Viewed 54 times 0 Answers

Similar Question:
#
#تغذیه
#نوزاد
#شیر خوردن

از عزیزان پزشک ایرانی ونکوور کسی میشناسه برا مراجعه حضوری؟ من kitsilano هستم
2024-01-13 00:00:00 # پزشکی

سلام پزشک خانواده ونکور و دندانپزشک ایرانی ونکور هم گروه دارند اینجااگه هست ممنون میشم????????
2024-01-16 00:00:00 # پزشکی

میشه لطفا تفاوت پرخونی و فشار خون رو برام توضیح بدید؟ چه تفاوتی دارند و اگر کسی پر خونی داشته باشه چه درمانی باید براش صورت بگیره و در تغذیه اش چه باید ها و نبایدهایی باید درنظر بگیره ؟
2021-01-19 11:45:03 #Montreal [پزشکی][تغذیه] پزشکی

پسرم از نیمه شب تا الان اصلا شیری نمیخوره تغذیه اش شیر خودم بوده فرمولا ، شیر خودم تو شیر ، با قاشق ... همه رو پس میزنه
2021-01-10 07:28:03 #Toronto [تغذیه][فرمولا][شیر] پزشکی

دکتر نوزاد رو که هنوز به دنیا نیومده چطور پیدا کنم؟ میخوامنزدیک باشه. باید خودم از الان که چند ماه مونده وقت بگیرم؟ بیمارستان میفرسته؟ چطوریه سیستم؟
2021-05-26 14:05:01 #Montreal [میخوام] پزشکی

همسرم کرون داره ۱۵ سال پیش جراحی کرده و الان بیماری ش شعله ور شده و حدود سه ماهه که درد داره و تقریبا هر دو سه روز غذاش رو بالا میاره و هر بار تو اورژانس بهش سرم و پنتاپرازول و کترلاک و گاهی با شیاف درد رو کنترل میکنن و برای جراحی تردید دارن با این وضعیت میخواستم ببینم نظرتون چیه جواب کونولوسکوپیش رو هم براتون میفرستم البته قراره MRIانتروگرافی انجام بده ممنون از پاسخگوییتون
2021-09-06 05:30:00 #Toronto

سلام به همگی من دارم اقدام میکنم برای ورود دادن همسرم به کانادا من و دخترم دو ماهه که اینجا هستیم و دخترم خیلی بی تابی پدرش رو میکنه وکیلم بهم گفته برای اینکه زودتر همسرت رو ورود بدیم یه روانشناس باید تایید کنه که بچه از نظر روحی تحت فشاره بخاطر نبود پدرش میخواستم بدونم شما پزشکی میشناسین که در این زمینه کمکم کنه
2024-01-15 00:00:00 #Toronto

من یکسری دارو باید با خودم کانادا بیارم دکتر نسخه رو به فارسی نوشت حالا اگر لازمه ترجمه کنم، فقط مهر داالترجمه کافیه یا مهر دادگستری و وزارت خارجه هم لازمه؟ اسم داروها رو طبیعتا به انگلیسی نوشته ولی جایی که میگه این داروها رو به این دلیل لازم دارم، این توضیحات رو به فارسی نوشته کل نسخه هم در سربرگ پزشک نوشته شده و در سربرگ اسم پزشک به فارسی و انگلیسی نوشته شده ممنون،
2021-09-20 13:06:00 #Toronto