناسید که کارت ملدی قبول میکنن، میشه به من معرفی کنید ، ممنون ?
2021-10-06 11:41:00 #Montreal [کارت ملدی] پزشکی
این کرمی که دکتر برای ختنه نوزاد استفاده میکنه، emla، کسی عکس ازش داره بفرسته برای من لطفا ؟
2021-01-11 21:24:28 #Montreal پزشکی[کرم] پزشکی[پماد] پزشکی
کلینیک دندانپزشکی مخصوص بچها در تورنتو کجاست ؟و کسی تحربه ای داشتن برای فرزندشون
2021-01-10 10:28:17 #Montreal پزشکی[کلینیک ] پزشکی[تورنتو] پزشکی
هزینه زایمان برای کسی که بیمه نداره چقدر هست؟ و آیا بیمارستانی در تورنتو سراغ دارید که هزینش کمتر باشه؟
2021-05-16 02:36:08 #Montreal
حدود شش ماه پیش کمی چشمم درد میکرد و خشک شده بود که هر روز بدتر میشد دکتر جنرال رفتم که گفت با توجه به هر روز بدتر شدن دیدم ریفر کرد بیمارستان که رفتم ولی چشم پزشک بعد از معاینه شبکیه وچند تست ساده تعادل برای سر ومغز گفت مشکلی نیست و گفت حتی قطره خشکی چشم که استفاده نکن که چند ما تحمل کردم که بهتر شد ولی همچنان یکی از چشم هام و ابرو وداخل حدقه چشم درد مزمنی وجود داره مخصوصا موقع بستن چشمم ( البته دوباره دکتر جنرال رفتم و احتمال دادم سینوسم التهاب یا عفونی شده وبه چشمم سرایت کرده که به دکتر گفتم
2018-11-28 17:12:00 #Montreal
کسی تا حالا از بیمه برای کارهای دندانپزشکی کودکان استفاده کرده؟ میخوام بدونم که بیمه دولتی شامل اقدامات دندانپزشکی کودکان میشه و تا چه سنی پوشش داره؟ و آیا رضایت داشتید از کارهای دندونپزشکی شون؟
2022-01-26 02:54:00 #Montreal
من چندین ساله که دیابت دارم و هفته پیش دکتر متخصص Endocrinologist من را به دکتر Ophthalmologist مشخصی در مونترال ریفر داد تا وضعیت چشم بررسی شود، قبل از معاینه منشی چشم پزشک صراحتا بیان کرد در بیمارهای دیابتی با وجود کارت ملدی هزینه ویزیت گرفته نمی شود ومن با شرط پوشش توسط کارت از دکتر وقت گرفتم ولی پس از پایان معاینه تقاضای 150 دلار جهت معاینه ،ان هم فقط بصورت نقد کرد و بیان کرد در صورتیکه دیابت به چشم صدمه زده باشد این ویزیت مجانی است، سوال من این هست که ایا این روش پذیرش بیمار و موکول کردن پ
2018-10-28 00:01:00 #Montreal
سوال چشم پزشکی ، سوالی در مورد تشخیص احتمالی مشکل چشمم دارم که پزشکان مختلف تشخیص متفاوت داشتهاند - در طول مدت کوتاهی، چند هفته، بینایی چشم راستم افت شدید پیدا کرد - الان نمره چشمم ۲.۷۵ نزدیکبین و ۰.۷۵ استیگمات است عینک دیدم را بهتر میکند ولی کامل نمیکند - یا چشم راست به تنهایی، نور متمرکز مثل چراغ راهنمایی را ۳ تا میبینم و عینک تفاوتی ایجاد نمیکند به چشمپزشک مراجعه کردم ولی تشخیصها متفاوت بود: - آبمروارید است و نیاز به عمل دارد -آبمروارید دارد ولی بهتر است فعلا عمل نکنم چون شدید (رسید
2018-12-19 12:39:00 #Montreal