Viewed 54 times 0 Answers
0
براي انتخاب فرمولا براي نوزادم بچه اول من الان حدودا دوسالش هست كوليك بسيار شديد وآزار دهنده اي داشت يك ماه بهش انفانيل زرد دادم وبعدش فقط شير خودم رو دادم تا چهار ماهگي خيلي اذيت شد در مورد بچه دومم ديگه شير خودم رو نميدم در توانم نيست بسيار كم شير هستم وخيلي اذيت شدم براي انتخاب فرمولا يكي از دوستانم انفاميل بنفش رو گفتند بهتره براي كوليك سيميلاك بنفش بسيار بد بو وبد طعم هست به خاطراين ازش صرفنظر كردم ميخواستم نظر شما رو هم بدونم كه چي پ
2021-01-10 07:32:26 Toronto پزشکی # #سيميلاك بنفش #كوليك #انفاميل بنفش #انفانيل زرد #فرمولا
Similar Question:
#
#سيميلاك بنفش
#كوليك
#انفاميل بنفش
#انفانيل زرد
#فرمولا

از عزیزان پزشک ایرانی ونکوور کسی میشناسه برا مراجعه حضوری؟ من kitsilano هستم
2024-01-13 00:00:00 # پزشکی
#كوليك
#انفاميل بنفش
#انفانيل زرد
#فرمولا

برای نوزادی که با خوردن فرمولا یبوست میگیره نوع خاصی فر مولا میشناسید که خوب باشه؟
2021-05-21 15:24:56 #Montreal پزشکی

من از شير كمكي enfamil در كنار شير خودم براي پسرم استفاده ميكنم، ولي از وقتي كه پسرم غذا ميخوره مثل اينكه ديگه طعم enfamil رو دوست نداره، میخواستم بدونم کسی میتونه به من یه فرمولایی که خوشمزه باشه معرفی کنه؟
2021-05-11 20:19:18 #Montreal [میخواستم بدونم] پزشکی

وقت بخير ميشه بفرماييد كه براي كسي كه شير مايع به بيبي ميده ، باتل وارمر واقعا كارايي دارد يا خير؟ به نظرتون نياز به خريدنش هست يا خير ؟ممنون ميشم راهنمايي كنيد
2021-08-29 12:23:00 #Toronto

به تمام من به همراه خانوادهام تازه مهاجرت کردیم به کانادا و الان ساکن مونترال هستیم، اول اکتبر کارت بیمه من وخانوادهام شروع میشه ، لطفا راهنمایی بفرمائید که مراحل انتخاب دکتر خانواده به چه شکل هست و چون من فشار خون دارم برای ادامه چه کارهایی باید انجام بدم، سپاس،
2021-09-29 15:02:00 #Toronto

برای نوزادی که با خوردن فرمولا یبوست میگیره نوع خاصی فر مولا میشناسید که خوب باشه؟
2021-05-21 15:24:56 #Toronto

وقت بخير ميشه بفرماييد كه براي كسي كه شير مايع به بيبي ميده ، باتل وارمر واقعا كارايي دارد يا خير؟ به نظرتون نياز به خريدنش هست يا خير ؟ممنون ميشم راهنمايي كنيد
2021-08-29 12:23:00 #Toronto

سلام به همگی من دارم اقدام میکنم برای ورود دادن همسرم به کانادا من و دخترم دو ماهه که اینجا هستیم و دخترم خیلی بی تابی پدرش رو میکنه وکیلم بهم گفته برای اینکه زودتر همسرت رو ورود بدیم یه روانشناس باید تایید کنه که بچه از نظر روحی تحت فشاره بخاطر نبود پدرش میخواستم بدونم شما پزشکی میشناسین که در این زمینه کمکم کنه
2024-01-15 00:00:00 #Toronto