Viewed 55 times 0 Answers
0
من پسرم ۹ ماهه است و من بش شیر موز دادم در حد ۱۵ میل که مقداری هم کره بادام زمینی داشت البته این سومین بار بود و مطمئن شده بودم حساسیت نمیده ولی امروز دور دهنش قرمز شد رفتیم سمت سیک کیدز تا برسیم قرمزی رفت و من گفتم شاید مال گرمیه موزه که ریهته دور دهنش و سیک کیدز بسته بود و ما برگشتیم خونه و الان استفراغ کرد اون شیر موزو. چیکار کنم بنظرتون؟
2021-01-11 18:51:58 Toronto پزشکی # #تغذیه #حالت تهوع
Similar Question:
#
#تغذیه
#حالت تهوع

از عزیزان پزشک ایرانی ونکوور کسی میشناسه برا مراجعه حضوری؟ من kitsilano هستم
2024-01-13 00:00:00 # پزشکی

سلام پزشک خانواده ونکور و دندانپزشک ایرانی ونکور هم گروه دارند اینجااگه هست ممنون میشم????????
2024-01-16 00:00:00 # پزشکی

میشه لطفا تفاوت پرخونی و فشار خون رو برام توضیح بدید؟ چه تفاوتی دارند و اگر کسی پر خونی داشته باشه چه درمانی باید براش صورت بگیره و در تغذیه اش چه باید ها و نبایدهایی باید درنظر بگیره ؟
2021-01-19 11:45:03 #Montreal [پزشکی][تغذیه] پزشکی

پسرم از نیمه شب تا الان اصلا شیری نمیخوره تغذیه اش شیر خودم بوده فرمولا ، شیر خودم تو شیر ، با قاشق ... همه رو پس میزنه
2021-01-10 07:28:03 #Toronto [تغذیه][فرمولا][شیر] پزشکی

دخترم ۱۵ ساله هست دیروز دوز دوم سینو فارم را ایران زده از دیشب حالت تهوع و سرگیجه دارد ولی تب ندارد آیا لزوما باید دکتر معاینه کند؟
2021-10-26 01:00:00 #Canada [ایران] پزشکی

من سوزش دل دارم شدید همراه با حالت تهوع ظاهرا اینجا رانیتیدین ممنوع هست آیا کسی راه حلی میشناسه ؟
2021-01-22 15:24:46 #Montreal [پزشکی][رانیتیدین][قرص][بیماری][دارو] پزشکی

اعضا محترم من پسرم سرما خورده کمی و تب هم داره اگه برم فارماپری بهش شربت استامینوفن و سرماخوردگی کودکان میدن ؟
2021-08-31 13:11:00 #Toronto

چشم پزشکی برای بچه ۳ ساله رایگان یا پولی؟ به ما امروز دکتر اطفال پسرم گفت پولی
2018-11-06 15:25:00 #Toronto

، ما مونترال زندگی میکنیم و دخترم ۹ سالشه و چشماش استیگمات هست و از عینک استفاده میکنه ایا روال بردن پیش چشم پزشک هم به این صورت هست که فمیلی داکتر یا پزشک عمومی باید ارجاع بده یا مستقیم میشه رفت؟ و محبت کنید چشم پزشک ترجیحا ایرانی ، در مونترال معرفی کنید
2018-12-27 20:26:00 #Toronto

تب دختر من ۳۸ است و ۲۳ ماهه است با ادویل میشه ۳۷.۴ تب پیشانی چطور میشه تبش را پایین بیاوریم الان غیر از اورژانس در مونترال کجا میشه رفت.
2021-09-26 15:10:00 #Toronto

سوال چشم پزشکی ، سوالی در مورد تشخیص احتمالی مشکل چشمم دارم که پزشکان مختلف تشخیص متفاوت داشتهاند - در طول مدت کوتاهی، چند هفته، بینایی چشم راستم افت شدید پیدا کرد - الان نمره چشمم ۲.۷۵ نزدیکبین و ۰.۷۵ استیگمات است عینک دیدم را بهتر میکند ولی کامل نمیکند - یا چشم راست به تنهایی، نور متمرکز مثل چراغ راهنمایی را ۳ تا میبینم و عینک تفاوتی ایجاد نمیکند به چشمپزشک مراجعه کردم ولی تشخیصها متفاوت بود: - آبمروارید است و نیاز به عمل دارد -آبمروارید دارد ولی بهتر است فعلا عمل نکنم چون شدید (رسید
2018-12-19 12:39:00 #Toronto

عرض می کنم خدمت پزشکان محترم شبتون بخیر مامان من اینجا ویزیتور هستند زانوی ایشون خیلی ورم کرده و با درد زیادی همراه است می خواستم کمک بگیرم که برای کاهش التهاب چه باید کرد قرمزی ندارد محل تورم از مسکن هم استفاده کردند برای کمتر شدن تورم اما اثری نکرده و من چطور می توانم دسترسی خیلی سریع به اورتوپد داشته باشم ( البته با فرض اینکه از دکتر عمومی نامه دریافت کرده باشم ) پیشاپیش سپاسگذارم از راهنماییتون ،
2021-09-09 21:03:00 #Toronto