Viewed 60 times 0 Answers
0
من ۵ ماهه باردارم و چون هموفمیلی دکترم و هم دکتر متخصص گفتن واکسن آنفولانزا رو بزنم امشب حدود ساعت ۷ زدم ولی حدود ۲ ساعت بعد گلو درد شدید و بعد هم لرز گرفتم. بعد از حدود ۵ ساعت هم ببخشید بالا آوردم. حالا هم حالم خوب نیست هم استرس گرفتم. کسی تجربه ای مثل من داشته؟
2020-12-30 17:45:37 Toronto پزشکی # #بارداری #هموفیلی # واکسن آنفولانزا #متخصص #دکتر #گلو درد
Similar Question:
#
#بارداری
#هموفیلی
# واکسن آنفولانزا
#متخصص
#دکتر
#گلو درد

از عزیزان پزشک ایرانی ونکوور کسی میشناسه برا مراجعه حضوری؟ من kitsilano هستم
2024-01-13 00:00:00 # پزشکی

آیا کسی می دونه آمپول روگام در هفته ۲۸ بارداری واسه چی تجویز میشه؟
2021-06-17 13:42:27 #Montreal [پول] پزشکی
# واکسن آنفولانزا
#متخصص

من چندین ساله که دیابت دارم و هفته پیش دکتر متخصص Endocrinologist من را به دکتر Ophthalmologist مشخصی در مونترال ریفر داد تا وضعیت چشم بررسی شود، قبل از معاینه منشی چشم پزشک صراحتا بیان کرد در بیمارهای دیابتی با وجود کارت ملدی هزینه ویزیت گرفته نمی شود ومن با شرط پوشش توسط کارت از دکتر وقت گرفتم ولی پس از پایان معاینه تقاضای 150 دلار جهت معاینه ،ان هم فقط بصورت نقد کرد و بیان کرد در صورتیکه دیابت به چشم صدمه زده باشد این ویزیت مجانی است، سوال من این هست که ایا این روش پذیرش بیمار و موکول کردن پ
2018-10-28 00:01:00 #Canada [کارت ملدی] پزشکی

چشم پزشکی برای بچه ۳ ساله رایگان یا پولی؟ به ما امروز دکتر اطفال پسرم گفت پولی
2018-11-06 15:25:00 #Toronto [پزشک] پزشکی

اقاي دكتر پسر من ٥ سالشه و از روز ٤ شنبه سرماخوردگي شديد داره كه عقونت به گوش رسيده پزشك اول انتي بيوتيك نداد و يعد كه ديد گوش التهاب داره تازه انتي بيوتيك شروع كرد نواموكسين ٢٥٠ الان ٤ بار من بهش دارو رو دادم سرفه هاش و گلوش بهتره ولي درد گوش از بين نميره و مرتب از گوش درد گريه ميكنه من نگرانم ممكنه پرده گوش اسيب ديده باشه؟ نياز هست ببرم بيمارستان؟ چرا درد گوش از بين نميره پس؟ يا بايد بيشتر منتظر بمونم؟
2021-11-20 19:56:00 #Toronto

همسر من ۵ ماهه براکت گذاشته برای دندونش و ما ویزامون اومده ژانویه ونکوور هستیم برای هر ماه جایی میشناسین که برای چکاپ بره و هزینش مناسب باشه؟
2021-12-08 12:25:00 #Toronto

میخواستم بپرسم اینکه دختر ۵ ماهه من تو خواب شیر میخوره ولی تو بیداری با اینکه گرسنه هست شیر نمیخوره ممکنه بخاطر عفونت گوش باشه که مشکل در بلع داشته باشه؟ بیشتر بیقراره، و شبا از خواب با جیغ و گریه بیدار میشه..گوشاش رو هم میماله..
2021-09-26 10:08:00 #Toronto

سلام به همگی من دارم اقدام میکنم برای ورود دادن همسرم به کانادا من و دخترم دو ماهه که اینجا هستیم و دخترم خیلی بی تابی پدرش رو میکنه وکیلم بهم گفته برای اینکه زودتر همسرت رو ورود بدیم یه روانشناس باید تایید کنه که بچه از نظر روحی تحت فشاره بخاطر نبود پدرش میخواستم بدونم شما پزشکی میشناسین که در این زمینه کمکم کنه
2024-01-15 00:00:00 #Toronto

كسي براش مقدور هست براي من يه تماس با بيمارستان هامبر بگيره و يه سوالي كه دارم ازشون بپرسه؟ خيلي لطف ميكنيد اگر بتونيد كمكم كنيد من باردارم و بايد تا ١٠ روز ديگه براي زايمان بيان تورنتو و از اينجا نميتونم خودم تماس بگيرم، لطفا اگر كسي تمايل داره كمكم كنه بهم تكست بده ممنونم
2021-08-31 10:02:00 #Toronto

به تمام من به همراه خانوادهام تازه مهاجرت کردیم به کانادا و الان ساکن مونترال هستیم، اول اکتبر کارت بیمه من وخانوادهام شروع میشه ، لطفا راهنمایی بفرمائید که مراحل انتخاب دکتر خانواده به چه شکل هست و چون من فشار خون دارم برای ادامه چه کارهایی باید انجام بدم، سپاس،
2021-09-29 15:02:00 #Toronto